Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la drummer » 01 jun 2014, 02:30

Samo Sergej,njemacka skola a bosansko hercegovacko srce.
Svi problemi koji nas sada opterecuju bi ekspresno nestali.Profesionalizam,autoritet kod igraca i navijaca,ne potkuplivost i neupitni patriotizam.To su najvaznije reference koji selektor mora imati,jedino veliki Sergej ima sve to.
Sto se tice i znanja sigurno zna vise od sadasnje varalice na klupi reprezentacije.
Sergej,svi istinski navijaci i patrioti tebe cekaju.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 jun 2014, 12:49

mirzatele je napisao/la:VAHID VAHA HALILHODZIC :pray: :pray:

stipu sup*a koji dopusti da mu primitivac i seljacina poput Mamica je*e mater i koji je imao sansu da tad bude selektor a izabrao je Mamica :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 jun 2014, 13:25

drummer je napisao/la:Samo Sergej,njemacka skola a bosansko hercegovacko srce.
Svi problemi koji nas sada opterecuju bi ekspresno nestali.Profesionalizam,autoritet kod igraca i navijaca,ne potkuplivost i neupitni patriotizam.To su najvaznije reference koji selektor mora imati,jedino veliki Sergej ima sve to.
Sto se tice i znanja sigurno zna vise od sadasnje varalice na klupi reprezentacije.

Sergej je legenda reprezentacije , ja nebi zurio da ga brzo "potrosimo" sjeti se samo jedne druge legende Nene Markovica , kako smo njega brzo potrosili jer je sijeo "zelen" pod pristiskom navijaca na selektrosku stolicu prvi nesupjeh i raja vise neprasta , sad se u Grckoj afirmisao ali sad on nece vise , a steta da smo se mogli malo strpiti pa onda. Tako isto i Sergej prvo treba da negdje izuci zanat pa makar i u 2 ligi Njemacke pa tek onda , bojim se da ga ne potrosimo kao i Hadzibegica :roll:

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 01 jun 2014, 16:23

+

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2014, 02:32

Fordinjo je napisao/la:
+
Kao Velezovo dijete i vrhunski BiH patriota Sergej uziva moje najvece postovanje, ali zaista mu treba 4-5 godina rada na klupi jednog uspjesnog kluba da bi on mogao voditi BiH. Jos je Sergej neiskusan za takvo nesto.

Vaha Halilhodzic bi bio moj top pick, a poslije njega ili Dusko Bajevic ili Mesa Bazdarevic.
Cak ni Meho Kodro nije jos dorastao ovom poslu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 jun 2014, 09:58

Dovest Radomira Antića ;) ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 jun 2014, 02:55

MostaracVelezovac je napisao/la: Kao Velezovo dijete i vrhunski BiH patriota Sergej uziva moje najvece postovanje, ali zaista mu treba 4-5 godina rada na klupi jednog uspjesnog kluba da bi on mogao voditi BiH. Jos je Sergej neiskusan za takvo nesto.

Vaha Halilhodzic bi bio moj top pick, a poslije njega ili Dusko Bajevic ili Mesa Bazdarevic.
A eto Pape vodio pun k* uspjeđnih timova xD

Mada znam šta hoćeš reć i stoji to sve, al imaš bruku primjera gdje neki trener dođe da vodi seniorski tim po prvi put u životu i čuda pravi ;)

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 04 jun 2014, 03:25

ovaj čovjek

slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 jun 2014, 18:13

Svaka cast novinarima za slike sa plaze , kao iz filma .. .a i pas je legenda . prislepao se :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jun 2014, 19:42

Kaunas je napisao/la:ovaj čovjek

slika
Vaha bi odmah napravio čistku u repki i sigurno da mu ne bi sastav krojili Spahić i Džeko.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 jun 2014, 16:04

http://www.***" onclick="window.open(this.href);return false;

Interesantno, obično samo veće fudbalske zemlje, velesile ako hoćete, imaju domenu, potvrda da na fudbalskoj mapi počinjemo predstavljati neki faktor.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 12 jun 2014, 01:33

Zekoo je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la: Kao Velezovo dijete i vrhunski BiH patriota Sergej uziva moje najvece postovanje, ali zaista mu treba 4-5 godina rada na klupi jednog uspjesnog kluba da bi on mogao voditi BiH. Jos je Sergej neiskusan za takvo nesto.

A eto Pape vodio pun k* uspjeđnih timova xD

Mada znam šta hoćeš reć i stoji to sve, al imaš bruku primjera gdje neki trener dođe da vodi seniorski tim po prvi put u životu i čuda pravi ;)

Istina, ali zašto toliko rizikovati kada imamo toliko dobrih iskusnih stručnjaka, pa doći će i Barbarezovo vrijeme!

Moj izbor bi bio Bajević ili Vaha, svejedno, oba autoriteti, oba iza sebe imaju jako uspješnu kako igračku tako i trenersku karijeru!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2014, 09:43

Na osnovu cega? Na osnovu igracke karijere? Pape je igrao u vecem klubu nego sto je Sergej igrao, igrao u reprezentaciji sa mnogo vise dobrih igraca od repke u kojoj je Sergej igrao, napravio vise individualnih ostvarenja u kracoj karijeri, te igrao u vremenu kada je fudbal bio zaista fudbal, tako da ta konstatacija bas i nije tacna, ako gledas igracko znanje. Sto se tice trenerskog iskustva, opet ta konstatacija pada u vodu, jer je Pape trener, a Sergej je pokeras. Sto se tice pokera, to je 100% tacna konstatacija da Sergej zna vise o tome nego Pape.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 05:28

Vaha je nekako najrealnija opcija ali nekako mi djeluje nezainteresirano da vodi BiH, valjda zna kakva očekivanja uvijek imamo.

Trener kojem je disciplina na prvom mjestu i zato ga mnogi ne žele kao trenere. Nema više dovođenja po avionu koga hoće igrači, opijanja, slikanja unatoč zabranama koitusa sa curama, ženama itd.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 jun 2014, 15:03

Kakav crni Barbarez , covjek bez iskustvane moze voditi repku.
Vaha i niko drugi !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jun 2014, 17:53

Samo Vaha i niko drugi osim njega.

Sa jednim ispodprosjecnim Alzirom je otisao na SP, u prvoj utakmici je itekako namucio sjajnu Belgiju a iskreno ne bi me cudilo da u nekoj od narednih utakmica uzme bod(ove).

Hvala Safetu na historijskom uspjehu za nasu drzavu ali on vise nista ne moze ponuditi. :bih:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 22 jun 2014, 19:37

HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakav crni Barbarez , covjek bez iskustvane moze voditi repku.
Vaha i niko drugi !

Kovac bez iskustva pa vidimo kako hrvatska igra, ranije bilic itd. Osim toga kavo je to iskustvo imao susic sto je vodio neke žnj ekipe u turskoj po par mjeseci. Ako iko zaslužuje priliku to je Sergej
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 jun 2014, 19:48

Eno Ibričić zaspao na plaži,izgorio ko rak.
Najvjerovatnije neće biti spreman za Iran :shifty:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jun 2014, 19:51

Od sjaja do očaja za nekoliko dana. Ne čudi me to od nas...
DRUG NEBI TI PUNCA

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 22 jun 2014, 21:08

Sad pricao na skypu s jaranom koji je u Brazilu, i ovako mi kaze " prije utakmice sjedio sa ovim nasim novinarima koji su tamo otisli sa BHT i drugih TV kuca i kazu da ako uzmu boid protiv nigerije bice premija. Atmosfera se totalno narusila u svlacionici, ne daju nikom intervjua. Tokom utakmice neko sa klupe dobacio Spahicu da ne dribla a on njemu poceo psovati i maahat prstom." Jadno od naseg kapitena. I kaze da su mu odmah sinoc sa tribina psovali navijaci radi svega toga.. BRUKA I SRAMOTA!!! bice zanimlkjivo kad se vrate ;)
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.