Android je napisao/la:Tko je predsjednik rukometnog saveza BiH?
ja mislim da je Smajo Karacic

Moderator/ica: Pasha
Android je napisao/la:Tko je predsjednik rukometnog saveza BiH?
Mislim da bi trebao biti, BHT uvijek ispoštuje sa ovim prenosima, nee vidim razloga da tako ne bude i sada.samirr je napisao/la:hoce li biti prijenos iz Reykjavika ??
trenutno Nevenko HercegAndroid je napisao/la:Tko je predsjednik rukometnog saveza BiH?
fukarezv je napisao/la:a mozda i ne bude prenos zbog SP :O
Ovi iz bht imaju par kamera i sve ce biti u brazilu nece imati reportaze sa cim raditi za dnevnik a o putovanju na Island da se ne govori![]()
![]()
![]()
![]()
De daj dojavu i za ovu tekmufukarezv je napisao/la:a mozda i ne bude prenos zbog SP :O
Ovi iz bht imaju par kamera i sve ce biti u brazilu nece imati reportaze sa cim raditi za dnevnik a o putovanju na Island da se ne govori![]()
![]()
![]()
![]()
E yebiga sad..fukarezv je napisao/la:a mozda i ne bude prenos zbog SP :O
![]()
![]()
![]()
Ma odraditi će sigurno. Prvo zbog raje drugo što mogu na reklamama zaraditi jer će tu noć svi biti uz TV što zbog rukometa što zbog fudbala.esprit24 je napisao/la:Ne treba im kamera za prenos tv kuca sa Islanda ce prenositi nase je samo da preuzmemo signal
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
fukarezv je napisao/la:a mozda i ne bude prenos zbog SP :O
![]()
![]()
![]()
Očekivano, komentatori s BHT-a u Brazilu, a šema je prepunjena, zaista je nemaju gdje ubaciti, tako da je logično prepuštanje utakmice FTV-uFaraonTM je napisao/la:Prenos u nedjelju u 19:15 na FTV
Sad sam vidio najavu na Federalnoj
Kemo Ahmetović u akcijilegenda reala je napisao/la:Očekivano, komentatori s BHT-a u Brazilu, a šema je prepunjena, zaista je nemaju gdje ubaciti, tako da je logično prepuštanje utakmice FTV-uFaraonTM je napisao/la:Prenos u nedjelju u 19:15 na FTV
Sad sam vidio najavu na Federalnoj![]()
Pa izgleda da je bitnije da znamo kakve kuhare imamo u Brazilu.Vedad87 je napisao/la:Baš mi je žao što se datumi rukometnih tekmi poklopili sa svjetskim prvenstvom. Pa čovječe pobijedili smo ISLAND, i gledaj, skoro nigdje nekih članaka. Da neko ode na trening naše repke, intervju nekih igrača...svašta.
Jedva čekam subotu, nadam se da će biti prenos na BHT-u!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.