Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Meni je puko film nakon onog drugog crvenog kartona,stvarno samo bio za to da ga se kazni,naravno to nije mijenjalo fakat da je moj omiljeni madridista od dana kad je obukao bijeli dres.
p.s. e što me nasmija ovo sa g.oal.com na našem
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Ma dobro nije ni cudo da si pogrijesio, s obzirom koliko je ovdje pametnjakovica bilo koji su pljuvali naseg kapitena i tjerali ga iz kluba. Sve je doslo na svoje.LenBias je napisao/la:cini mi se

@madridrist
Coentrao je potpisao novi ugovor.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
radi reala volio bi da di maria ostane ali radi njega bi volio da ode u bilo koju ekipu gdje ce biti fakticki najbolji igrac ili u najgorem slucaju u nekih top 2-3 uz sigurnost od 100% da ima zagarantovano mjesto u prvih 11 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nema Jesea do kraja ove godine vjerovatno.
Di Maria u tom slucaju postaje i prva alterntativa na krilnim pozicijama , kao i u veznom redu.
Dodas 60 + utakmica dogodine(uz sve superkupove i neko ocekivano polufinale barem) , prostora ce biti za sve.
Tako da i ako dodje jedan WC veznjak (Kroos/Verratti)
svakako sam za ostanak takvog fajtera i polivalentnog igraca , ako on zeli se ponovo borit dogodine
a ne kao kurd pobjeci glavom bez obzira
Di Maria u tom slucaju postaje i prva alterntativa na krilnim pozicijama , kao i u veznom redu.
Dodas 60 + utakmica dogodine(uz sve superkupove i neko ocekivano polufinale barem) , prostora ce biti za sve.
svakako sam za ostanak takvog fajtera i polivalentnog igraca , ako on zeli se ponovo borit dogodine

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Nema Jesea do kraja ove godine vjerovatno.
Sve je to tako iz nase perspektivne,al di maria nece pristati da igra svaku drugu tekmu,a to ga ceka ,i dobro ce biti ako ga i svaka druga zapadne ,isto ko i ozil ce otici negdje gdje ce biti starter ,jedino ako mu carlo ne bude garantovao da ce biti starter u sto sumnjam.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Nije imao garanciju ni uoči ove sezone a ostao je i uspio,ne sumnjam u njegov ostanak,na kraju gdje god da bi otišao to bi bio korak unazad u karijeri a u najboljim godinama mu to ne treba.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ali ce biti ako ne najbolji igrac tima onda u top 3 sigurno, sigurno mjesto u prvih 11 i garantovano vecu platu, sve to treba uzeti u obzir, naravno da nema veceg kluba od real madrida i da je svaka druga opcija losija ali sta je tu je, volio bi da ostane ali sumnjam da ce ostati kao i da ce ga real madrid ostaviti ako neko ponudi cifru koja se trazi, logicno jel 

Ako ode bit ce pi*ka
Ramo ce dobiti ili je dobio novi ugovor,boli ga kita ,sad moze opet kiksati svaku drugu
Treci najplaceniji igrac 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
joj, svega mi, ako te pljunem neces doci sebi do iduce sezone 

LenBias je napisao/la:joj, svega mi, ako te pljunem neces doci sebi do iduce sezone

[youtube][/youtube]
Englezi nam danas prodaju Lukakua 

uuuuu kako bi to volio da se desi, ne moze bolja zamjena benzemi aaaaaasuhi je napisao/la:Englezi nam danas prodaju Lukakua

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne ide on nigdje prije kraja SP-a, nije ni Jozo vesla sisaosuhi je napisao/la:Englezi nam danas prodaju Lukakua

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma ne vjerujem da ce ga ikako i prodati,najveci potencijal za klasicnog napadaca je trenutno i poprilicno dokazan,lud je ako ga pustirio_Ferdy88 je napisao/la:Ne ide on nigdje prije kraja SP-a, nije ni Jozo vesla sisaosuhi je napisao/la:Englezi nam danas prodaju Lukakua

Marca: Florentino Pérez da el visto bueno al fichaje de Ramires
Koji je ku*ac peri ,kakva su ovo pojacanja
Marca: El PSG no vende a Verratti

Marca: El PSG no vende a Verratti

vjerovatno je carlo zapeo za brazilca, meni se stvarno ne svidja on kao igrac ali valjda carlo zna sta radi, nije nam jos dao (previse) razloga da sumnjamo u to 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A trazio je on da ga prodaju (pogotovo jer su doveli Costu), samo se ceka da nabije cijenu, spominju se Atleti, Spursi kao najzagrijaniji za njegasuhi je napisao/la: Ma ne vjerujem da ce ga ikako i prodati,najveci potencijal za klasicnog napadaca je trenutno i poprilicno dokazan,lud je ako ga pusti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam sta ce mu losija verzija khedire ,0 logike ,ramires je nesto u stilu lassa ,iq negativan . Haj carlo daj otkaz 

ramires zna dati gol protiv Barce , mozda pomognesuhi je napisao/la:Ne znam sta ce mu losija verzija khedire ,0 logike ,ramires je nesto u stilu lassa ,iq negativan . Haj carlo daj otkaz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.