Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tsonga - Matosevic 12.6. 17:35 2 4,00
Wawrinka - Querrey 12.6. 16:20 2 2,55
F.Lopez - De Schepper 12.6. 13:35 2 3,20
Berdych - Mannarino 12.6. 13:35 2 5,70
Nadal - Du.Brown 12.6. 17:30 2 4,70
Karlović - Y.H.Lu 12.6. 13:15 2 3,50
S.Johnson - Gabashvili 12.6. 14:50 2 2,90
Ulog: 1,00 € Kvota: 8875,42 Ev. dobitak: 8.875,42 €
Wawrinka - Querrey 12.6. 16:20 2 2,55
F.Lopez - De Schepper 12.6. 13:35 2 3,20
Berdych - Mannarino 12.6. 13:35 2 5,70
Nadal - Du.Brown 12.6. 17:30 2 4,70
Karlović - Y.H.Lu 12.6. 13:15 2 3,50
S.Johnson - Gabashvili 12.6. 14:50 2 2,90
Ulog: 1,00 € Kvota: 8875,42 Ev. dobitak: 8.875,42 €
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
sumnjivoSPY je napisao/la:Zahtjeva 5 parova minimalnoGoldenGirl je napisao/la:13h Tenis Laksonen - Marcora - 1 1,80 50e

K.Anderson - Stakhovsky (-9,5+) zs2 1.50
Wawrinka - Querrey (-9,5+) zs2 1.50
Dolgopolov - J.Nieminen 1 1.45
Stosur - Dellacqua 1 1.35
Pouille - Albot 1 1.55
Koef: 6.83
EDIT: Kakva debilcina Stakhovsky, na 40:0+ servis, gubi gem
Pišam te uhljupe
Wawrinka - Querrey (-9,5+) zs2 1.50
Dolgopolov - J.Nieminen 1 1.45
Stosur - Dellacqua 1 1.35
Pouille - Albot 1 1.55
Koef: 6.83
EDIT: Kakva debilcina Stakhovsky, na 40:0+ servis, gubi gem

Zadnja izmjena: BiLy, dana/u 12 jun 2014, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Šah:
Svidler - Carlsen 2 @3.20
Aronian - Caruana 2 @6.00
Ukupna kvota: 19.20
Vrlo vjerojatno da će oba meča završiti remijem, ali Carlsen je prvo ime u svijetu i ne treba se previše dvoumiti kad su kvote preko 2-3.
Caruana iznenadio igrama proteklih dana, jedan meč sam i ispratio. Ima šanse sigurno. Dovoljan je jedan krivi potez Aroniana, i mladac će, vjerujem, to iskoristiti na najbolji mogući način.
Kao što vidite, tečajevi na pobjede u šahu su enormno visoki, a kad igraju ovakvi grandmasteri - jedan krivi potez pijunom na samom početku partije - vrlo lako može presuditi pobjednika, odnosno gubitnika. Igraju besprijekorno, nisu ograničeni vremenom, većina mečeva završi u iksu, no pored ovolikih tečajeva, složit ćete se da se mora ispratiti na markicu dvije.
Svidler - Carlsen 2 @3.20
Aronian - Caruana 2 @6.00
Ukupna kvota: 19.20
Vrlo vjerojatno da će oba meča završiti remijem, ali Carlsen je prvo ime u svijetu i ne treba se previše dvoumiti kad su kvote preko 2-3.
Caruana iznenadio igrama proteklih dana, jedan meč sam i ispratio. Ima šanse sigurno. Dovoljan je jedan krivi potez Aroniana, i mladac će, vjerujem, to iskoristiti na najbolji mogući način.
Kao što vidite, tečajevi na pobjede u šahu su enormno visoki, a kad igraju ovakvi grandmasteri - jedan krivi potez pijunom na samom početku partije - vrlo lako može presuditi pobjednika, odnosno gubitnika. Igraju besprijekorno, nisu ograničeni vremenom, većina mečeva završi u iksu, no pored ovolikih tečajeva, složit ćete se da se mora ispratiti na markicu dvije.
U desetom selu živi Antuntun!

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) ponovo se na svojoj zvaničnoj internet stranici susrela s problemom.
Fifa je, naime, objavila rezultat prve utakmice na Mundijalu između Brazila i Hrvatske.
Nekoliko minuta, vjerovatno usljed posljednjih provjera pred "početak ludnice", bio je ispisan rezultat 2:2, ali su administratori ipak ispravili grešku,
Brazil - Hrvatska 12.6. 22:00 X 4,70
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Otkako su izbacili kvote ja sam ovdje begenisao X2 na Hrvate. Mislim, 1,30 na Brazil, pa ne igraju sa Istromsamirr je napisao/la:
Svjetska fudbalska federacija (FIFA) ponovo se na svojoj zvaničnoj internet stranici susrela s problemom.
Fifa je, naime, objavila rezultat prve utakmice na Mundijalu između Brazila i Hrvatske.
Nekoliko minuta, vjerovatno usljed posljednjih provjera pred "početak ludnice", bio je ispisan rezultat 2:2, ali su administratori ipak ispravili grešku,
Brazil - Hrvatska 12.6. 22:00 X 4,70

X (4,70)
2 (8,50)
da, uz to Brazil je imao samo par prijateljskih utakmica a nisu igrali kvalifikacije i to je veliki minus. Ali opet nekako mislim da ce oni dobiti, jer to su njihovi navijaci, njihov klub a znamo da zive samo za nogomet. U svakom slucaju nisam previse ulagao na ovu utakmicu jer je prilicno nesigurna. Igrao sam manje od 4,5 zutih. Ne vjerujem da ce se onaj kinez (majku on japansku) puno razbacivat sa zutim.
Portugal prolazi skupinu 1,50
Španjolska 1. u skupini 1,70
Hrvatska 2 u skupini 2,70
Švicarska 2 u skupini 3.00
Rusija 2 u skupini 2,50
Bih 2 u skupini 2,35
sistem 4 od 6 all in ( mišljenja)
Rusija 2 u skupini 2,50
Bih 2 u skupini 2,35
ako npr dzeko 3 da i drogba da 3 je li kv1 ili je tiket nistavan hvalabodi123 je napisao/la:
Svicarsku pazi, Ekvador je na svom kontinetnu i dobro poznaju klimu ovu i vlagu.ivano1992 je napisao/la:Portugal prolazi skupinu 1,50
Rusija 2 u skupini 2,50
Bih 2 u skupini 2,35
Spanjoslka mene nije nesto uvjerila u kvalifikacijama a pogotovo prijateljskim. Nizozemska sad nema nekih imena ali mogu iznenaditi. Ja bi ubacio da Urugvaj prolazi ili da ce biti 2. u grupi jer Englezi su katastrofalni bili u prijateljskim. Uz to nemaju igraca poput Wallcota, Lennona ili Wislhere-a koji mogu ubrzati igru.
Da se i ja upletem u kornjačin posao: x/1
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Brazil - Hrvatska 1-(1,30) Ubiće Boga u njima!
Viking - Stabaek x2-(2,15) Stabek dosta dobar u gostima, dok Viking kući ništa posebno a zašto ovako mala kvota na ishod meča pobjeda domačina zaista ne znam.
Matosevic M. (Aus) - Tsonga J-W. (Fra) 1 - Matošević odigrao već dosta mečeva na travi koja mu izgleda na ovom turniru leži. Tsonga tek počinje igrati na travi iako je odličan teniser a ja porgnoziram pobjedu Marinka.
Srdacan pozdrav.
Viking - Stabaek x2-(2,15) Stabek dosta dobar u gostima, dok Viking kući ništa posebno a zašto ovako mala kvota na ishod meča pobjeda domačina zaista ne znam.
Matosevic M. (Aus) - Tsonga J-W. (Fra) 1 - Matošević odigrao već dosta mečeva na travi koja mu izgleda na ovom turniru leži. Tsonga tek počinje igrati na travi iako je odličan teniser a ja porgnoziram pobjedu Marinka.
Srdacan pozdrav.
Mićo je Fićo!
to ćemo još vidjetiHercegovinaBosna je napisao/la:Brazil - Hrvatska 1-(1,30) Ubiće Boga u njima!
Srdacan pozdrav.

Ne probat kvotu 10 na bracu je grijeh
Dolgopolov-Nieminen 6:4, 4:2 i idiot preda i sada kvota 1. **** jedno Finsko
pu bem ti kud ciglu ne stavih na browna 
brazil 1/1 hvati ako pobijede imat ce velikih problema

brazil 1/1 hvati ako pobijede imat ce velikih problema

***** mu i ja materRey je napisao/la:Dolgopolov-Nieminen 6:4, 4:2 i idiot preda i sada kvota 1. **** jedno Finsko

evo dobitnog za nocas drugovi
Brazil 1i4+ 3.65
Brazil penal DA 2.90
Barcelona 1.30
Miami1.60
GL
Brazil 1i4+ 3.65
Brazil penal DA 2.90
Barcelona 1.30
Miami1.60
GL
Pridružujem se najljepšim željama.noviclan je napisao/la:***** mu i ja materRey je napisao/la:Dolgopolov-Nieminen 6:4, 4:2 i idiot preda i sada kvota 1. **** jedno Finsko

Brazil-HRVATSKA 1.pol. X ; 1.pol bez golova i manje od 2.5 gola na utakmici
A sad na trg i fešta, ajmo VATRENIIIII !
A sad na trg i fešta, ajmo VATRENIIIII !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.