Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Samo Sergej,njemacka skola a bosansko hercegovacko srce.
Svi problemi koji nas sada opterecuju bi ekspresno nestali.Profesionalizam,autoritet kod igraca i navijaca,ne potkuplivost i neupitni patriotizam.To su najvaznije reference koji selektor mora imati,jedino veliki Sergej ima sve to.
Sto se tice i znanja sigurno zna vise od sadasnje varalice na klupi reprezentacije.
Sergej,svi istinski navijaci i patrioti tebe cekaju.
Svi problemi koji nas sada opterecuju bi ekspresno nestali.Profesionalizam,autoritet kod igraca i navijaca,ne potkuplivost i neupitni patriotizam.To su najvaznije reference koji selektor mora imati,jedino veliki Sergej ima sve to.
Sto se tice i znanja sigurno zna vise od sadasnje varalice na klupi reprezentacije.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:VAHID VAHA HALILHODZIC![]()
stipu sup*a koji dopusti da mu primitivac i seljacina poput Mamica je*e mater i koji je imao sansu da tad bude selektor a izabrao je Mamica

- Kobe Bryant
- Kontakt:
drummer je napisao/la:Samo Sergej,njemacka skola a bosansko hercegovacko srce.
Sergej je legenda reprezentacije , ja nebi zurio da ga brzo "potrosimo" sjeti se samo jedne druge legende Nene Markovica , kako smo njega brzo potrosili jer je sijeo "zelen" pod pristiskom navijaca na selektrosku stolicu prvi nesupjeh i raja vise neprasta , sad se u Grckoj afirmisao ali sad on nece vise , a steta da smo se mogli malo strpiti pa onda. Tako isto i Sergej prvo treba da negdje izuci zanat pa makar i u 2 ligi Njemacke pa tek onda , bojim se da ga ne potrosimo kao i Hadzibegica

+drummer je napisao/la:Samo Sergej,njemacka skola a bosansko hercegovacko srce.
-
- Kontakt:
Kao Velezovo dijete i vrhunski BiH patriota Sergej uziva moje najvece postovanje, ali zaista mu treba 4-5 godina rada na klupi jednog uspjesnog kluba da bi on mogao voditi BiH. Jos je Sergej neiskusan za takvo nesto.Fordinjo je napisao/la:+drummer je napisao/la:Samo Sergej,njemacka skola a bosansko hercegovacko srce.
Vaha Halilhodzic bi bio moj top pick, a poslije njega ili Dusko Bajevic ili Mesa Bazdarevic.
Cak ni Meho Kodro nije jos dorastao ovom poslu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Dovest Radomira Antića

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
A eto Pape vodio pun k* uspjeđnih timova xDMostaracVelezovac je napisao/la: Kao Velezovo dijete i vrhunski BiH patriota Sergej uziva moje najvece postovanje, ali zaista mu treba 4-5 godina rada na klupi jednog uspjesnog kluba da bi on mogao voditi BiH. Jos je Sergej neiskusan za takvo nesto.
Vaha Halilhodzic bi bio moj top pick, a poslije njega ili Dusko Bajevic ili Mesa Bazdarevic.
Mada znam šta hoćeš reć i stoji to sve, al imaš bruku primjera gdje neki trener dođe da vodi seniorski tim po prvi put u životu i čuda pravi

ovaj čovjek

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Svaka cast novinarima za slike sa plaze , kao iz filma .. .a i pas je legenda . prislepao se 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Vaha bi odmah napravio čistku u repki i sigurno da mu ne bi sastav krojili Spahić i Džeko.Kaunas je napisao/la:ovaj čovjek
1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://www.***" onclick="window.open(this.href);return false;
Interesantno, obično samo veće fudbalske zemlje, velesile ako hoćete, imaju domenu, potvrda da na fudbalskoj mapi počinjemo predstavljati neki faktor.
Interesantno, obično samo veće fudbalske zemlje, velesile ako hoćete, imaju domenu, potvrda da na fudbalskoj mapi počinjemo predstavljati neki faktor.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Zekoo je napisao/la:A eto Pape vodio pun k* uspjeđnih timova xDMostaracVelezovac je napisao/la: Kao Velezovo dijete i vrhunski BiH patriota Sergej uziva moje najvece postovanje, ali zaista mu treba 4-5 godina rada na klupi jednog uspjesnog kluba da bi on mogao voditi BiH. Jos je Sergej neiskusan za takvo nesto.
Mada znam šta hoćeš reć i stoji to sve, al imaš bruku primjera gdje neki trener dođe da vodi seniorski tim po prvi put u životu i čuda pravi
Istina, ali zašto toliko rizikovati kada imamo toliko dobrih iskusnih stručnjaka, pa doći će i Barbarezovo vrijeme!
Moj izbor bi bio Bajević ili Vaha, svejedno, oba autoriteti, oba iza sebe imaju jako uspješnu kako igračku tako i trenersku karijeru!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- adriano_leite
- Kontakt:
Na osnovu cega? Na osnovu igracke karijere? Pape je igrao u vecem klubu nego sto je Sergej igrao, igrao u reprezentaciji sa mnogo vise dobrih igraca od repke u kojoj je Sergej igrao, napravio vise individualnih ostvarenja u kracoj karijeri, te igrao u vremenu kada je fudbal bio zaista fudbal, tako da ta konstatacija bas i nije tacna, ako gledas igracko znanje. Sto se tice trenerskog iskustva, opet ta konstatacija pada u vodu, jer je Pape trener, a Sergej je pokeras. Sto se tice pokera, to je 100% tacna konstatacija da Sergej zna vise o tome nego Pape.drummer je napisao/la:Samo Sergej,njemacka skola a bosansko hercegovacko srce.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Vaha je nekako najrealnija opcija ali nekako mi djeluje nezainteresirano da vodi BiH, valjda zna kakva očekivanja uvijek imamo.
Trener kojem je disciplina na prvom mjestu i zato ga mnogi ne žele kao trenere. Nema više dovođenja po avionu koga hoće igrači, opijanja, slikanja unatoč zabranama koitusa sa curama, ženama itd.
Trener kojem je disciplina na prvom mjestu i zato ga mnogi ne žele kao trenere. Nema više dovođenja po avionu koga hoće igrači, opijanja, slikanja unatoč zabranama koitusa sa curama, ženama itd.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kakav crni Barbarez , covjek bez iskustvane moze voditi repku.
Vaha i niko drugi !
Vaha i niko drugi !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo Vaha i niko drugi osim njega.
Sa jednim ispodprosjecnim Alzirom je otisao na SP, u prvoj utakmici je itekako namucio sjajnu Belgiju a iskreno ne bi me cudilo da u nekoj od narednih utakmica uzme bod(ove).
Hvala Safetu na historijskom uspjehu za nasu drzavu ali on vise nista ne moze ponuditi.
Sa jednim ispodprosjecnim Alzirom je otisao na SP, u prvoj utakmici je itekako namucio sjajnu Belgiju a iskreno ne bi me cudilo da u nekoj od narednih utakmica uzme bod(ove).
Hvala Safetu na historijskom uspjehu za nasu drzavu ali on vise nista ne moze ponuditi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakav crni Barbarez , covjek bez iskustvane moze voditi repku.
Vaha i niko drugi !
Kovac bez iskustva pa vidimo kako hrvatska igra, ranije bilic itd. Osim toga kavo je to iskustvo imao susic sto je vodio neke žnj ekipe u turskoj po par mjeseci. Ako iko zaslužuje priliku to je Sergej
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Eno Ibričić zaspao na plaži,izgorio ko rak.
Najvjerovatnije neće biti spreman za Iran
Najvjerovatnije neće biti spreman za Iran

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Od sjaja do očaja za nekoliko dana. Ne čudi me to od nas...
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Sad pricao na skypu s jaranom koji je u Brazilu, i ovako mi kaze " prije utakmice sjedio sa ovim nasim novinarima koji su tamo otisli sa BHT i drugih TV kuca i kazu da ako uzmu boid protiv nigerije bice premija. Atmosfera se totalno narusila u svlacionici, ne daju nikom intervjua. Tokom utakmice neko sa klupe dobacio Spahicu da ne dribla a on njemu poceo psovati i maahat prstom." Jadno od naseg kapitena. I kaze da su mu odmah sinoc sa tribina psovali navijaci radi svega toga.. BRUKA I SRAMOTA!!! bice zanimlkjivo kad se vrate 

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.