Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- nero.piroman
- Kontakt:
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
ima li ko da je čekao 13 dana da mu uključe HD paket iz bhtelecoma, kao što ja čekam?
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja sam čekao nekih 5-6 dana. Nazovi i pitaj.nero.piroman je napisao/la:ima li ko da je čekao 13 dana da mu uključe HD paket iz bhtelecoma, kao što ja čekam?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Shvatam ja da je u vas proradila neka vrsta inata prema telekomu, ali nemojte gledati sa te strane sto ce te telekomu donijeti zaradu, nego gledaj da sebi ugodis..das 4 KM i miran si za SP u HD-u, i cim zavrsi, odjavis fino 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma garant kriminalci stave uslugu na 12 ili 24 mjeseca, ne vjerujem da dopuštaju da se odjaviš kad hoćeš.Papastathopoulos je napisao/la:Shvatam ja da je u vas proradila neka vrsta inata prema telekomu, ali nemojte gledati sa te strane sto ce te telekomu donijeti zaradu, nego gledaj da sebi ugodis..das 4 KM i miran si za SP u HD-u, i cim zavrsi, odjavis fino
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakvo je stanje sa total tv,vidio sam da neki spominju kanal 167 jel u standardnom paketu ili treba hd paket?
Mojatv da prijavim sad sigurno bih cekao mjesec dana...xd pozz svima
Jel' jos kod koga da na digitalnoj HS ima tona a nema slike ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nisam upoznat s tim posto nemam Moju TV, ali neko je pisao ovdje da se moze prikljuciti na mjesec dana i odjavitiFaraonTM je napisao/la:Ma garant kriminalci stave uslugu na 12 ili 24 mjeseca, ne vjerujem da dopuštaju da se odjaviš kad hoćeš.Papastathopoulos je napisao/la:Shvatam ja da je u vas proradila neka vrsta inata prema telekomu, ali nemojte gledati sa te strane sto ce te telekomu donijeti zaradu, nego gledaj da sebi ugodis..das 4 KM i miran si za SP u HD-u, i cim zavrsi, odjavis fino

Mada, s Mojom TV nije tako (znam to iz iskustva dok sam je imao oko 7 dana)..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakao se neće poboljšati gledaj ZANE GRMI nemože ni na čajevcu da ne valjaSheyi je napisao/la:
Bht obični kao da se poboljšao
Ali opet nije to to, gledam evo opet im smanjena slika kad im dolaze strane emisije, tako ce biti i s utakmicom.
p.s A i ovi iz bhtelekoma jebu ne moze se prijaviti Hd paket nesto im se zaebalo

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na BHT necjerujem da ću puno tekmi gledat, vjerovatno ću preko dreambox gledat na HRT 2 ali tu moram naći HDPapastathopoulos je napisao/la:Shvatam ja da je u vas proradila neka vrsta inata prema telekomu, ali nemojte gledati sa te strane sto ce te telekomu donijeti zaradu, nego gledaj da sebi ugodis..das 4 KM i miran si za SP u HD-u, i cim zavrsi, odjavis fino

Može se i prijavit ali kako su brzi neće to aktivirat do početka SP ali 2018 godine

Meni se nije poboljšao, meni još gori, danas bilo ono za poplave, upustva, jedva pročitao. Jedva skontaŠ koje je koje slovo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne znam ni ja samo pretpostavljam, pošto su ovi kablovski operateri mahom ista vnago.Papastathopoulos je napisao/la:Nisam upoznat s tim posto nemam Moju TV, ali neko je pisao ovdje da se moze prikljuciti na mjesec dana i odjavitiFaraonTM je napisao/la:Ma garant kriminalci stave uslugu na 12 ili 24 mjeseca, ne vjerujem da dopuštaju da se odjaviš kad hoćeš.Papastathopoulos je napisao/la:Shvatam ja da je u vas proradila neka vrsta inata prema telekomu, ali nemojte gledati sa te strane sto ce te telekomu donijeti zaradu, nego gledaj da sebi ugodis..das 4 KM i miran si za SP u HD-u, i cim zavrsi, odjavis fino
Mada, s Mojom TV nije tako (znam to iz iskustva dok sam je imao oko 7 dana)..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dixon, Cannavaro i Viera na ITV-u

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Nisu problem 4 marke, nego je problem što i da hoćeš platiti te 4 marke, pitanje hoćeš li moći gledati HD, zbog njihove slabe infrastrukture, priključiš HD i zašteka ti sve, izgubiš i ono što si imao, dosta bi raje priključilo to, nisu 4 marke ništa, ali više od pola korisnika taj HD uopšte ne može primiti 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Već mi taman HTV2, a nekad se mogla bar emisija njihova pogledati. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
E ovako je stanje kod total tv..Ja imam 2 resivera SD i HD..kada se priključuješ na Total tv odmah na startu kažeš da hoćeš HD resiver jer cijena priključka je ista,s tim što prva 3 mjeseca plaćaš samo 1 KM i imaš masu programa u HD.između ostalog i BHT.Po isteku 3 mjeseca mislim da samo četiri sport kluba moraš dodatno plaćati ako hoćeš HD,ako nećeš ostaju ti u SD...(a i oni su veoma dobri)..ukratko to ti je tako,ako treba šta dodatno pojasniti ,...pitaj..I da dodatno plaćaš HBO i one jahaće..znaš oneee...malovcic je napisao/la:Kakvo je stanje sa total tv,vidio sam da neki spominju kanal 167 jel u standardnom paketu ili treba hd paket?

- legenda reala
- Kontakt:
Opet tražiš link za HTV 2 kao i prošlo SPBaDa12 je napisao/la:Već mi taman HTV2, a nekad se mogla bar emisija njihova pogledati.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Fantasista
- Kontakt:
Pa jbm ti život, meni BHT sad gori nego što je bio
Koja razlika HRT i BHT

Koja razlika HRT i BHT

Raja evo jedno obavještenje, ko ima Telemach, TV koji ima dvb-c (TV novije generacije jednostavno rečeno) a NEMATE RECIVER, evo vam podaci za BHT HD. Digitalno pretraživanje naravno..
Frekvencija: 634000
Symbol rate: 6955
Modulacija: 256QAM
Dobit ćete 5,6 kanala (svi kodirani osim BHT HD-a). Znači BHT HD je pušten preko kablovske digitalne.
Frekvencija: 634000
Symbol rate: 6955
Modulacija: 256QAM
Dobit ćete 5,6 kanala (svi kodirani osim BHT HD-a). Znači BHT HD je pušten preko kablovske digitalne.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 12 jun 2014, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kad smo vec kod toga pola korisnika i ne zna sta je HDlegenda reala je napisao/la:Nisu problem 4 marke, nego je problem što i da hoćeš platiti te 4 marke, pitanje hoćeš li moći gledati HD, zbog njihove slabe infrastrukture, priključiš HD i zašteka ti sve, izgubiš i ono što si imao, dosta bi raje priključilo to, nisu 4 marke ništa, ali više od pola korisnika taj HD uopšte ne može primiti

Jbg citav zivot smo bez HD-a i sad bi svi preko noci HD preko usranih bakrenih zica , infrastruktura im je smece i smjesna je svakako izjava besplatan HD svojim pretplatnicima BHT daje... uzimajuci u obzir da 90% platisa su penzioneri koji nemaju pojma sta je HD i ako imaju kablovsku to je osnovna analogija, uz to veliki broj jos ima televizije tipa EI nis.
U svakom slucaju ovaj HD je trebao krenuti bar mjesec dana prije prve tekme pa da se ima vremena nakaciti ko hoce taj ugodjaj.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
http://prntscr.com/3s5yig" onclick="window.open(this.href);return false;Fantasista je napisao/la:Pa jbm ti život, meni BHT sad gori nego što je bio![]()
Koja razlika HRT i BHT

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Evo dođe obavještenje na Mojoj TV, za korisnike koji imaju HD paket ide BHT HD, a za ostale korisnike ide SD kanal u 16:9 i dosta bolja kvaliteta slike, + dva kanala o statistici prvenstva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.