ja bi predlozio jos nes npr da napravimo pod temu gdje ljude mozemo poducit(ili sve vezano) i slicno da ne spamamo na ovoj jer nece bit pregledno!!defender je napisao/la:et za sada:
ribery vs Emir_tm87
defender vs doci
moj prijedlog!!
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
ja bi predlozio jos nes npr da napravimo pod temu gdje ljude mozemo poducit(ili sve vezano) i slicno da ne spamamo na ovoj jer nece bit pregledno!!defender je napisao/la:et za sada:
ribery vs Emir_tm87
defender vs doci
slazem se, et ako moze neko od vas sad da to uradi ja moram ici saddoci je napisao/la:ja bi predlozio jos nes npr da napravimo pod temu gdje ljude mozemo poducit(ili sve vezano) i slicno da ne spamamo na ovoj jer nece bit pregledno!!defender je napisao/la:et za sada:
ribery vs Emir_tm87
defender vs doci
moj prijedlog!!
al bolje da napravimo pod temu gdje cemo samo stavljati prognoze,tabelu i rezultate poslije svakog kola a ova neka ostane za ostaloEmir_tm87 je napisao/la:slazem se, et ako moze neko od vas sad da to uradi ja moram ici saddoci je napisao/la:ja bi predlozio jos nes npr da napravimo pod temu gdje ljude mozemo poducit(ili sve vezano) i slicno da ne spamamo na ovoj jer nece bit pregledno!!defender je napisao/la:et za sada:
ribery vs Emir_tm87
defender vs doci
moj prijedlog!!
ak nece niko onda cu ja sutra
sukisp je napisao/la:Saudijska Arabija-Jemen - 4-1
Woking-Nortwich - 1-0
Porto-Setubal - 2-0
Mallorca-Almeria 2-0
Schalke-TOP Oss 5-1
Altay-Galatasaray 1-2
Bonus tip:
Osasuna-Athl.Bilbao 1
malo zagrijavanje.......pred subotutm 87 2 je napisao/la:JESU LI OVE UTAKMICE ZA VIKEND SAD STO SI POSTAVIO DA SE NADIGRAVAMO MALO
Sta, da napravim novu temu samo za prognoze i tabele? Jel na to mislis?doci je napisao/la:ribery bili mogao ucinit ovo sto ja i emir predlazemo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.