Sifo ispred Lovrena je za mene nerazumljivo.

Jelavic, on je imao flop sezonu, a jos nije igrac za kontre, sigurno da bi radije tu vidio Olica pa i Eduarda...
Vrslajko lijevi bek, to ce tek biti zanimljivo..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Nije ako si gledao Euro2012 i Sifu na stoperu i Lovrena u reprezentativnom dresu.Batko je napisao/la:Interesantno....Sifo ispred Lovrena je za mene nerazumljivo.![]()
Opet ti kazem, drukcije Lovren funkcionira u reprezentaciji. Nemali broj puta je imao kikseve, a u paru sa Corlukom bas i ne funkcionira. Za razliku od Sife koje je s Vedranom odigrao odlicno prvenstvo prije 2 godine.Amar Dzeko je napisao/la:Stvarno ne kontam Kovača. Pa Lovren je trenutno daleko najbolji stoper hrvatske reprezentacije.
Jelavić kontra Luiza i Silve ? Yeah right. Neće se Hrvati dobro provesti imam osjećaj.
Pauk je napisao/la:Inace imaju dosta losu reprezentaciju u odnosu na bivse reprezentacije Hrvatske...maksimalnu mogu dobiti 3 boda u ovoj grupi a to nece biti dovoljno za prolaz.
uvjerit ćeš se u suprotnoPauk je napisao/la:Hrvatska je imala veliku srecu da se uopste plasira u Brazil...da im nije bio protivnik Island onda bi 100% ispali u barazu.
Inace imaju dosta losu reprezentaciju u odnosu na bivse reprezentacije Hrvatske...maksimalnu mogu dobiti 3 boda u ovoj grupi a to nece biti dovoljno za prolaz.
Najveci im je problem sto su dosta umisljeni zbog uspjeha bivsih generacija pogotovo iz 98'
1.Brazil
2.Meksiko
3.Hrvatska
4.Kamerun
Plačem.Kume tandem Živković-Tomas wrld klas plejers.Tu je i Jerko Leko na meti Uniteda,a u zamjeni veliki Boško Balvan.Ne smijemo zaboraviti niti velikog Marka Bambića,Uricu Vranješa,Entonija Šerića i ostale velike zvijezde.Neka mi oproste koga nisam spomenuo.Sama krema nas predstavljala velikim natjecanjima,ovo danas sve klocevi.Pauk je napisao/la:Inace imaju dosta losu reprezentaciju u odnosu na bivse reprezentacije Hrvatske
Inače, prvo hrvatsko SP bez Šerića.SiamoNoi je napisao/la:Plačem.Kume tandem Živković-Tomas wrld klas plejers.Tu je i Jerko Leko na meti Uniteda,a u zamjeni veliki Boško Balvan.Ne smijemo zaboraviti niti velikog Marka Bambića,Uricu Vranješa,Entonija Šerića i ostale velike zvijezde.Neka mi oproste koga nisam spomenuo.Sama krema nas predstavljala velikim natjecanjima,ovo danas sve klocevi.Pauk je napisao/la:Inace imaju dosta losu reprezentaciju u odnosu na bivse reprezentacije Hrvatske
Mislim da ce zakljucati jer oni imaju prava samo za Croatiu a u BiH je valjda samo BHT-u dopusteno da emituje signal.Kaunas je napisao/la:hoće li HRT2 ostaviti mogućnost gledanja tekme protiv Brazila nama u Bosni ili će nam zakljućati kanal ?
to ne ovisi do njih, jer su se regionalne TV (BHRT, HRT, SLO, RTS, RTVMN) dogovarale da dozvole da svi imaju slobodno gledanje SP na bilo kojem kanalu u bilo kojoj zemlji , ali samo je BHRT bio protiv... znači, dosta ljudi iz Slovenije i Hrvatske koji bi htjeli gledat utakmicu BiH na BHRT-u ne bi bili u mogućnosti zbog samog BHRT-aKaunas je napisao/la:hoće li HRT2 ostaviti mogućnost gledanja tekme protiv Brazila nama u Bosni ili će nam zakljućati kanal ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.