hoce li slucajno biti i na trecem javnom emiteru?
Moderator/ica: Pasha
Možda Srbijasamo_lijevo je napisao/la:reprezentaciju prenose na entitetskoj televiziji.![]()
hoce li slucajno biti i na trecem javnom emiteru?
nije mozda,to se radi vec dosta vremena.FaraonTM je napisao/la:Možda Srbijasamo_lijevo je napisao/la:reprezentaciju prenose na entitetskoj televiziji.![]()
hoce li slucajno biti i na trecem javnom emiteru?Mi
A dobro yebiga demokratijasamo_lijevo je napisao/la:nije mozda,to se radi vec dosta vremena.FaraonTM je napisao/la:Možda Srbijasamo_lijevo je napisao/la:reprezentaciju prenose na entitetskoj televiziji.![]()
hoce li slucajno biti i na trecem javnom emiteru?Mi
bas tako, tugaSabinho je napisao/la:Pa izgleda da je bitnije da znamo kakve kuhare imamo u Brazilu.Vedad87 je napisao/la:Baš mi je žao što se datumi rukometnih tekmi poklopili sa svjetskim prvenstvom. Pa čovječe pobijedili smo ISLAND, i gledaj, skoro nigdje nekih članaka. Da neko ode na trening naše repke, intervju nekih igrača...svašta.
Jedva čekam subotu, nadam se da će biti prenos na BHT-u!
A šta je bilo sa Josipom Čavarom?Vedad87 je napisao/la:Zanimljiva odluka Markovića. Grahovac ne putuje sa timom, već ide Dejanović. I slažem se da naši baš golmani nisu bili na nivou, bar ne na onakvom kakvim smo mi navikli. Uvijek smo imali dobre golmane koji znaju odbraniti neke nemoguće situacije i podići ekipu. Takvih odbrana je malo bilo u Skenderiji. Vidjet ćemo kako će se snaći Dejanović na golu.
Eto ide i Milas sad umjesto Mandića, jer Vranješ vuče neku povredu pa da ga može zamijeniti u toku tekme.
Idemo BiH![]()
![]()
Ma sta ima izgubiti, neka proba nafurati momke, ako uspije dobro je, ako ne nema veze.hule_barca je napisao/la:Nisam neki rukometni stručnjak, ali mislim da Marković pretjeruje sa ovim optimizmom.
FTV Nedjelja 19:15 tako sam vidioKEC je napisao/la:Imal dje prijenos utakmice posto je sp
Hoce li se ove "patriote" pocet bunit posto ce rukomet prekinut Svicarska-Ekvador?Bayern@heart je napisao/la:FTV Nedjelja 19:15 tako sam vidioKEC je napisao/la:Imal dje prijenos utakmice posto je sp
Švica Ekvador je na BHTugradacac10 je napisao/la:Hoce li se ove "patriote" pocet bunit posto ce rukomet prekinut Svicarska-Ekvador?Bayern@heart je napisao/la:FTV Nedjelja 19:15 tako sam vidioKEC je napisao/la:Imal dje prijenos utakmice posto je sp
stoosamo_lijevo je napisao/la:ja i dalje ne mogu vjerovati da je utakmica na FTV-u.
zato sto BHT,a ne televizija Svicarske ili Ekvadora.bordobijeli je napisao/la:stoosamo_lijevo je napisao/la:ja i dalje ne mogu vjerovati da je utakmica na FTV-u.
ja sam zadovoljan sto ima i na ftv ,ja sam ocekivao da nece uopšte prenositi .samo_lijevo je napisao/la:zato sto BHT,a ne televizija Svicarske ili Ekvadora.bordobijeli je napisao/la:stoosamo_lijevo je napisao/la:ja i dalje ne mogu vjerovati da je utakmica na FTV-u.
Necemo gledati sam znacaj utakmice na Islandu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.