FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto, Džemo priznao da pregovara sa svojim-našim klubom. Valjda je to gotova stvar..
otkda je dosao u sarajevo na odmor on je u kontaktu sa upravom i dogovarajufcsforever je napisao/la:Eto, Džemo priznao da pregovara sa svojim-našim klubom. Valjda je to gotova stvar..
Problem-ugovor sa litexom
-
intercontinental
- Kontakt:
Najveća glupost uprave/stručnog štaba Sarajeva je oduzimanje kapitenske trake Sedinu Torlaku ,nakon dolazka Džamkića,pa momak je ginuo za dres Sarajeva,nije kao ovaj ,čim je dobio bolju ponudu otišao iz Sarajeva glavom bez obzira..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Muke to riješiti, samo ako se ibra i dzeno dogovore, a blizu je... 
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ne znam, ja nisam optimista... mislim, bilo bi odlicno da dodje, dobili bi mnogo, najvise na atmsferi i iskustvu, ali ponavljam, nisam optimista...GunnerS je napisao/la:Muke to riješiti, samo ako se ibra i dzeno dogovore, a blizu je...
sjever@ima on ugovor, bar kako ja znam...
Ako Dzeno bude htio doći koliko priča onda je to sve formalnost, al opet... 
ja se nadam... imali bi igraci na bocnim pozicijama sta nauciti od njega...GunnerS je napisao/la:Ako Dzeno bude htio doći koliko priča onda je to sve formalnost, al opet...
ali kazem pesimistican sam, a ako sam ja pesimistican onda
mada, vjerujte mi cemo na kraju prelaznog roka imati ekipu koja ce biti VRH!
Znam na šta ciljas al opet, Dzeno svašta priča
eh, sad...ko laže vidjeti ćemo na kraju.
Ja očekujem onog jednog, ovi "sitni" me ne zanimaju
Ja očekujem onog jednog, ovi "sitni" me ne zanimaju
ma bjezi ba ja se malo vise zajebavo, standardna nasa, raja sa strane u stanove knjigu u ruke i zavrsi fax, a ja pametan, izlasci, na tekmama konstantno, ljetovanja zajebancije a nikad ga zavrsiti, a ostalo jos !! kuknjavarammstein je napisao/la:danas majke mi to kontam, sreca pa sam prsolu jesen diplomirao inace bi sad mogao zaboraviti na fakultet i diplomucollector je napisao/la:ja ko na drogama radi njihovog tempiranja, meni godina zavisi od ispita koji mi je za par dana a oni odmaraju, a koncentracija samo popusta![]()
da hoce vise potpisati neko da sam miran![]()
Nema sanse da bih ja ucionek vam je Bog na pomoci
pa mi se sad sve poklopilo, sreca da je jedan ispit ostao
P.S valjda je Dzemo a ne Dzeno
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

opet bingo
sviđa mi se mogućnost da igramo protiv Ferenvaroša, nisam znao da imamo neke poslovne odnose sa njima
Sad ce bit problem jedni ce cardif drugi fenerc,, ja bih i jedne i druge da se niko ne ljuti
zbog poslovne suradnje ja bih ipak ferencvalter22 je napisao/la:Sad ce bit problem jedni ce cardif drugi fenerc,, ja bih i jedne i druge da se niko ne ljuti
A jebote ako bi došao Dzemo i ovaj Sirijac ,kakva bi to konkurencija bili jedan drugom. 
Dzemica moze igrati i prema naprijed, i u sredini...slatke bi muke bile. Daj boze dase vrati.Al to nije sve, najvece pojacanje se tek sredjuje. Drzite palceve svi da uspije dogovor. Ako se sve ostvari ili vecina toga barem, imat cemo za 50% jacu ekipu nego prosle godine, mozda i vise.amypitar je napisao/la:A jebote ako bi došao Dzemo i ovaj Sirijac ,kakva bi to konkurencija bili jedan drugom.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ralno i sa ovim igrackim kadrom sve osim duple krune, bi bilo svjetsko cudo.Pa mi smo po misljenju trenera Premijer lige,ima li u prosloj sezoni najjacu ekipu,samo neiugiranost,pa i greska kod Jarnija su nas udaljile od titule.
Sa ovom dvojicom bekova i ostankom Jajala, mi smo vec jaci 30-40 % u odnosu na proslu sezonu.
Sa ovom dvojicom bekova i ostankom Jajala, mi smo vec jaci 30-40 % u odnosu na proslu sezonu.
Konacno i da sa Sirijicem zavrsimo.
Ma za proslu sezonu je kriv iskljucivo onaj parmak Jarni. Pa nisu se uigrali za 7 dana nakon sto je on otisao. Al hajd..
Nama jos niko nije otisao? Mislim od ovih na koje se racunalo? Osim sto se Vule oprostio.. Realno je da i bez pojacanja budemo u borbi za titulu..
Nama jos niko nije otisao? Mislim od ovih na koje se racunalo? Osim sto se Vule oprostio.. Realno je da i bez pojacanja budemo u borbi za titulu..
Gledajuci ostale ekipe,samo Siroki gotovo da nije mjenjao ekipu.Po meni oni ce nam i biti najveci konkurenti za titulu.Ovde bi jos dodao Zrinjskog, kod kojeg ima nekih promjena igrackih,i tu su negdje po kvaliteti kao prosle sezone.Velez ukoliko zadrzi ekipu na okupu, moze uletjeti za Evropu,naravno i naše kone koje jos imaju dobru ekipu na okupu,i ukoliko im ne odu ovi glavni igraci(Zolotic,Tomic,Svraka,Stanic) mogu se nadati dobrom plasmanu.
Od ovih manjih ekipa za vrh tabele ce se boriti Travnik,Sloboda,dok bi Celik mogao lagano u Federalnu ligu.
Bice jako zanimljivo,mozda i najbolja sezona u Premijer ligi.
Od ovih manjih ekipa za vrh tabele ce se boriti Travnik,Sloboda,dok bi Celik mogao lagano u Federalnu ligu.
Bice jako zanimljivo,mozda i najbolja sezona u Premijer ligi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.