Ma nisam imao do sad HD paket, ma jbg otici cu sutra i potpisati ovaj duo paket, tu ima u sonovnom paketu FACE HD I jos nekih HD kanala ....JoseMourinho je napisao/la: cisco resiver jel to onaj stari, uglavnom nisi ni do sada imo hd kanale (Sk hd, fox hd i sl)???
ako je tako nema nista od bht hd-a kod tebe nazalost
valjda ti za bht hd treba onaj nekakav d3 v2.0 resiver koliko sam ja skonto, on ko podrzava hd
Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Švabe na 19E prenose prvenstvo, ZDF HD, FTA naravno.
Kod mene na HS-u ima tona al slike nema ,nadam se da ce doci uskoro. . ovo isto k'o da radio slusam hahah 
BHT1 HRT RTS ZDF prenose SP
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 12 jun 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma dobro ljudi jos testiraju i rade, ne morate sad svaku sitnicu iznositi. Bit sve ok do veceras
100% sportski i krajnje opušten potpis
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo ubacili su i na HOME tv, kod Eroneta, dzabe ofkors 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kod mene je crna slika, nema ni audio ni video, sve crno
Jel kod nekog tako ? valjda dodje do veceras
Jel kod nekog tako ? valjda dodje do veceras
dosao je kanal BHT HD ali mora se platiti 4 km jer se nalazi u HD paketu pa sam poslao zahtjev telefonom i bice mi pusteno sutra...znaci u moja tv nije džaba...imam paket: moja tv fullmasteRofPoker je napisao/la:Pa hoces li imati sliku na ovom bht hd? Vidim ubacili su ga i kod mene ali je trenutno crno tj. nema nista. Dobio sam i ja taj sa statistikom. Koji ti je paket moja tv?fixator je napisao/la:ja sam na mojatv i trenutno sam dobio kanal:
SP Brazil 2014 statistika
svi statisticki podaci o vecerasnjoj utakmici
dobra zeza
a BHT HD su rekli od 15:00 h da cemo imati
jedva cekam![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Semper Fidelis
- exorciiist
- Kontakt:
evo stiglo i kod mene, jos samo da prijavim
)
Exorcist, pazi da ne prijaviš
Sad ja zvao kaze ne radi im aplikacija neka 
Canal Mundial HD, novi kanal na Canal + na špancima 19.2E.samirr je napisao/la:BHT1 HRT RTS ZDF prenose SP
Koja su đubrad ti iz BH Telecoma. Na svim operaterima drugim dobiješ kanal bez plaćanja, samo oni traže četiri marke. Da mogu, ljudima bi na slamku krv popili. Dobro da se podsjetim zašto sam ih prije sedam godina isključio.
Što se tiče kanala, došao je. Prenose program sa onog običnog BHT-a trenutačno, samo što im ton malo kasni za slikom, ali bude to sve ok do večeras.
Što se tiče kanala, došao je. Prenose program sa onog običnog BHT-a trenutačno, samo što im ton malo kasni za slikom, ali bude to sve ok do večeras.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- legenda reala
- Kontakt:
valjda nisam umislio, ali čini mi se trenutno na Moja TV dosta bolja slika na običnom SD kanalu, nego prije, gledam ovaj sad interviju s Konjićem i slika je baš dobra, e sad jel snimak veće kvalitete pa 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To se i meni čini. Mislio sam da je HD dok nisam ovdje pročitao da nije. A vala nikad nisam ni primjetio neku bitniju razliku između HD i SD bar na mojoj tvlegenda reala je napisao/la:valjda nisam umislio, ali čini mi se trenutno na Moja TV dosta bolja slika na običnom SD kanalu, nego prije, gledam ovaj sad interviju s Konjićem i slika je baš dobra, e sad jel snimak veće kvalitete pa
NAPRIJED NARODE!
Moguce je, samo jos da nije smanjena.
Bolji mi je Bht na manjem tv nego na velikom.
Bolji mi je Bht na manjem tv nego na velikom.
- legenda reala
- Kontakt:

BHT studio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- JoseMourinho
- Kontakt:
kod mene evo kablovska HS BHT HD, sada radi bez problema KOnjić prica i nema vise onog kašnjenja tona, sve su izgleda lijepo sredili, sve je spremno za svjetsko

Telemach a nemam resivera, zapravo imam nekakav stari kojem ima minimalno 2 godine a nesto kolko se sjecam nije najbolje radio, znaci nista od HD - a ili ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Za mojaTV korisnike.
Ako imate crni Motorola STB, on vam je vjerovatno spojen scart kablom, koji je, kako smo ranije zaključili, obično smeće. Imate HDMI kabal, imate HDMI port u STB-u, ali kad to sve fino spojite vidite samo "krugove" i nakon toga ništa.
Resetujte modem, kad se pojavi prvi krug na daljinskom pritisnite "MENU", u video opcijama izaberite rezoluciju koja odgovara vašem TV-u, tj. ako vam TV podržava "obični" HD birajte 720p, a ako vam TV podržava full HD birajte 1080i (ovaj STB nema mogućnost da distribuira 1080p). Nakon toga idete exit i birajte save and reboot. Onda sačekate da se krugovi izvrte i to je to, sliku ćete imati.
Ako imate crni Motorola STB, on vam je vjerovatno spojen scart kablom, koji je, kako smo ranije zaključili, obično smeće. Imate HDMI kabal, imate HDMI port u STB-u, ali kad to sve fino spojite vidite samo "krugove" i nakon toga ništa.
Resetujte modem, kad se pojavi prvi krug na daljinskom pritisnite "MENU", u video opcijama izaberite rezoluciju koja odgovara vašem TV-u, tj. ako vam TV podržava "obični" HD birajte 720p, a ako vam TV podržava full HD birajte 1080i (ovaj STB nema mogućnost da distribuira 1080p). Nakon toga idete exit i birajte save and reboot. Onda sačekate da se krugovi izvrte i to je to, sliku ćete imati.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 12 jun 2014, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
ade43 je napisao/la:Kod mene na HS-u ima tona al slike nema ,nadam se da ce doci uskoro. . ovo isto k'o da radio slusam hahah
JoseMourinho je napisao/la:kod mene evo kablovska HS BHT HD, sada radi bez problema KOnjić prica i nema vise onog kašnjenja tona, sve su izgleda lijepo sredili, sve je spremno za svjetsko![]()
Da li ti vam obicna HS kablovska ili neki digitalni paket ? Da li korsitite neki resiver ili ti kabal ide direktno u TV ?
Ja imam ovu najobiciniju kablvsku od HS od 60 i nesto kanala, 10 puta sma sve skenriao ne moze da nadje BHT HD !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.