RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jun 2014, 09:44

Ima neko u klubu s okom za skauting i prepoznat mladog igraca. Svaki mladi koji je dosao pokazao je kvalitet. Ne sumnjam u ponudu nekog inostranog kluba za Hodzu za godinu-dvije samo poradit na subjektima vezanim za ugovore kod nasih igraca. Prije isteka postojecih nudit nove pa neka izvole. Treba vracati klubu koji te stvorio i prepoznao i izbio iz neke selendre
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 12 jun 2014, 12:20

Tako je babe :!:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 12 jun 2014, 12:45

NeverGiveUp je napisao/la:Ima tu dosta zaslužnih za ovo do sada osim Mrkve.

Pregovaranje sa igračima i oslanjanje na usmene dogovore nije način.
Niko sretniji od mene ako je i sam uvidio gdje griješi pa da raja ne mora da strepi a on ostane na svojoj poziciji.

Brate sve ovo što si napisao na predhodne 2-3 stranice stoji, ali da bi se to sve ostvarilo treba imati malo više para nego što mi trenutno imamo.Naš budžet je lani bio oko 1 mil. KM.Ni u ovoj ligi kakva jest, nismo ni u top 5 po tome.
E sad, kad zađeš po gradu i popričaš sa rajom, svak sve zna, onaj bi ovako, ovaj onako, .......
Da smo tako jaki na djelima kako smo na priči imali bi bar 2000 prodanih godišnjih karata a ne 100-tinjak, čak ni toliko.
Kaže nema raja para, treba za kartu, gorivo do stadiona, ovo, ono....
Tužno je što imaju za Mepase, Pink Pantere, Daleke Obale, i slične p.m..Samo neznam znaju li da bi im se gazde tih lokala rado krvi napili i da su ih ne tako davno granatama i snajperima gađali.
Mi smo sebi najveći neprijatelji!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 12 jun 2014, 12:56

anel81m je napisao/la:
Brate sve ovo što si napisao na predhodne 2-3 stranice stoji, ali da bi se to sve ostvarilo treba imati malo više para nego što mi trenutno imamo.Naš budžet je lani bio oko 1 mil. KM.Ni u ovoj ligi kakva jest, nismo ni u top 5 po tome.
E sad, kad zađeš po gradu i popričaš sa rajom, svak sve zna, onaj bi ovako, ovaj onako, .......
Da smo tako jaki na djelima kako smo na priči imali bi bar 2000 prodanih godišnjih karata a ne 100-tinjak, čak ni toliko.
Tužno je što imaju za Mepase, Pink Pantere, Daleke Obale, i slične p.m..Samo neznam znaju li da bi im se gazde tih lokala rado krvi napili i da su ih ne tako davno granatama i snajperima gađali.

Nije ovdje problem u nedostatku novca nego odnosu prema poslu koji obavljaš.
Ne možeš se u današnje vrijeme oslanjati na usmeni dogovor sa čovjekom, danas kada je moralna vrijednost izgubila svoj smisao.

Naravno da bi olakšavajuća okolnost bila da je stadion negdje bliže a ne u vukoyebini, ali to za pravog navijača ne smije biti opravdanje, međutim razumijem one koji ne mogu ići na baš svaku tekmu, siguran sam da to ne bi bio problem da je stadion recimo u sj. logoru.

To za mepase i sl. mi je prepovršno.
Neka ljudi idu gdje žele, ne razmišljamo baš svi i dalje o devedesetim, (i hvala Bogu da je tako), inače bi i dan danas ratovali. Mostar je svakom pravom Mostarcu i Avenija i Mahala.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 12 jun 2014, 13:08

NeverGiveUp je napisao/la:
anel81m je napisao/la:

Nije ovdje problem u nedostatku novca nego odnosu prema poslu koji obavljaš.
Ne možeš se u današnje vrijeme oslanjati na usmeni dogovor sa čovjekom, danas kada je moralna vrijednost izgubila svoj smisao.

Naravno da bi olakšavajuća okolnost bila da je stadion negdje bliže a ne u vukoyebini, ali to za pravog navijača ne smije biti opravdanje, međutim razumijem one koji ne mogu ići na baš svaku tekmu, siguran sam da to ne bi bio problem da je stadion recimo u sj. logoru.

To za mepase i sl. mi je prepovršno.
Neka ljudi idu gdje žele, ne razmišljamo baš svi i dalje o devedesetim, (i hvala Bogu da je tako), inače bi i dan danas ratovali. Mostar je svakom pravom Mostarcu i Avenija i Mahala.

Baš zato bi nam se te 90-te mogle vrlo lahko ponoviti, pa da nam opet 20tak hiljada sugrađana pošalju za treće zemlje!
Ja Velež ne gledam samo kao FK, već jedan od glavnih simbola Mostara, načina življenja ovde i svega što uz to ide.
To što ti pričaš je normalno u nekim zapadnim zemljama, ali ovde brate nije i neće nikad normalno bit!
I meni je Mostar i Avenije i Mahala, da se razumijemo, ali mi nije Mostar da pijem kavu u nakoj čakuli i da slušam matu bulića i razne gange!!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 12 jun 2014, 13:15

anel81m je napisao/la:
Baš zato bi nam se te 90-te mogle vrlo lahko ponoviti, pa da nam opet 20tak hiljada sugrađana pošalju za treće zemlje!
Ja Velež ne gledam samo kao FK, već jedan od glavnih simbola Mostara, načina življenja ovde i svega što uz to ide.
To što ti pričaš je normalno u nekim zapadnim zemljama, ali ovde brate nije i neće nikad normalno bit!
I meni je Mostar i Avenije i Mahala, da se razumijemo, ali mi nije Mostar da pijem kavu u nakoj čakuli i da slušam matu bulića i razne gange!!!

Previše je ovo off topic pa ću još samo reći ovo na tu temu.

Misliš li stvarno da se 90-e neće ponoviti u skorijoj budućnosti ako razmišljamo na taj način i biramo kojim ćemo se djelom grada kretati iako smo u istom Rođeni i kao smatramo ga jedinstvenim ? Daj molim te...

Zašto to ovdje nije normalno, zato što je neko tako odlučio sa strane, a mi smo kao normalni što se tome prilagođavamo umjesto da koristimo vlastiti mozak i respektujemo svoju ličnost te se ponašamo prema svom gradu kako istom dolikuje, a ne kako nam je neko sa strane nametnuo.

Neću ni ja slušati nikakve gange, niti na takva mjesta ići... Sad već debelo miješaš kruške i jabuke.

Pozdrav.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jun 2014, 13:16

:lol: :lol: brato neki dan otisao na trznicu da kupim nesto ganga se pravo. Nekih 7-8 deda matana vista stavijapr u hou gadru karu spodi zuhapa i urlaju. Ja se syebo ko foka. Sretnem Branu Vlahu poznatog mostarca i pitam ga sta je ovo moj Brana samo lik slegnu ramenima i puce od smijeha. Ocami ono je samo za 18+ :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 12 jun 2014, 13:18

NeverGiveUp je napisao/la:
anel81m je napisao/la:

Previše je ovo off topic pa ću još samo reći ovo na tu temu.

Misliš li stvarno da se 90-e neće ponoviti u skorijoj budućnosti ako razmišljamo na taj način i biramo kojim ćemo se djelom grada kretati iako smo u istom Rođeni i kao smatramo ga jedinstvenim ? Daj molim te...

Zašto to ovdje nije normalno, zato što je neko tako odlučio sa strane, a mi smo kao normalni što se tome prilagođavamo umjesto da koristimo vlastiti mozak i respektujemo svoju ličnost te se ponašamo prema svom gradu kako istom dolikuje, a ne kako nam je neko sa strane nametnuo.

Neću ni ja slušati nikakve gange, niti na takva mjesta ići... Sad već debelo miješaš kruške i jabuke.

Pozdrav.

Nažalost, samo dio jedne strane želi da Mostar bude ponovo kao što je bio dok drugi maštaju o stolnom gradu i rade sve na tome da on to i postane.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jun 2014, 13:20

NGU tako je brato. Jest da je off ali treba zaboravit ta vremena. Vise je nas normalnih mostaraca od ovih dosla. Nas koji smo citav zivot zivjeli zajedno,druzili se,bili kumovi jedni drugima. Nabijem sve brnjase nacionalisticke na obadvije strane. Mostar mostarcima selo seljacima. Back on topic
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 12 jun 2014, 13:22

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:NGU tako je brato. Jest da je off ali treba zaboravit ta vremena. Vise je nas normalnih mostaraca od ovih dosla. Nas koji smo citav zivot zivjeli zajedno,druzili se,bili kumovi jedni drugima. Nabijem sve brnjase nacionalisticke na obadvije strane. Mostar mostarcima selo seljacima. Back on topic
ti sebe ne smatras takvim ?
a covjek bi po postu iznad zakljucio da jesi...ccc :yawn:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 jun 2014, 13:24

:rol:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la::lol: :lol: brato neki dan otisao na trznicu da kupim nesto ganga se pravo. Nekih 7-8 deda matana vista stavijapr u hou gadru karu spodi zuhapa i urlaju. Ja se syebo ko foka. Sretnem Branu Vlahu poznatog mostarca i pitam ga sta je ovo moj Brana samo lik slegnu ramenima i puce od smijeha. Ocami ono je samo za 18+ :urnebes:
:rol: :rol:
Brate sreca da ovi stranci neidu tamo,bruka bi bila
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jun 2014, 13:24

johnnyyK je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:NGU tako je brato. Jest da je off ali treba zaboravit ta vremena. Vise je nas normalnih mostaraca od ovih dosla. Nas koji smo citav zivot zivjeli zajedno,druzili se,bili kumovi jedni drugima. Nabijem sve brnjase nacionalisticke na obadvije strane. Mostar mostarcima selo seljacima. Back on topic
Seljacima cu se vazda izrugivat. Sad sto tebe boli sto vrijedjam gange koje su pravim mostarcima vazda bile predmet zayebancije to je tvoj problem.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 12 jun 2014, 13:27

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:
Seljacima cu se vazda izrugivat. Sad sto tebe boli sto vrijedjam gange koje su pravim mostarcima vazda bile predmet zayebancije to je tvoj problem.
u redu, samo pitam... :kafa:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jun 2014, 13:30

Johnny da ne bude zabune ismijavam i povelezce kad sidju u vunenim carapama i hodaju ko jetiji. To nema veze s nacionalnoscu nego vise s geografijom. Ja sam se odgojio i s Ivanom i s Jovom i nisam kako vjetar puse. Nego da ne mahnitamo beze pozz za sve moje mostarce i one na zemlji i one pod zemljom. Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 12 jun 2014, 13:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Johnny da ne bude zabune ismijavam i povelezce kad sidju u vunenim carapama i hodaju ko jetiji. To nema veze s nacionalnoscu nego vise s geografijom. Ja sam se odgojio i s Ivanom i s Jovom i nisam kako vjetar puse. Nego da ne mahnitamo beze pozz za sve moje mostarce i one na zemlji i one pod zemljom. Forza Velez
Seljačina regiona a ne Mostara N.P. :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jun 2014, 13:38

Evo jednog gangasa :urnebes: haj da vidimo koliko ih ima :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 12 jun 2014, 13:47

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo jednog gangasa :urnebes: haj da vidimo koliko ih ima :lol:
ima li mjesta?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jun 2014, 13:49

krmak je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo jednog gangasa :urnebes: haj da vidimo koliko ih ima :lol:
ima li mjesta?
Ti si prvi na spisku,pa nije ti bezveze nadimak smolavi prst :lol: :lol: :lol: :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 12 jun 2014, 13:50

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
krmak je napisao/la:
ima li mjesta?
Ti si prvi na spisku,pa nije ti bezveze nadimak smolavi prst :lol: :lol: :lol: :rol:
drago mi je da me tako pazite :oops:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jun 2014, 13:53

Krmak nemoj srat. Pazimo mi tebe pravo. Imas na nasoj temi svaki dan pedigre junior beef,pedigre meaty sticks i posudicu svjeze vode :lol: :lol: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.