Sport i TV
Re: Sport i TV
British SKY kod nas se ne može gledati legalno za normalne pare.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
MoRe, samo je malo skuplje, ima firma iz Splita koja to sredjuje, sve zavrzlame, samo platis, sve dobijes kao i proper Britanac, cak i njihovu adresumadridist je napisao/la:British SKY kod nas se ne može gledati legalno za normalne pare.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@ rio_Ferdy88 legenda reala
O čemu vi momci? Ja sad upalio i imaju svi SKY Sports programi...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U HD-u nemaju, jer je signal oslabio, jer će svi ovi sportski i movies ići samo za snop za područje Britanije. Prvo HD pa onda i ostaliAlucard je napisao/la:@ rio_Ferdy88 legenda reala
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam stari odakle si i od koliko provjerenih osoba dobijaš CS, ali kod mene sve radi kao što je uvijek i radilo...1920x1080 11.8-12 db signal, kakav je uvijek i bio.rio_Ferdy88 je napisao/la:U HD-u nemaju, jer je signal oslabio, jer će svi ovi sportski i movies ići samo za snop za područje Britanije. Prvo HD pa onda i ostaliAlucard je napisao/la:@ rio_Ferdy88 legenda reala
pogledaj ti da to tvoji "provideri" nisu za*ebali nešto pa ti skinuli britanski SKY HD paket...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije me niko zaHeb'o, imam HD odavno (imam i sad sky ** hd i epsn i bt), ali ovo ti je provjereno, oni idu na snop samo za Britaniju, neće ni kod tebe moću uskoro sigurno, ako nemaš antenu od 3m, to je plan. Signal na tim tp je opao, zato ja nemam, kod tebe je vjerovatno bolji, ali neće još dugo, jer prelaze ne drugi snop.Alucard je napisao/la: pogledaj ti da to tvoji "provideri" nisu za*ebali nešto pa ti skinuli britanski SKY HD paket...
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
SK
Spremite se za podatak koji će vas oboriti s nogu!!!
Sport Klub će prenositi svih 546 mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. i Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine
Sport Klub će prenositi svih 546 mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. i Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine
Najgledaniji sportski kanal u regionu obogatio svoju izuzetnu ponudu novim ekskluzivnim sadržajem
Kvalifikacije za UEFA EURO 2016™ i FIFA Svetsko Prvenstvo 2018™ samo na Sport Klubu
Kablovski kanal sa najgledanijim sportskim sadržajem na ovim prostorima obogatio je svoje programe još jednim ekskluzivnim takmicenjem. Sport Klub, koji posluje u okviru kompanije „United Group“, potpisao je ugovor sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA) po kome je preuzeo ekskluzivna televizijska prava na sve meceve kvalifikacionih ciklusa za UEFA Evropsko Prvenstvo 2016™ i FIFA Svetsko Prvenstvo 2018™
Tokom cetiri godine trajanja ove saradnje, gledaoci Sport Kluba moci ce da gledaju svih 546 duela u borbi za plasman u Francusku 2016, odnosno Rusiju 2018.
- Sport Klub je postao ekskluzivni vlasnik prava jednog izuzetnog sadržaja, koji se, po svemu što donosi, svrstava medu najgledanije sportske programe. Siguran sam da cemo i kvalitetom, ali i kvantitetom, jer ce na programu biti preko 500 direktnih prenosa svih evropskih reprezentacija, zadovoljiti ukuse svih iskrenih ljubitelja fudbala - kaže direktor Sport Kluba Nemanja Simeunovic.
Gledaoci ce tako dobiti priliku da na jednom mestu uživaju u majstorijama Kristijana Ronalda, Andresa Inijeste, Mesuta Ozila, Vejna Runija, Robina Van Persija i drugih najvecih zvezda evropskog fudbala, kako u klupskoj, tako i u reprezentativnoj konkurenciji.
-Sve meceve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, odnosno Svetsko prvenstvo u Rusiji prenosicemo direktno na naših sedam kanala, a duele Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore u odloženom snimku u svakoj od tih država – istakao je Simeunovic.
Kvalifikacije za UEFA EURO 2016™ održace se u devet grupa. Pocinju 7. septembra ove godine i odvijace se u 30 termina do 13. oktobra 2015, uz baraž za treceplasirane ekipe u novembru. Kvalifikacije za FIFA Svetsko Prvenstvo 2018™ pocece na jesen 2016. godine.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:SK![]()
Najgledaniji sportski kanal u regionu obogatio svoju izuzetnu ponudu novim ekskluzivnim sadržajem
Kvalifikacije za UEFA EURO 2016™ i FIFA Svetsko Prvenstvo 2018™ samo na Sport Klubu
Kablovski kanal sa najgledanijim sportskim sadržajem na ovim prostorima obogatio je svoje programe još jednim ekskluzivnim takmicenjem. Sport Klub, koji posluje u okviru kompanije „United Group“, potpisao je ugovor sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA) po kome je preuzeo ekskluzivna televizijska prava na sve meceve kvalifikacionih ciklusa za UEFA Evropsko Prvenstvo 2016™ i FIFA Svetsko Prvenstvo 2018™
Tokom cetiri godine trajanja ove saradnje, gledaoci Sport Kluba moci ce da gledaju svih 546 duela u borbi za plasman u Francusku 2016, odnosno Rusiju 2018.
- Sport Klub je postao ekskluzivni vlasnik prava jednog izuzetnog sadržaja, koji se, po svemu što donosi, svrstava medu najgledanije sportske programe. Siguran sam da cemo i kvalitetom, ali i kvantitetom, jer ce na programu biti preko 500 direktnih prenosa svih evropskih reprezentacija, zadovoljiti ukuse svih iskrenih ljubitelja fudbala - kaže direktor Sport Kluba Nemanja Simeunovic.
Gledaoci ce tako dobiti priliku da na jednom mestu uživaju u majstorijama Kristijana Ronalda, Andresa Inijeste, Mesuta Ozila, Vejna Runija, Robina Van Persija i drugih najvecih zvezda evropskog fudbala, kako u klupskoj, tako i u reprezentativnoj konkurenciji.
-Sve meceve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, odnosno Svetsko prvenstvo u Rusiji prenosicemo direktno na naših sedam kanala, a duele Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore u odloženom snimku u svakoj od tih država – istakao je Simeunovic.
Kvalifikacije za UEFA EURO 2016™ održace se u devet grupa. Pocinju 7. septembra ove godine i odvijace se u 30 termina do 13. oktobra 2015, uz baraž za treceplasirane ekipe u novembru. Kvalifikacije za FIFA Svetsko Prvenstvo 2018™ pocece na jesen 2016. godine.
aferim,svaka čast,jest da ne pratim fudbal ali svaka čast
pisanje po nejaci se nastavlja, jos malo pa se mogu i ugasitirambo16 je napisao/la:pa hoće da mi uzmu sa Arena i ovo malo fudbala....ccc
trgnut će se oni iz mrtvih..."ničija nije do zore gorila" što bi rek'o moj komšija Zajko xdmiki_92 je napisao/la:pisanje po nejaci se nastavlja, jos malo pa se mogu i ugasitirambo16 je napisao/la:pa hoće da mi uzmu sa Arena i ovo malo fudbala....ccc
A.F.C. Bournemouth!
Ekspresno, Sportklub ce prenositi svih 546 utakmica kvalifikacija za EP 2016 i SP 2018 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kad nisu do sad vjeruj mi da nece ni u buducnosti, SK je jednostavno predominantanrambo16 je napisao/la:trgnut će se oni iz mrtvih..."ničija nije do zore gorila" što bi rek'o moj komšija Zajko xdmiki_92 je napisao/la:pisanje po nejaci se nastavlja, jos malo pa se mogu i ugasitirambo16 je napisao/la:pa hoće da mi uzmu sa Arena i ovo malo fudbala....ccc
Jedva cekam derbi: Moldavija-Andora

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
još kad uzmemo u obzir da SK uzima od Arene i Švapski kup,kao i Španski...ostaje pitanje šta Areni ostaje naredne sezone...Žabari i PSG....smiješno
A.F.C. Bournemouth!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I zato ih nema na najvecoj iptv platformi u nasoj drzavi, strasna dominacijamiki_92 je napisao/la: kad nisu do sad vjeruj mi da nece ni u buducnosti, SK je jednostavno predominantan
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
i sta mislis ko vise gubi tim natezanjem oko prava, oni ili najveca iptv platforma u drzavirio_Ferdy88 je napisao/la:I zato ih nema na najvecoj iptv platformi u nasoj drzavi, strasna dominacijamiki_92 je napisao/la: kad nisu do sad vjeruj mi da nece ni u buducnosti, SK je jednostavno predominantan
@rio imal ikakav player od BBC gdje mogu gledati SP a da je za Operu ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moustapha
- Kontakt:
Pa valjda liga prvaka, tu se nista nije mijenjalo.rambo16 je napisao/la:još kad uzmemo u obzir da SK uzima od Arene i Švapski kup,kao i Španski...ostaje pitanje šta Areni ostaje naredne sezone...Žabari i PSG....smiješno
#divovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
RAK je rek`o ko je krivac, time samo gube na ugledu, antireklama za njih je takvo ponasanje koje im nije potrebnomiki_92 je napisao/la: i sta mislis ko vise gubi tim natezanjem oko prava, oni ili najveca iptv platforma u drzavi![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.