Nisam neki ekspert za tenis ali ovo mi se sviđa. Jučer sam ga gledao protiv Nadala, životom igr'o. Nek odigra upola ko jučer, može dobiti kolija.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Rey je napisao/la:s.koreagringonjaOnajDrugi je napisao/la:sta raja misli o sledecim tiketu:
spanija - holandija 1x
cile - australija 1
urugvaj - costa rica 1
francuska - honduras 1
svicarska - ecuador 1x
belgija - alzir 1
rusija - s.korea 1
njemacka - portugal 1x
iran - nigerija x2![]()
![]()
![]()
Dobar listic. Odigrao nesto slicno maloprije
Urugvaj 1
Engleska-Italija x2
Argentina-BiH h1
Iran- Nigerija x2
Spanjolska- Nizozemska prvo pol 1,5-
Francuska - Honduras Francuska dobija sa 0
kvota 12,91
Rey je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Rey je napisao/la: s.korea![]()
![]()
![]()
south korea![]()
kako necu moci. Mislio sam i BiH i Hrvatsku igrat hendikep na jaci ulog. A nisam odigrao i sad se kajem. A o izjavama Susica kako govori da su oni jaci i kao mi skoro pa nemamo sanse i ne ocekujem dobar rezultat. Ako je tako i igracima rekao, nema se tu sta ocekivat.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Rey je napisao/la:s.koreagringonjaOnajDrugi je napisao/la:sta raja misli o sledecim tiketu:
spanija - holandija 1x
cile - australija 1
urugvaj - costa rica 1
francuska - honduras 1
svicarska - ecuador 1x
belgija - alzir 1
rusija - s.korea 1
njemacka - portugal 1x
iran - nigerija x2![]()
![]()
![]()
Dobar listic. Odigrao nesto slicno maloprije
Urugvaj 1
Engleska-Italija x2
Argentina-BiH h1
Iran- Nigerija x2
Spanjolska- Nizozemska prvo pol 1,5-
Francuska - Honduras Francuska dobija sa 0
kvota 12,91
dobar, nije los....al kako mozes igrati protiv BiH..... hehehehe
Ipak Kohlschreiber uze, ali se namucio pravo. I da prvi put vidim da neko igra onakav tenis kakav Brown igra. Za publiku igra i to onako ofanzivno. Svaka mu castSPY je napisao/la:Brown D. - Kohlschreiber P. 1 3,2kv , tr. 2:0 6,5kv
Nisam neki ekspert za tenis ali ovo mi se sviđa. Jučer sam ga gledao protiv Nadala, životom igr'o. Nek odigra upola ko jučer, može dobiti kolija.Rezultat sam ubacio na sistem sa eto'm, robenom i meksikom. I jedan singl na petaka. Dosta.
![]()
Opet pikX lagano prođe, šteta što Kamerun nije zabio.Fantasista je napisao/la:Laganini prođeFantasista je napisao/la:Brazil - Hrvatska pikX @ 1.85 Premier![]()
Danas igram Meksiko-Kamerun pikX @ 1.55 i oba daju @ 1.90 Premier.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.