Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ma Muhamed je terminator ba, ni eventualni lom kičme ga ne bi zaustavio ne da zaigra, vec da preore teren protiv Argentine. A kamoli neka usrana minorna povredica. 

- Nerminovic
- Kontakt:
Fussballtransfers pise da Gladbach ima Besica na transfer listi za novu sezonu. I ovaj cupavi Anderlecht je navalio da donese Besica pise Voetbal Nieuws.
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... sier_45442" onclick="window.open(this.href);return false;Ungefähr so dürfte der Fall bei dem in Deutschland aufgewachsenen Bosnier Muhamed Besic vom Budapester Klub Ferencváros gelagert sein. Den 21-jährigen Innenverteidiger zieht es im Sommer in eine stärkere Liga. Interesse signalisiert neben Belgiens Rekordmeister RSC Anderlecht laut ‚Voetbal Nieuws‘ auch Borussia Mönchengladbach. Besic stammt aus der Jugend des Hamburger SV, machte bei den Hanseaten drei Bundesligaspiele und wechselte 2012 zu Ferencváros, wo er unter Trainer Thomas Doll zu den absoluten Leistungsträgern zählt. Bei der Borussia könnte der WM-Fahrer die Lücke füllen, für die Trainer Lucien Favre eigentlich gerne Matthias Ginter verpflichtet hätte.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nemoj bolan tako, znas da Dzemo voli Marmeladualeksandar_veliki je napisao/la: Dzemo ce sedam dana na odmor. Zasto? Iz principa, jbt pet godina trubim da nema linkova s drugih portala, a on uporan. Ljudi s ovog portala bili u Americi, sad u Brazilu, on mi ovdje postavlja linkove onih koji su kao i on kod kuce i tvrde jos da su Papeta napali pljackasi.

- Nerminovic
- Kontakt:
Ko zna sta ce biti poslje SP-a.PerryFred je napisao/la:Borussia MönchengladbachNerminovic je napisao/la:Fussballtransfers pise da Gladbach ima Besica na transfer listi za novu sezonu. I ovaj cupavi Anderlecht je navalio da donese Besica pise Voetbal Nieuws.
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... sier_45442" onclick="window.open(this.href);return false;Ungefähr so dürfte der Fall bei dem in Deutschland aufgewachsenen Bosnier Muhamed Besic vom Budapester Klub Ferencváros gelagert sein. Den 21-jährigen Innenverteidiger zieht es im Sommer in eine stärkere Liga. Interesse signalisiert neben Belgiens Rekordmeister RSC Anderlecht laut ‚Voetbal Nieuws‘ auch Borussia Mönchengladbach. Besic stammt aus der Jugend des Hamburger SV, machte bei den Hanseaten drei Bundesligaspiele und wechselte 2012 zu Ferencváros, wo er unter Trainer Thomas Doll zu den absoluten Leistungsträgern zählt. Bei der Borussia könnte der WM-Fahrer die Lücke füllen, für die Trainer Lucien Favre eigentlich gerne Matthias Ginter verpflichtet hätte.![]()
Anderlecht > Fener

BackSpace United
BackSpace United
Samo se nadati da mu povreda nije ozbiljna, jer bez njega smo realno minimala 20% slabiji...
sve sami vrsni menadžeri 

A tebe cemo smatrati pasivnim posmatracemrammstein je napisao/la:sve sami vrsni menadžeri

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
kazem samo lagano momak sam odluucuje nemorate pjeniti na sve... jucer igrao u ferencvarosu sad vam "mali klubovi" a 21. godina,...gringobih je napisao/la:A tebe cemo smatrati pasivnim posmatracemrammstein je napisao/la:sve sami vrsni menadžeri
napisao sam ranije o karijeri momka se brine otac njegov i covjek je do sad pokazao da zna sta i kako radi

ne znam cemu toliko sikiracije...
Njemci su pokazali sta misle o njegovom fubalu nakon odlaska iz HSV.a nije da su ga prigrlili drugi klubovi a nije da nije pokusao

vrijeme ce pokazati poslije svjetskog gdje ce i kako nastaviti karijeru.. nisam prosvjetljen ni inajder samo imam tu srecu da poznajem Muhamedovu situaciju malo bolje... nista vise...
Zna Mume, Ferenc mu je bio pravi potez u karijeri. Igrao 2 godine, izrastao u najboljeg igraca lige, puca od samopouzdanja i sada ide dalje.
Put do zvijezda je posut trnjem i nema ko ga nije prosao, jedan Modric je igrao u Zrinjskom, Dzeko u Teplicama, Mire u Metzu.
Put do zvijezda je posut trnjem i nema ko ga nije prosao, jedan Modric je igrao u Zrinjskom, Dzeko u Teplicama, Mire u Metzu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Zna Mume, Ferenc mu je bio pravi potez u karijeri. Igrao 2 godine, izrastao u najboljeg igraca lige, puca od samopouzdanja i sada ide dalje.

o tome pricam,momak je bez problema podnio prellazak iz bundes lige u madjarsku i sad moze da bira gdje da se vrati, to je dokaz koliko je mentalno jak i koliko ima dobrog savjetodavca

sretno Mume gdje god bilo
- Unknown Genius
- Kontakt:
Koliko sam ja imao priliku da ih upoznam, a i ovako kroz medije vidim, porodica Bešić je vrlo pametna. Barem Muhamedova loza.rammstein je napisao/la:![]()
o tome pricam,momak je bez problema podnio prellazak iz bundes lige u madjarsku i sad moze da bira gdje da se vrati, to je dokaz koliko je mentalno jak i koliko ima dobrog savjetodavcaisto tako taj savjetodavac nece sigurno pogrijesiti u izboru novog kluba
sretno Mume gdje god bilo

Ne sumnjam ni u izbor novog kluba.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Goalgetter
- Kontakt:

Novi friz

- Nerminovic
- Kontakt:
Killer friz.Goalgetter je napisao/la:
Novi friz

BackSpace United
BackSpace United
to je to

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
baby face
Nesto mi zao ovih argentinaca,kud su se oni digli da su sigurni pobjednici,kud smo mi jos pojacani sa rusiocem i muhamedom..nece znati sta ih je snaslo

Nesto mi zao ovih argentinaca,kud su se oni digli da su sigurni pobjednici,kud smo mi jos pojacani sa rusiocem i muhamedom..nece znati sta ih je snaslo

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Intervju na sportsport
Kako samo pametno priča, nevjerovatno. Dvije stvari su me baš dojmile (parafraziram9 - Nema veze što sam odigrao odlično prijateljske, sad se tek trebam pokazati, jer svaka utakmica se kreće od nule
Pripremam se psihički i gledam neke kasete (možda je mislio utakmice Argentine)

Kako samo pametno priča, nevjerovatno. Dvije stvari su me baš dojmile (parafraziram9 - Nema veze što sam odigrao odlično prijateljske, sad se tek trebam pokazati, jer svaka utakmica se kreće od nule

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Principatus
- Kontakt:
Vedad bio si brzi od mene.
Stvarn svaka cast na nacinu razmisljanja. Nema treme, u svakoj utakmici od nule i sve od sebe dati. Koliko god da ga novinari i navijaci hvale, vidi se da je momak pametan i da ostaje cvrsto na zemlji.

Stvarn svaka cast na nacinu razmisljanja. Nema treme, u svakoj utakmici od nule i sve od sebe dati. Koliko god da ga novinari i navijaci hvale, vidi se da je momak pametan i da ostaje cvrsto na zemlji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Na ovoj temi se vidi sva raskos Bosanskog dupelistva...
Madjarska liga itd

Madjarska liga itd

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
rijetko kada se kod fudbalera može vidjeti ovakva zrelost i način razmišljanja, pogotovo u njegovim godinama..
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, L-Train i 20 gostiju.