15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- NoName
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
E već sam nervozan u 3pm
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
novinari nogometnog portala CaughtOffside odlučili su sastaviti idealan tim grupe u kojoj se nalaze nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Argentine, Irana i Nigerije.
Na golu je sjajni bh. golman Asmir Begović sa ocjenom 6,98. Odbrambeni red čine Pablo Zabaleta (Argentina - 7,25), Sead Kolašinac (BiH - 7,05), Hugo Campagnaro (Argentina - 7,39) i Martin Demichelis (Argentina - 7,39).
U veznom redu su Rodrigo Palacio (Argentina - 7,41), Angel Di Maria (Argentina - 7,44), Miralem Pjanić (BiH - 7,48) i Ricardo Alvarez (Argentina - 7,37).
Idealan napad grupe F čine Sergio Aguero (Argentina - 7,69) i Lionel Messi (Argentina - 8,42).
Na golu je sjajni bh. golman Asmir Begović sa ocjenom 6,98. Odbrambeni red čine Pablo Zabaleta (Argentina - 7,25), Sead Kolašinac (BiH - 7,05), Hugo Campagnaro (Argentina - 7,39) i Martin Demichelis (Argentina - 7,39).
U veznom redu su Rodrigo Palacio (Argentina - 7,41), Angel Di Maria (Argentina - 7,44), Miralem Pjanić (BiH - 7,48) i Ricardo Alvarez (Argentina - 7,37).
Idealan napad grupe F čine Sergio Aguero (Argentina - 7,69) i Lionel Messi (Argentina - 8,42).
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Demichelis 

Ljudi moji mene vec groznica pocinje hvatati, srce mi se trese, nasa bosna otvarana na velicanstvenoj Marakani protiv giganta Argentine, i sama pomisao da im otkinemo bod ili pobjeda, cijela bosna bi se zapalila i preokrenula naopaku tu noc
to bi bio kolektivni drzavni orgazam
Gledat ce nas milijardu ljudi i postaviti na mapu svijeta

Gledat ce nas milijardu ljudi i postaviti na mapu svijeta

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Imam neki osjecaj da ce se Argentinci dobro skoncentrisati na Dzeku, sto ce otvoriti sansu za nase krilne ubice Lulica i Hajrovica - koje ce oni sigurno podcijeniti. Takodje Argentinci nisu ni svjesni kakvi su virtuozi Pjanic i Miske u situacijama kada se jim ponudi sansa. Ima da sjeva sa svih strana 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Po meni Pape povukao pametan potez. Nema smisla igrati flastera na Messiju, čisto jer taj flaster stvara preveliku rupu pozadi. Po meni taj flaster treba igrati na Di Maria-i, jer je upravo on u većini slučajeva igrač koji pita i Aguero-a i Messi-a loptama. Međutim vidjet ćemo kako je to Pape zamislio...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Nerminovic
- Kontakt:
- Blue_He4rt
- Kontakt:
A u pm, i mene trema ubija
Da se moze kako ostati hladne glave 

Chelsea F.C.
kod mene na PES-u smo popusili od Argentine 2-3, dobili Nigeriju 2-0 i Iran 2-1 

15.10.2013.
Bice 4:2 za nas.
6’ Dzeko (1:0)
66’ Aguero (1:1)
75’ Hajrovic (2:1)
77’ Pjanic (3:1)
81’ Misimovic (4:1)
85’ Messi (pen) (4:2)

6’ Dzeko (1:0)
66’ Aguero (1:1)
75’ Hajrovic (2:1)
77’ Pjanic (3:1)
81’ Misimovic (4:1)
85’ Messi (pen) (4:2)

Messi: Bosna je dobra reprezentacija sa nekoliko klasnih svjetski poznatih igraca koji igraju u dobrim klubovima.Sto se tice mene , ja cu svaku utakmicu odigrati kao da mi je zadnja u zivotu, mislim da fizicki nikad nisam bio spremniji.
Nemoj sviju ti
Nemoj sviju ti

27.10.2020
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja ne znam hocul se moci sudrzat plakanja kad se bude nasa himna intonirala na Marakani. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ja neću sigurnorob do bagro je napisao/la:Ja ne znam hocul se moci sudrzat plakanja kad se bude nasa himna intonirala na Marakani.

btw. zvanicni kondom SP-a

15.10.2013.
Mašala, jel xxl
Sent from my Home using fingers
- tyler durden
- Kontakt:
Sta je ovo ?Kaunas je napisao/la:ja neću sigurnorob do bagro je napisao/la:Ja ne znam hocul se moci sudrzat plakanja kad se bude nasa himna intonirala na Marakani.![]()
![]()
btw. zvanicni kondom SP-a![]()
![]()

mozes ga ko štucne koristit

ima raznih veličinaBatko je napisao/la:Mašala, jel xxl

15.10.2013.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
I u slucaju katastrofe protive Argentine, nista se nebi trebalo mijenjat. I rezultat od 0-5 nema veze ako sledece dvije pobjedimo. Tako da mogu sad potpisat da odigramo 0-5 pa pobjede od 1-0 nad Nigerijom i Iranom odmah bi na to pristao.
- sigurnoable
- Kontakt:
Messi povraća, jos da pojede ili pokupi kakvu bakteriju u hrani i dobije diarrheu, ne bi znao sta ga je snašlo na terenu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bešić povrijeđen, kažu upitan za Argentinu.
Tako piše na sc.sport

Tako piše na sc.sport

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.