Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Chinaglia » 11 jun 2014, 20:25

Kaunas je napisao/la:Pjana sa 30 metara u 94oj minuti zabija za pobjedu i veliko slavlje :D
aBd
In shaa Allah, šta znaš, možda nas dragi Allah dž.š. pogura :pray:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jun 2014, 20:27

Eksplodiraj Mire! :bih: :bih: :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jun 2014, 20:50

taj pogled :bih: :bih:
slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 12 jun 2014, 08:41

Sto kaze Osim treba bit drzak pucaj sa svih strana Mire nemoj uvijek svoju igru igrat.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 12 jun 2014, 08:52

robijas_Ri je napisao/la:Sto kaze Osim treba bit drzak pucaj sa svih strana Mire nemoj uvijek svoju igru igrat.
:facepalm:

Ne glumi @gringobih-a, dosta je jedan troll na ovoj temi sa ovakvim glupostima i provalama ogromnih razmjera.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 12 jun 2014, 09:03

[youtube][/youtube]

oprosti im miraleme jer ne znaju sta govore :bih:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 12 jun 2014, 09:28

Unknown Genius je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Sto kaze Osim treba bit drzak pucaj sa svih strana Mire nemoj uvijek svoju igru igrat.

Ne glumi @gringobih-a, dosta je jedan troll na ovoj temi sa ovakvim glupostima i provalama ogromnih razmjera.
Sta ti nije jasno? Samo sam napisao moje mišljenje da protiv Argentine svaki napad i prijedjenu polovicu trebamo završit sutem, pa makar i u gornji dio tribina al jedna bi usla sigurno, Pjanic u igri rijetko kad suta vise voli uposlit suigrace sto je nekad i bolje, imat to strpljenje ali protiv jacih uzmi na sebe malo odgovornosti pokazi da si taj.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2014, 09:35

robijas_Ri je napisao/la:

Sta ti nije jasno? Samo sam napisao moje mišljenje da protiv Argentine svaki napad i prijedjenu polovicu trebamo završit sutem, pa makar i u gornji dio tribina al jedna bi usla sigurno, Pjanic u igri rijetko kad suta vise voli uposlit suigrace sto je nekad i bolje, imat to strpljenje ali protiv jacih uzmi na sebe malo odgovornosti pokazi da si taj.
Bravo, treba sutirati iz svih pozicija, jer bez suta nema ni gola. Mi ako se budemo branili protiv Argentine, tesko nama. Napad je najbolja odbrana i cim se dodje do 25 ili 30 metara, Mire, Miske, Hajrovic, Dzeko, Salihovic, to odmah treba sutirati po golu, a jedna ce valjda uci. Neko takticko nadmudrivanje sa Argentinom ne prolazi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 12 jun 2014, 09:50

robijas_Ri je napisao/la:

Treba završiti šutom naravno, ali ne šutati sa svih strana, kakva je to logika.
Sa igračima koje posjedujemo, pas igra nam svakako najbolje leži, plus sada možemo širiti igru i na krila, koja mogu nešto uraditi. Treba li dodati da rak rana ove Argentine je upravo odbrana i ne vidim razlog što bi mijenjali igru kompletno protiv jedne prosječne odbrane.

Ako izgubimo bitku, izgubit ćemo je na našoj polovini, ne na njihovoj, jer nas oni ne mogu lahko zaustaviti kada pređemo pola. Iznošenje lopte + odbrana, dvije najbitnije stvari. Ne sekiraj se ti za napad.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 jun 2014, 17:54

Misimovic se ne moze ni u kom kontekstu uporedjivati sa jednim od najboljih veznih igraca svijeta Miralemom Pjanicem.

Pjanic je zrtva taktike u repci, stoji daleko od gola, i zbog toga je njegov doprinos ekipi sto se tice asistencija, i golova na nizem nivou..

Idealan centrocampista sa savrsenom dugom loptom, tehnikom, lucidnoscu..savrsenim slobodnjakom, i td..i td..

Bez Pjanica bi bili duplo slabija repka!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 jun 2014, 18:04

Pjanic je igrac i sjene i kao takav daje veliki doprinos,samo je tesko to prijemjetiti na terenu i pojedincima koji gledaju preko tv-a,koji ne razumiju ovu igru ....Pa sve krece od njega i nadje se neko pametovati da daje slab doprinos :damn: :damn: :facepalm: :facepalm:

slika

:salut: :salut:

Misimovic moze nesto pokazati ali na terminu,proslo je njegovo.... ;)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 12 jun 2014, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jun 2014, 18:04

Nije ovo košarka pa da igramo run and gun. Koja korist od nerezonskog ispucavanja protiv Gauchosa :?: Taktika je ključna riječ u prvom meču, svako glupo gubljenje lopte nas može skupo koštati. Zato nam treba dosta pokretljivih igrača, ratnika koji će ginuti na terenu, ali i znati iznijeti i sačuvati loptu, a Pjanić je odavno evoluirao u taj tip igrača. Nažalost, ni takav pristup nam ne garantuje bod(ove), ali barem ćemo imati kakve-takve šanse za pozitivan rezultat.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 12 jun 2014, 18:12

Gringo je strani placenik. Treba ga ukloniti. :mrgreen:
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 jun 2014, 19:00

Ko o cemu, gringo o invaliditetu :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2014, 19:08

gringobih je napisao/la:intelktulani invalid
:rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2014, 19:30

Virtu4l je napisao/la:
gringobih je napisao/la:intelktulani invalid
:rol:
Jel' nam se ovo Gringo predstavlja?

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 12 jun 2014, 20:08

gringobih je napisao/la:

Niko tebi nije kriv sto si intelktualni invalid pa ti se ne da zbrojiti 2 i 2...
Odmori malo matere ti...
h1a2s3o je napisao/la:Gringo je strani placenik. Treba ga ukloniti. :mrgreen:
Gringo je vama ovdje svjetlost na kraju tunela...Dokazano 300000 puta!
Kada neko napiše nešto što je, po mišljenju 99% ostalih, glupo - to je glupost.
Kada nekome napišeš da je invalid, to je uvreda. Vrijeđanje ostalih forumaša je, koliko znam, strogo zabranjeno. A i zna se ko vrijeđa druge kada dođe do zida i nema šta drugo pametno napisati.

Stoga, neću da se spuštam na tvoj nivo i da ti odgovaram, post je prijavljen i nadam se da će moderatori regovati kako i dolikuje. :wave:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 jun 2014, 21:40

Unknown Genius je napisao/la: Kada neko napiše nešto što je, po mišljenju 99% ostalih, glupo - to je glupost.
Kada nekome napišeš da je invalid, to je uvreda. Vrijeđanje ostalih forumaša je, koliko znam, strogo zabranjeno. A i zna se ko vrijeđa druge kada dođe do zida i nema šta drugo pametno napisati.

Stoga, neću da se spuštam na tvoj nivo i da ti odgovaram, post je prijavljen i nadam se da će moderatori regovati kako i dolikuje. :wave:
Vrati koju stranicu u nazad pa da vidis "slavopjeva" na moj racun, a ja samo iznosim ono sto je evidentno...Ali ne bi ovo bila BiH da je drugacije... :cool:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jun 2014, 08:57

kada kažemo da si bolesnik, to nisu uvrede, mi samo iznosimo ono što je evidentno..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 jun 2014, 22:58

viKK je napisao/la:kada kažemo da si bolesnik, to nisu uvrede, mi samo iznosimo ono što je evidentno..
Ako ste mi vi reprezenti normale zelim ostati ovako "bolestan"... :cool:
A inace mama ti je to sto ponavaljas vec u 5-6 postova... :cool:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, CAGarfia, hurem i 27 gostiju.