NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Borac - Zvijezda 1:2 - KRAJ utakmice.
Hamzić iz penala i Brković iz slobodnog strijelci.
Hamzić iz penala i Brković iz slobodnog strijelci.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Čestitam vam na današnjoj pobedi.
Hvala, mada ova pobjeda nije vrijedna, volio bih da ovakav rezultat napravimo u prvenstvu.Borčevac je napisao/la:Čestitam vam na današnjoj pobedi.

E pa u prvenstvu će to malo teže da ide.MinistaR je napisao/la:Hvala, mada ova pobjeda nije vrijedna, volio bih da ovakav rezultat napravimo u prvenstvu.Borčevac je napisao/la:Čestitam vam na današnjoj pobedi.

nama je ovo dobar rezultat za samopouzdanje ,mada ove utakmice nisu pokazatelj nicega, ali za ove pticice odlicna stvar za nizi let, previsoku su se vinuli.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kako se bojim ovih pobjeda u pripremnim utakmicama, samo molim boga da se nastavi ovakvim tempom kao u ovim pripremama. Za očekivati je bar bod iz Mostara, sjećate se prošlog gostovanja kod njih kada smo dva minuta do kraja imali 3:2 za nas i onda smo u tri minute izgubili sa 4:3 na kraju. Još kada bi Bogičević pojačao zadnju liniju stvarno bi bili za sami vrh tabele.
Dragon Town
sjecam se dobro, bio na utakmici, i navijao za zvijezduzmaj_Bosne je napisao/la:Kako se bojim ovih pobjeda u pripremnim utakmicama, samo molim boga da se nastavi ovakvim tempom kao u ovim pripremama. Za očekivati je bar bod iz Mostara, sjećate se prošlog gostovanja kod njih kada smo dva minuta do kraja imali 3:2 za nas i onda smo u tri minute izgubili sa 4:3 na kraju. Još kada bi Bogičević pojačao zadnju liniju stvarno bi bili za sami vrh tabele.

ali tamo se u vecini slucajeva mora izgubiti i .

sve najbolje zvijezdi u nastavku prvenstva, osim kada igrali s rodjenima

-
- Kontakt:
Čestitam igračima Zvijezde na pobjedi, Bigičević sigurno ne dolazi u Gradačac, vjerovatno će potpisati za Želju.
To je vec gotova stvar, a zasto je to tako nek se dobro zamisle i ujedu za guzicu oni koji toliko hvale Cvitkusica(manekena), a toliko su pljuvali po staroj strukturi, sa kojom smo dobivali pohvale za najljepsi fudbal.
Toliko su ovi sposobni da se raspade klub 15 km od nas,a nasa sposobna gospoda isprati pogledom barem 5 dobrih igraca koji sa slobodnim papirima odose negdje drugdje. Sad zelim da cujem pametnjakovice!
Cinjenica je da bi Bogicevic bio najjace pojacanje u zadnje 2 godine jer 3 Jusica nisu bolja od tog covjeka, no nema veze, bitno je da se Cvitkusic nije isprskao blatom po tolicama
Toliko su ovi sposobni da se raspade klub 15 km od nas,a nasa sposobna gospoda isprati pogledom barem 5 dobrih igraca koji sa slobodnim papirima odose negdje drugdje. Sad zelim da cujem pametnjakovice!
Cinjenica je da bi Bogicevic bio najjace pojacanje u zadnje 2 godine jer 3 Jusica nisu bolja od tog covjeka, no nema veze, bitno je da se Cvitkusic nije isprskao blatom po tolicama
Da, da; Zato nas je njihov trener pohvalio i za igru i gostoprimstvo i poželio više takvih utakmica i klubova.VFCB je napisao/la: ali tamo se u vecini slucajeva mora izgubiti i .![]()
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Hamzic u najboljim godinama i u golgeterskoj formi

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Samo ti hvali naše najbolje igre, (to su one u kojima s onakvim timom koji je bio za Europu završismo u sredini tabele i one gdje smo se toliko valjali po terenu da sačuvamo rezultat a nikad ga ne sačuvasmo, da je to sramota za čitav grad), a zaboravi brzo šta osta od Zvijezde kad otjeraste Cvitkušića i ostade sam tvoj "kralj" taktike s poznatim fudbalskim stručnjakom Ferhatom, pa nam dovedoše sav onaj jad. E tog ti je stručnjaka trebalo s motkama otjerati zajedno s Ferhatom, a ne da se onako jeftino izvuče. Ja sam to govorio ranije i prije nego što su otjerali Cvitkušića a evo kažem i sad. Bogu hvala što je Fadil progledao.samuraj je napisao/la:To je vec gotova stvar, a zasto je to tako nek se dobro zamisle i ujedu za guzicu oni koji toliko hvale Cvitkusica(manekena), a toliko su pljuvali po staroj strukturi, sa kojom smo dobivali pohvale za najljepsi fudbal.
Vidim da su neki uvijek i po svaku cijenu spremniji podržati stranca nego svog čovjeka, a ne vide jadnici da samo svoj čovjek upinje svom snagom i da je sve spreman učiniti za svoj klub. Zaboravismo brzo šta je sve Amir uradio za Zvijezdu, zaboravismo Ivicu, Ešefa smo gurnuli negdje sa strane. Kad ide dobro uvijek je za to zaslužan neko drugi, a kad krene zlo i naopako, onda je kriv Ivica, kriv Denis, kriv Amir....
I tako, uvijek neko drugi misli dobro Zvijezdi, a svoj čovjek samo gleda da ugrabi neku korist??? Svašta!
Sudeći po pripremnim utakmicama izgleda da Zvijezda sada kako se otarasismo Ninkovića igra najbolje, no sačekajmo početak prvenstva.
I još da dodam da je "sposobna gospoda" Zvijezdu osposobila i pripremila i prije (na vrijeme), ne čekajući da se raspadne komšijski klub.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Svaka ti cast na postu, mislim da si sve rekao i najbitnije to na kraju da smo ipak do raspada Modrice poslozili ekipu.semko5 je napisao/la:Samo ti hvali naše najbolje igre, (to su one u kojima s onakvim timom koji je bio za Europu završismo u sredini tabele i one gdje smo se toliko valjali po terenu da sačuvamo rezultat a nikad ga ne sačuvasmo, da je to sramota za čitav grad), a zaboravi brzo šta osta od Zvijezde kad otjeraste Cvitkušića i ostade sam tvoj "kralj" taktike s poznatim fudbalskim stručnjakom Ferhatom, pa nam dovedoše sav onaj jad. E tog ti je stručnjaka trebalo s motkama otjerati zajedno s Ferhatom, a ne da se onako jeftino izvuče. Ja sam to govorio ranije i prije nego što su otjerali Cvitkušića a evo kažem i sad. Bogu hvala što je Fadil progledao.samuraj je napisao/la:To je vec gotova stvar, a zasto je to tako nek se dobro zamisle i ujedu za guzicu oni koji toliko hvale Cvitkusica(manekena), a toliko su pljuvali po staroj strukturi, sa kojom smo dobivali pohvale za najljepsi fudbal.
Vidim da su neki uvijek i po svaku cijenu spremniji podržati stranca nego svog čovjeka, a ne vide jadnici da samo svoj čovjek upinje svom snagom i da je sve spreman učiniti za svoj klub. Zaboravismo brzo šta je sve Amir uradio za Zvijezdu, zaboravismo Ivicu, Ešefa smo gurnuli negdje sa strane. Kad ide dobro uvijek je za to zaslužan neko drugi, a kad krene zlo i naopako, onda je kriv Ivica, kriv Denis, kriv Amir....
I tako, uvijek neko drugi misli dobro Zvijezdi, a svoj čovjek samo gleda da ugrabi neku korist??? Svašta!
Sudeći po pripremnim utakmicama izgleda da Zvijezda sada kako se otarasismo Ninkovića igra najbolje, no sačekajmo početak prvenstva.
I još da dodam da je "sposobna gospoda" Zvijezdu osposobila i pripremila i prije (na vrijeme), ne čekajući da se raspadne komšijski klub.
Dragon Town
mislim da bezveze pricas kako ti mozes znati dali zvijezda ima jos para uopste da se jos pojacava ja mislim da smo se dovoljno pojacali za opstanak u ligi to je najvaznije a cuo sam od nekih ljudi da mozda narednu sezonu necemo moci ni igrati vise na nasem stadionu jer ne ispunjava uslove jer je se za to pobrinuo Iljo Dominkovic krme debelo mislim da bi bilo najpametnije sad malo i uloziti u stadion da se barem jedna tribina zavrsi da ispunjajemo uslove i neznam zasto si se vise zakacio za citkusica pusti covjeka zna da radi svoj posao i nema nista od Bogicevica jer trazi malo vise para nego sto mu zvijezda moze dati to mi je bas direktor Cvitkusic rekao preko mobilnog i samo da znas kad god je koji transfer zavrsio odma me je nazvao i javio meni kao vodji navijaca a ja sam te informacije dalje davaosamuraj je napisao/la:To je vec gotova stvar, a zasto je to tako nek se dobro zamisle i ujedu za guzicu oni koji toliko hvale Cvitkusica(manekena), a toliko su pljuvali po staroj strukturi, sa kojom smo dobivali pohvale za najljepsi fudbal.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ipak Bogicevic nece u Zvijezdu
- TheManiacs
- Kontakt:
Potpisuje sa zeljomFK Sarajevo je napisao/la:Ipak Bogicevic nece u Zvijezdu

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Dok ne potpise nista se ne znaTheManiacs je napisao/la:Potpisuje sa zeljomFK Sarajevo je napisao/la:Ipak Bogicevic nece u Zvijezdu
Sutra utakmica sa Slogom (?) na stadionu 'Popovača' u Vidi 2. To je, dakle, posljednja pripremna utakmica, jer u subotu gostuje Zvijezda Zrinjskom.
-
- Kontakt:
Ukoliko je sati sutra utakmica?
Iza Ikindije!Bosanski zmaj je napisao/la:Ukoliko je sati sutra utakmica?
A đe da znam?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.