FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 12 jun 2014, 13:43

Samo da ne cekamo duge te papire za kalaša, pa da ne bude kao na zimu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 jun 2014, 13:44

Evolution87 je napisao/la:Samo da ne cekamo duge te papire za kalaša, pa da ne bude kao na zimu
na zimu smo imasedjene papire, tad je problem napravio njegov klub za obestecenje
sad nema prepreka :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jun 2014, 13:44

Evolution87 je napisao/la:Samo da ne cekamo duge te papire za kalaša, pa da ne bude kao na zimu
Gotovi papiri...
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 jun 2014, 13:50

Head je napisao/la:
Gotovi papiri...
:opaopa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 12 jun 2014, 13:52

Head je napisao/la:
Gotovi papiri...
Kad ce se pojaviti u Sarajevu?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 12 jun 2014, 14:03

cobefks je napisao/la:
Head je napisao/la:
Gotovi papiri...
Kad ce se pojaviti u Sarajevu?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
7-10 dana

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jun 2014, 14:03

amypitar je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Ne kontam što je Torlak sporazumno raskino ugovor a u januaru ove god potpiso produženje istog. Ona 3 navijača na Olimpikovom forumu kažu...podmlađivanje ....a meni šega

Ma klub jednog lica.Frajer radi sta pozeli. :D
Torlak je krupan zalogaj da bi ga se tek onako imalo u ekipi.Njegova plata i nije bas mala a igre koje je pruzao u Olimpiku i nisu bas odusevljavale ako se uzme u obzir da su nas kantali Vitez,Travnik i slicni.Bolje covjeku ponuditi raskid i dovesti nekog od koga ce se moci hajrovati koja marka u buducnosti a koji moze isto ovako obavljati posao.
Kad smo vec kod drustva jednog lica,pa Sarajevo je isto tako drustvo jednog lica,cak i pravno sto uopste ne mora da znaci da je to nesto lose.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 jun 2014, 14:12

amypitar je napisao/la:Ralno i sa ovim igrackim kadrom sve osim duple krune, bi bilo svjetsko cudo.Pa mi smo po misljenju trenera Premijer lige,ima li u prosloj sezoni najjacu ekipu,samo neiugiranost,pa i greska kod Jarnija su nas udaljile od titule.
Sa ovom dvojicom bekova i ostankom Jajala, mi smo vec jaci 30-40 % u odnosu na proslu sezonu.
realno gledajuci najjaci smo ,al to ce i biti nas najveci problem sto smo vec osvojili duplu krunu i sto kad odemo u travnk ,bjeljinu ,obarsku i slicne .izadjemo kao manekeni a oni zapnu kao da im je zadnje u zivotu i pusiona .zato treba ostati na zemlji korak po korak kolo po kolo svakog postovati i protiv svakog zapeti u suprotnom bice po ušima .

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 jun 2014, 14:40

Opet o duplim ,a nije ni prvo kolo pocelo :cry:

**** vas glupe :kafa:

bagrcavi
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2014, 14:59

I dalje ste sampioni svemira u junu i julu, a kasnije...

DRUG NEBI TI PUNCA

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 12 jun 2014, 15:01

bagrcavi je napisao/la:I dalje ste sampioni svemira u junu i julu, a kasnije...

odleprsaj sa teme i prati rast trave na pomocnom terenu !!

jbt pripreme nisu pocele neki vec bacaju najave, nikad da dodje iz dupeta u glavu :facepalm:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 12 jun 2014, 15:03

Ako dva-tri lika napišu da očekuju duplu ili imaju visoka očekivanja od predstojeće sezone ne znači da su i ostali u nebesima. A i da jesmo imamo razloge! Ali kako je krenulo plakat ćete od muke kad sezona počne i kad se ekipa kompletira. :mrgreen:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

bagrcavi
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2014, 15:05

Nista ja ne kazem lose, samo mi zanimljivo citati ove prognoze svake godine, i jos uvijek niste naucili nista na svojim greskama :mrgreen:
Samo naprijed, "svet je lep kada sanjamo" :mrgreen:

DRUG NEBI TI PUNCA

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 12 jun 2014, 15:13

bagrcavi je napisao/la:Nista ja ne kazem lose, samo mi zanimljivo citati ove prognoze svake godine, i jos uvijek niste naucili nista na svojim greskama :mrgreen:
Samo naprijed, "svet je lep kada sanjamo" :mrgreen:

Rekoh ti u prošlom postu, imamo razloge, znači ne sanjamo. Sva ta nadanja pojedinih likova su s razlogom, a razloge znaš i sam. Ja iskreno očekujem zanimljivu sezonu u kojoj od igrača koji budu nosili bordo dres očekujem da u svakoj utakmici daju 120% svojih mogućnosti a onda ni rezultat nebi treb'o izostati. Ja gledam realno na situaciju, nije da se Sarajevo napucalo do maksimuma a ostali rasprodaju igrače, ima tu još ekipa koje će se pitati ko će biti prvak.

Matej Delač

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 jun 2014, 15:17

socrates je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Iskreno ja sam ocekivao da cemo brze rijesiti,igracki kadar posebno na mjestima gdje smo bas tanki.
Narocito bi volio da dovedemo napokon tok desnog beka,da posle toliko godina da rijesimo tu pozicju.Malo mi ovo ide sporo,narocito posle onih na pocetku brzinskih pojacanja. :D
Brzo ce pripreme,Evropa,treba to sve uigrati.
Pa burazeru ni jedan klub na svijetu nije rijesio sastav za sljedecu sezonu. Misljenja sam da se vec zna ko ce doci samo se ceka sa objavama. Samo sabur. :kafa:
:thumbup:

P.S. Kalas :arrow:
SHOWTIME.... :njanjanja: :opaopa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jun 2014, 15:29

DrustveniParazit je napisao/la:
Rekoh ti u prošlom postu, imamo razloge, znači ne sanjamo. Sva ta nadanja pojedinih likova su s razlogom, a razloge znaš i sam. Ja iskreno očekujem zanimljivu sezonu u kojoj od igrača koji budu nosili bordo dres očekujem da u svakoj utakmici daju 120% svojih mogućnosti a onda ni rezultat nebi treb'o izostati. Ja gledam realno na situaciju, nije da se Sarajevo napucalo do maksimuma a ostali rasprodaju igrače, ima tu još ekipa koje će se pitati ko će biti prvak.
:thumbup: :thumbup:

EDIT: Fina ekipica ses skupila, ali ne treba sad nesto letiti, ima jos interesantnih ekipa. Mi, ako budemo na nivou i zaobicu nas nepredvidjene okolnosti (povrede, neplanirani odlasci na kraju prelaznog roka...), imamo se cemu nadati.
Zato samo laganini...i

Enjoy life...
FK Sarajevo
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 12 jun 2014, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 12 jun 2014, 15:33

Kad vidimo kakve krmpe pojacavaju konkurenciju, titule se namece kao nesto najnormalnije :kafa:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 12 jun 2014, 15:45

hilmo je napisao/la:
:thumbup: :thumbup:

EDIT: Fina ekipica ses skupila, ali ne treba sad nesto letiti, ima jos interesantnih ekipa. Mi, ako budemo na nivou i zaobicu nas nepredvidjene okolnosti (povrede, neplanirani odlasci na kraju prelaznog roka...), imamo se cemu nadati.
Zato samo laganini...i

Enjoy life...
FK Sarajevo

Postoje ljudi koji očekuju duplu, postoje likovi koji oprezno gledaju na sezonu i postoji @hilmo. Jarane, bez ljutnje ali ne možeš biti toliko pesimističan. Kakvi neplanirani odlasci? Jedino da neko uleti sa ogromnom ponudom za nekog igrača ali čisto sumnjam, svi osim Vuleta su tu, Jajalo još nije otišao nigdje, došlo je par novih likova, nisu došli sigurno čisto reda radi a radi se na još jačim pojačanjima, čekajte dok svjeCko prođe, možda nam neko bude zanimljiv. ;)

Matej Delač

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jun 2014, 15:58

Da li tko zna kada počinje prodaja godišnjih ulaznica :?:
SRETAN BROJ - 1725

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jun 2014, 16:00

Postoje ljudi koji očekuju duplu, postoje likovi koji oprezno gledaju na sezonu i postoji @hilmo. Jarane, bez ljutnje ali ne možeš biti toliko pesimističan. Kakvi neplanirani odlasci? Jedino da neko uleti sa ogromnom ponudom za nekog igrača ali čisto sumnjam, svi osim Vuleta su tu, Jajalo još nije otišao nigdje, došlo je par novih likova, nisu došli sigurno čisto reda radi a radi se na još jačim pojačanjima, čekajte dok svjeCko prođe, možda nam neko bude zanimljiv. ;)
:lol: :lol: :lol:
MNogo puta smo se do sad razocarali tako da sam ja jos uvijek oprezan, nisam toliko pesimistican.
Neplanirani odlazak.....Kraj prelaznog roka, pred sami pocetak ligaske sezone dodje ponuda za Stojceva od milion KM, to se ne odbija. Na brzinu nadjes slicnog igraca i dok se on uklopi prodje nekoliko kola....
Ja ne vjerujem da ce se nesto slicno desiti, samo sam to pomenuo, ali nikad se ne zna.

Uglavnom, sta mislite da li ce biti kakvi streamovi ovog turnira u Italiji?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], prisonbreak, Zeko87 i 29 gostiju.