NBA Final 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Final 2014
ma ja sam hejter samo , spursi vazda sretni a heatu se ne da jbg :zivioprekidac:
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Rio me razočarao u sve 3 tekme...nastavlja i u ovoj...totalno pogubljen
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
ovo finale mi lici na kosarkaski Ell Clasico
Miami(Barca) konstantno nesto gnjavi loptu guse ovom igrom
dok SAS (Real)3-4 brza pasa i lagan koš
zamisljam naseg Mirzu u ovom SAS koliko bi on imao otvorenih suteva u ovakvoj ekipi pffffff
15 pts po tekmi ko iz p*cke
Miami(Barca) konstantno nesto gnjavi loptu guse ovom igrom
dok SAS (Real)3-4 brza pasa i lagan koš

zamisljam naseg Mirzu u ovom SAS koliko bi on imao otvorenih suteva u ovakvoj ekipi pffffff
15 pts po tekmi ko iz p*cke

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kad gledam kako San Antonio krece loptu u napadu, kao da slušam simfoniju, sve je u skladu 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
Diaw 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- IlCapitano
- Kontakt:
- adriano_leite
- Kontakt:
Brendan Bowers @BowersCLE about 8 minutes ago
Heat look like they're trying to convince Melo they need him

Heat look like they're trying to convince Melo they need him

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
xD
a lebron mora biti agresivniji dosta da bi heat nesto ucinio ovdje...wade kao da ne igra :/ spurse vise ne treba ni komentarisat
edit: dvaes razlike , pa opet ih ugazise
a lebron mora biti agresivniji dosta da bi heat nesto ucinio ovdje...wade kao da ne igra :/ spurse vise ne treba ni komentarisat

edit: dvaes razlike , pa opet ih ugazise
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- adriano_leite
- Kontakt:
Gaze ih ljudi k'o plitak potok
.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Heat u fazi raspada...nadigrani,razbijeni,poniženi....dali se usudit i reći da je ovo kraj serije?!
A.F.C. Bournemouth!
Gotovo je ovo. Ljudi igraju savrseno 

Ako Spursi ovo uzmu onda je gotovo. Nea sanse da ih Miami uzme 3 tekme zaredom, od tog dvije u SA.rambo16 je napisao/la:Heat u fazi raspada...nadigrani,razbijeni,poniženi....dali se usudit i reći da je ovo kraj serije?!
Kakvo zakucavanje Kawhia!
Ponovo odličan (8 pts 8 rebs 3 asts 2 bs i 1 st za poluvrijeme). Angažman u odbrani nevjerovatan, radi fantastičan posao na Jamesu. Definitivno se probudio u ove posljednje dvije tekme. 

LUHG!
Krokodil je napisao/la:Htio to neko priznati ili ne, na parketu se sve vidi.XConTroL7 je napisao/la:joj sad im se ne igra u finalu ono ej , pa zar je tesko priznat da su spursi jednostavno bolji tim u ovom trenutku i to je to :/![]()
Laku noć djaci, vrijeme je za spavanje.

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Bravo. Istog sam misljenja. Kretanje sa i bez lopte, spacing, screens, u odbrani isto tako sve pod konac.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kad gledam kako San Antonio krece loptu u napadu, kao da slušam simfoniju, sve je u skladu
A ono sto mene jos fascinira je kad udje 2ga petorka, nema pada u igri.
SA igraju svoju igru, a Miami nista ne radi da bi to malo izbacio iz ritma. Izgledaju nekako umorni.
Sent from Bat Cave
Postovanje treba zaraditi.
da li je se uopste moguce suprostaviti ovakom napadu?,100 puta isticem,nevjerovatan protok lopte i kretanje u napadu,igraci koji su spremni da u svakom trenutku pogode otvorene suteve,odlicna odbrana i skupljanje u reketu prosto savrsen igra bez ijedne mane sa savrsenim trenerom,niti dva Majkla Dzordana nam ne bi pomogla kako sada stvari stoje,jos je fascinantnije kako rotacija uopce ne trpi,svi se stignu odmoriti niko ne igra 40 plus minuta a igra je svejedno ista bez obzira da li su starteri ili klupa na parketu,mozda zvuci pateticno ali vec sada se moze cestitati navijacima Spursa.rambo16 je napisao/la:Heat u fazi raspada...nadigrani,razbijeni,poniženi....dali se usudit i reći da je ovo kraj serije?!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sacekaj kraj.L-Train je napisao/la:da li je se uopste moguce suprostaviti ovakom napadu?,100 puta isticem,nevjerovatan protok lopte i kretanje u napadu,igraci koji su spremni da u svakom trenutku pogode otvorene suteve,odlicna odbrana i skupljanje u reketu prosto savrsen igra bez ijedne mane sa savrsenim trenerom,niti dva Majkla Dzordana nam ne bi pomogla kako sada stvari stoje,jos je fascinantnije kako rotacija uopce ne trpi,svi se stignu odmoriti niko ne igra 40 plus minuta a igra je svejedno ista bez obzira da li su starteri ili klupa na parketu,mozda zvuci pateticno ali vec sada se moze cestitati navijacima Spursa.rambo16 je napisao/la:Heat u fazi raspada...nadigrani,razbijeni,poniženi....dali se usudit i reći da je ovo kraj serije?!
Vrlo moguce da Miami ceka sudbina Lakersa 04 u slucaju poraza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.