Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Island 1.liga, sva tri para 3+, kvota 3.38
- fanatic1991
- Kontakt:
jbg bilo je tesko povjerovat da moze xD ali barem sam sa 3+ vratio ulozeno xDfanatic1991 je napisao/la:Vps kups tr 2:2 oprobat ..m
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
BiLy je napisao/la:Mecevi gdje su jaki servis igraci, pa da pokusamo![]()
R.Stepanek - Tomic (-22,5+) z2
Haase - Falla (-9,5+) zs2
Stakhovsky - V.Pospisil (-22,5+) z2
Koef: 4,86
**** im familijuOnFire je napisao/la:Prijedlog:
20:20 Poljska - Crna Gora 1 1.55 (Premier)
Iako redovito Poljakinje gube od Crnogorki, danas će ipak situacija na terenu biti potpuno drugačija. Između te dvije reprezentacije ionako nema velike razlike, a danas će C.Gora zaigrati u kadetskom sastavu. Izgbornik je odlučio priliku dati "klinkama" jer ih uigrava za Svjetsko kadetsko prvenstvo pošto su se već plasirale na SP i ova utakmica im ne znači ništa. Zaigrat će čak 7 igračica koje su 96. godište i mlađe. Jasno je da je Poljska u takvim okolnostima izraziti favorit, realan tečaj morao bi biti oko 1.30 koliko i očekujem do početka utakmice..
OnFire je napisao/la:Prijedlog:
20:20 Poljska - Crna Gora 1 1.55 (Premier)
Iako redovito Poljakinje gube od Crnogorki, danas će ipak situacija na terenu biti potpuno drugačija. Između te dvije reprezentacije ionako nema velike razlike, a danas će C.Gora zaigrati u kadetskom sastavu. Izgbornik je odlučio priliku dati "klinkama" jer ih uigrava za Svjetsko kadetsko prvenstvo pošto su se već plasirale na SP i ova utakmica im ne znači ništa. Zaigrat će čak 7 igračica koje su 96. godište i mlađe. Jasno je da je Poljska u takvim okolnostima izraziti favorit, realan tečaj morao bi biti oko 1.30 koliko i očekujem do početka utakmice..
al nas navukose selektor i crnogorke, kakav listic su mi oborile pu je.bem im mame njihove
WINgonzales je napisao/la:
Danas ponovo zenska kosarka,, dakle bice najvise undera,, po mom misljenu litva bi trebala ici preko,, a ova dva na ovom tiketu bi trebala proci bez problema![]()
U svakom slucaju sretno svima danas
LOST
LOST
WIN
WIN
WIN
Litva takodjer prosla,, margina u premieru 143,5 bila,,al nece me tenis nikako

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Cekam jos samo Freda najbolji strijelac i Spanija da osvoji za 3 stoje 

prvo moze, ali drugo nikako. Bar po meni. Gledao sam par utakmica ovih priprema. Tika taka vise ne radi, a Xavi u godinama. Imam osjecaj da ce ispasti odmah ili u prvoj K.O. fazimirzatele je napisao/la:Cekam jos samo Freda najbolji strijelac i Spanija da osvoji za 3 stoje
- fanatic1991
- Kontakt:
Sto se tice SP treba ganjat neke tarabe za najboljeg strijelca nista od ronalda i messija to 100000%
Can i have yours?
Can i have yours?
Evo Fred je dobar primjer. Njemu ce pripremat golove. Mogao bi i neko iz Argentine s obzirom na grupu sa nama, Iranom i Nigerijom.fanatic1991 je napisao/la:Sto se tice SP treba ganjat neke tarabe za najboljeg strijelca nista od ronalda i messija to 100000%
Stabaek još uvijek nema X nakon 12 odigranih utakmica
jedina ekipa u ligi bez X
Brann nakon 5 utakmica kući ima pobjedu i 4 poraza
jedina ekipa u ligi osim Stabaeka bez X kod kuće
sutra igraju u 6 i u 8, dobre kvote na X za singla

Brann nakon 5 utakmica kući ima pobjedu i 4 poraza

sutra igraju u 6 i u 8, dobre kvote na X za singla

FORZA MARŠAL !!!
M.Klose (Njem) (Zlatna kopačka) 12.6. 22:00 1. 40,00
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- fanatic1991
- Kontakt:
Iz Argentine mozda AgueroRey je napisao/la:Evo Fred je dobar primjer. Njemu ce pripremat golove. Mogao bi i neko iz Argentine s obzirom na grupu sa nama, Iranom i Nigerijom.fanatic1991 je napisao/la:Sto se tice SP treba ganjat neke tarabe za najboljeg strijelca nista od ronalda i messija to 100000%

Can i have yours?
Can i have yours?
nece on puno igrati. Igrat ce sa Mullerom kao laznom devetkom. Ali bi volio da zabije bar 2 gola Klose i da stigne Ronalda. Prije bi Mullera igrao nego Klose-a.samirr je napisao/la:M.Klose (Njem) (Zlatna kopačka) 12.6. 22:00 1. 40,00
A mogu se i Francuzi proslavit sa golovima s obzirom da igraju jako ofenzivno u zadnje vrijeme. Giroud kandidat

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sakharov - Berreta 1 @ 1.52
Bagnis - Cecchinato 1 @ 1.66
Eriksson - Andujar under 18.5 @ 1.85
Muller - Groth TR 2:0 @ 2.00
Albot - Pouille 2 @ 1.53
Sakharov je kvalitetniji igrač, sa dosta boljim rezultatima ove sezone, u 1. kolu je prikazao odličnu igru i razbio solidnog Gueza 6:1 6:3. Berreta tipični Južnoamerički teniser, bez servisa, i uopste nekih udaraca. Mislim da je Sakharov u ovom trenutku puno bliži pobjedi.
Oba igrača su veoma blizu, dosta izjednačeni, ali Bagnis je ove sezone na RG demonstrirao šta zna i mislim da ako ponovi sličnu igru da može ovdje do pobjede.
Eriksson je zalutao na ovaj Challenger, još 2.kolo a za protivnika ima odličnog zemljaša Andujara. Ovdje tipujem na razbijanje sa 6:1 6:1 ili nekim sličnim rezultatom, prvenstveno zbog kvalitete Andujara ali i ocajnog Erikssona.
Muller se vraća u TOP 100, igra odličan tenis nakon povrede, Grotha je dobio u zadnja 3 medjusobna sa po 2:0. Groth ovdje ne može parirati Mullerovom servisu, dok ce Muller sigurno imati pokoju šansu na odličnom servisu Grotha, prvenstveno zbog puno bolje return igre.
Pouille talentovaniji igrač, u ovom trenutku i kvalitetniji, u boljoj formi i mislim da ide u polufinale.
Bagnis - Cecchinato 1 @ 1.66
Eriksson - Andujar under 18.5 @ 1.85
Muller - Groth TR 2:0 @ 2.00
Albot - Pouille 2 @ 1.53
Sakharov je kvalitetniji igrač, sa dosta boljim rezultatima ove sezone, u 1. kolu je prikazao odličnu igru i razbio solidnog Gueza 6:1 6:3. Berreta tipični Južnoamerički teniser, bez servisa, i uopste nekih udaraca. Mislim da je Sakharov u ovom trenutku puno bliži pobjedi.
Oba igrača su veoma blizu, dosta izjednačeni, ali Bagnis je ove sezone na RG demonstrirao šta zna i mislim da ako ponovi sličnu igru da može ovdje do pobjede.
Eriksson je zalutao na ovaj Challenger, još 2.kolo a za protivnika ima odličnog zemljaša Andujara. Ovdje tipujem na razbijanje sa 6:1 6:1 ili nekim sličnim rezultatom, prvenstveno zbog kvalitete Andujara ali i ocajnog Erikssona.
Muller se vraća u TOP 100, igra odličan tenis nakon povrede, Grotha je dobio u zadnja 3 medjusobna sa po 2:0. Groth ovdje ne može parirati Mullerovom servisu, dok ce Muller sigurno imati pokoju šansu na odličnom servisu Grotha, prvenstveno zbog puno bolje return igre.
Pouille talentovaniji igrač, u ovom trenutku i kvalitetniji, u boljoj formi i mislim da ide u polufinale.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:
13h Tenis Laksonen - Marcora - 1 1,80 50e
Zahtjeva 5 parova minimalnoGoldenGirl je napisao/la:13h Tenis Laksonen - Marcora - 1 1,80 50e

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.