In shaa Allah, šta znaš, možda nas dragi Allah dž.š. poguraKaunas je napisao/la:Pjana sa 30 metara u 94oj minuti zabija za pobjedu i veliko slavlje![]()
aBd

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
In shaa Allah, šta znaš, možda nas dragi Allah dž.š. poguraKaunas je napisao/la:Pjana sa 30 metara u 94oj minuti zabija za pobjedu i veliko slavlje![]()
aBd
robijas_Ri je napisao/la:Sto kaze Osim treba bit drzak pucaj sa svih strana Mire nemoj uvijek svoju igru igrat.
Sta ti nije jasno? Samo sam napisao moje mišljenje da protiv Argentine svaki napad i prijedjenu polovicu trebamo završit sutem, pa makar i u gornji dio tribina al jedna bi usla sigurno, Pjanic u igri rijetko kad suta vise voli uposlit suigrace sto je nekad i bolje, imat to strpljenje ali protiv jacih uzmi na sebe malo odgovornosti pokazi da si taj.Unknown Genius je napisao/la:robijas_Ri je napisao/la:Sto kaze Osim treba bit drzak pucaj sa svih strana Mire nemoj uvijek svoju igru igrat.![]()
Ne glumi @gringobih-a, dosta je jedan troll na ovoj temi sa ovakvim glupostima i provalama ogromnih razmjera.
Bravo, treba sutirati iz svih pozicija, jer bez suta nema ni gola. Mi ako se budemo branili protiv Argentine, tesko nama. Napad je najbolja odbrana i cim se dodje do 25 ili 30 metara, Mire, Miske, Hajrovic, Dzeko, Salihovic, to odmah treba sutirati po golu, a jedna ce valjda uci. Neko takticko nadmudrivanje sa Argentinom ne prolazi.robijas_Ri je napisao/la:Sta ti nije jasno? Samo sam napisao moje mišljenje da protiv Argentine svaki napad i prijedjenu polovicu trebamo završit sutem, pa makar i u gornji dio tribina al jedna bi usla sigurno, Pjanic u igri rijetko kad suta vise voli uposlit suigrace sto je nekad i bolje, imat to strpljenje ali protiv jacih uzmi na sebe malo odgovornosti pokazi da si taj.Unknown Genius je napisao/la:robijas_Ri je napisao/la:Sto kaze Osim treba bit drzak pucaj sa svih strana Mire nemoj uvijek svoju igru igrat.![]()
Ne glumi @gringobih-a, dosta je jedan troll na ovoj temi sa ovakvim glupostima i provalama ogromnih razmjera.
Treba završiti šutom naravno, ali ne šutati sa svih strana, kakva je to logika.robijas_Ri je napisao/la:Sta ti nije jasno? Samo sam napisao moje mišljenje da protiv Argentine svaki napad i prijedjenu polovicu trebamo završit sutem, pa makar i u gornji dio tribina al jedna bi usla sigurno, Pjanic u igri rijetko kad suta vise voli uposlit suigrace sto je nekad i bolje, imat to strpljenje ali protiv jacih uzmi na sebe malo odgovornosti pokazi da si taj.Unknown Genius je napisao/la:robijas_Ri je napisao/la:Sto kaze Osim treba bit drzak pucaj sa svih strana Mire nemoj uvijek svoju igru igrat.![]()
gringobih je napisao/la:intelktulani invalid
Jel' nam se ovo Gringo predstavlja?Virtu4l je napisao/la:gringobih je napisao/la:intelktulani invalid
Kada neko napiše nešto što je, po mišljenju 99% ostalih, glupo - to je glupost.gringobih je napisao/la:Niko tebi nije kriv sto si intelktualni invalid pa ti se ne da zbrojiti 2 i 2...Unknown Genius je napisao/la:robijas_Ri je napisao/la:Sto kaze Osim treba bit drzak pucaj sa svih strana Mire nemoj uvijek svoju igru igrat.![]()
Odmori malo matere ti...Gringo je vama ovdje svjetlost na kraju tunela...Dokazano 300000 puta!h1a2s3o je napisao/la:Gringo je strani placenik. Treba ga ukloniti.
Vrati koju stranicu u nazad pa da vidis "slavopjeva" na moj racun, a ja samo iznosim ono sto je evidentno...Ali ne bi ovo bila BiH da je drugacije...Unknown Genius je napisao/la: Kada neko napiše nešto što je, po mišljenju 99% ostalih, glupo - to je glupost.
Kada nekome napišeš da je invalid, to je uvreda. Vrijeđanje ostalih forumaša je, koliko znam, strogo zabranjeno. A i zna se ko vrijeđa druge kada dođe do zida i nema šta drugo pametno napisati.
Stoga, neću da se spuštam na tvoj nivo i da ti odgovaram, post je prijavljen i nadam se da će moderatori regovati kako i dolikuje.
Ako ste mi vi reprezenti normale zelim ostati ovako "bolestan"...viKK je napisao/la:kada kažemo da si bolesnik, to nisu uvrede, mi samo iznosimo ono što je evidentno..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Blackwargreymon, denza, Google Adsense [Bot], jasmin10, kakarut, Normus90, perun, riki46 i 45 gostiju.