Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
MetanorisBack
-
Kontakt:
Postao/la MetanorisBack » 11 jun 2014, 23:56
IronMany je napisao/la:MetanorisBack je napisao/la:Kaunas je napisao/la:šta ćemo sa Papetovom temom, tamo svaki drugi post yebu mater Papetu?
Nema veze,svađe i uvrede su dozvoljene,ali sudžuka,Sandžak i medvjedi zabranjene teme.
Usput kad smo vec tu, znam da to moderatori mogu. Ako ne mogu oni onda moze admin!
Neka sklone ili natjeraju clana MetanorisBack da skloni svoj potpis, jer to je psovanje ili pogrdno izrazavanje upereno ka drugom clanu foruma (u ovom slucaju jednom odredjenom broju clanova - dakle mnozina), a psovanje je razlog za ban na ovom forumu koliko ja znam.
Hvala
Ko su papetoljupci,na šta ja mislim,dali se odnosi na forum ili na vanjski svijeti,zašto je to napisano?
Koliko znam pisanje povećanim slovima je dozvoljeno samo moderatorima,korištenje uvećanih slova običnog diskutanta je kažnjivo banom,molim da se ispoštuju pravila foruma.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
-
Cartman
-
Kontakt:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
IronMany
-
Kontakt:
MetanorisBack je napisao/la:IronMany je napisao/la:
Usput kad smo vec tu, znam da to moderatori mogu. Ako ne mogu oni onda moze admin!
Neka sklone ili natjeraju clana MetanorisBack da skloni svoj potpis, jer to je psovanje ili pogrdno izrazavanje upereno ka drugom clanu foruma (u ovom slucaju jednom odredjenom broju clanova - dakle mnozina), a psovanje je razlog za ban na ovom forumu koliko ja znam.
Hvala [/size]
Ko su papetoljupci,na šta ja mislim,dali se odnosi na forum ili na vanjski svijeti,zašto je to napisano?
Koliko znam pisanje povećanim slovima je dozvoljeno samo moderatorima,korištenje uvećanih slova običnog diskutanta je kažnjivo banom,molim da se ispoštuju pravila foruma.
Mozes ti da pricas borbene nekome drugom, ali i pticama na grani je jasno da si se obracao striktno forumskom dijelu clanova.
Nemoj ti da trazis neki ban za nekoga kad prvi krsis pravilo foruma. tj. psovanje!
A lagat ako hoces, otidji do prvog obdanista pa probaj tamo.... mozda ti uspije.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... u#p3430875" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?96912fe5fd3899800 ... d15204.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena:
IronMany, dana/u 12 jun 2014, 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
DonCorleone
-
Kontakt:
Postao/la DonCorleone » 12 jun 2014, 00:04
Zna se ko je kreator domena Papetoljubac

.
Zadnja izmjena:
DonCorleone, dana/u 12 jun 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
BigDaddy
-
Kontakt:
a da otvorimo novu temu na podforumu druženje, gdje cemo moc ispostovati nasu legendu onako kako to njemu dolikuje?
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 12 jun 2014, 00:12
Jel nam ovo unistavaju temu o nasem momciluku? Inace mislim na Sea.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 12 jun 2014, 00:15
Koja je ova tema?
Kako ja vidim zadnje dvije stranice samo neke suplje price.
Hajde sad na temu, ja cu prvi..

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
pinoglavi
-
Kontakt:
Ajd nemojte i ovu temu poremetit,ima i viška gluposti na ovom dijelu foruma.
SEO MAJSTORE

Nad tobom sunce najljepše sja
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jun 2014, 00:41
Amar Dzeko je napisao/la:Necete dusmani, ovcetina ce se ovdje jesti i dalje !
Legenda nasa, naravno mislim na Sea.

Ovcavina
zar svakog to moram ispravljati

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 12 jun 2014, 00:52
momciluka voli prirodu, to ga podsjeca na rodni sandzak, zelenilo i šume i kad ide s daidzama u lov i hvata rukama golim medvjeda, živa istina, momciluka je legenda, inace na sea mislim
-
Amar Dzeko
-
Kontakt:
Postao/la Amar Dzeko » 12 jun 2014, 00:55
Bosniacum Lilium je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Necete dusmani, ovcetina ce se ovdje jesti i dalje !
Legenda nasa, naravno mislim na Sea.

Ovcavina
zar svakog to moram ispravljati

Izvinjavam se, spontano sam skrenuo sa majstorove izvorne gramatike.
U nedjelju kila sudžuke pred utakmicu i ja i Rušilac, mislim na Sea. Karanje malih Gaučosa.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
MP8
-
Kontakt:
Kako ova tema odmah poprimi svu svoju ljepotu

-
hodža
-
Kontakt:
FORZA MARŠAL !!!
-
MetanorisBack
-
Kontakt:
Postao/la MetanorisBack » 12 jun 2014, 01:06
IronMany je napisao/la:MetanorisBack je napisao/la:IronMany je napisao/la:
Hvala [/size]
Mozes ti da pricas borbene nekome drugom, ali i pticama na grani je jasno da si se obracao striktno forumskom dijelu clanova.
Nemoj ti da trazis neki ban za nekoga kad prvi krsis pravilo foruma. tj. psovanje!
A lagat ako hoces, otidji do prvog obdanista pa probaj tamo.... mozda ti uspije.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... u#p3430875" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?96912fe5fd3899800 ... d15204.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Offtopic si i dalje,ja sam došao samo da napišem da je momak legenda,i da bi volio da mu pojedinci poput tebe prestanu prljat' temu,na Sea mislim,naravno.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 12 jun 2014, 01:09
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
krmpotich
-
Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Zaje... da, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Dakle, sve u svojim granicama, ako ćemo 20 stranica citati o kobasicama, bokseru i slicno, onda nema smisla. Dakle, umjereno u svemu... I naravno, ja sam taj koji određuje šta je dozvoljeno, a šta nije. Da se pitalo forumaša foruma ne bi ni bilo.
+1
-
Amar Dzeko
-
Kontakt:
Postao/la Amar Dzeko » 12 jun 2014, 01:11
Kakva moć od slike

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
BeyKopites
-
Kontakt:
Postao/la BeyKopites » 12 jun 2014, 01:17
Jedva čekam da Seo izdominira protiv Argentine da se nešto može napisati i o tome, da ispoštujemo zlobnike i da bude "ontopic".Mada ne vidim zašto je ovo offtopic, sve dok pišemo o momčiluku, rušiocu, legendi i muftiji (inače mislim na Sea

) a ne npr. o nekim stvarima koji ne nose naziv ove teme, to je za mene ontopic...Al' dobro ima zlobnika i među nama koji ne vole Sea i koji kod njih pada u zaborav.Ja im ne bih bio u koži

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-
habib
-
Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:BigDaddy je napisao/la:a da otvorimo novu temu na podforumu druženje, gdje cemo moc ispostovati nasu legendu onako kako to njemu dolikuje?
Namjerno citiram ovo. Jos jednom cu upozoriti i necu nikakvih odgovora, nemojte da par dana prije duela s Gaucosima budete bivsi na forumu.
kome ti prijetis??
Allahimanet
habib
-
levat
-
Kontakt:
Mirror predstavlja 10 manje poznatih igrača koji će eksplodirati na mundijalu
Za Sea kažu
Sead Kolasinac (Bosnia)
Making their first ever World Cup finals appearance, Bosnia will be out to cause a stir in Brazil this summer.
Edin Dzeko and Miralem Pjanic provide much of the attacking threat but at the other end of the field, Kolasinac will be equally important.
The 20-year-old left-back only pledged his allegiance to Sesad Susic's men in November and after forcing his way into their tournament plans, could increase his burgeoning reputation.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... z34NPlcEEQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Follow us: @DailyMirror on Twitter | DailyMirror on Facebook
Cijeli članak
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... rs-3672688