AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ako je istina da je ovo gore novi gostujuci dres onda to samo oslikava cijelokupnu situaciju u i oko Milana u posljednje vrijeme. 

Pa eto vidiš koliko im jadnim znači odvojiti pare nakon toliko godina i napraviti muzej, odmah se moralo na dres staviti. Da se ZNA! 
Aje, razumio bih da se jedna tekma odigra s ovim sranjem, ali čitava sezona. Valjda to neće biti taj "novi" rekonstruisani grb kojeg su najavili.
Al' opet je'bo dres, sve bi im oprostio da još koga dovedu i da završimo u LŠ.

Aje, razumio bih da se jedna tekma odigra s ovim sranjem, ali čitava sezona. Valjda to neće biti taj "novi" rekonstruisani grb kojeg su najavili.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma evo grb mijenjaju, odavno su promijenili politiku dovodjenja/prodaje igraca, jos samo trebaju ime jos promijenit i da svi znamo da to vise nije Milan i byerope11 je napisao/la:Pa eto vidiš koliko im jadnim znači odvojiti pare nakon toliko godina i napraviti muzej, odmah se moralo na dres staviti. Da se ZNA!

A dobro, neće biti baš tako radikalno.
Ne sviđa se ni meni, ali bože moj. Kako rekoh, neka oni igraju dobro i neka izbore Evropu, za dres i grb me živo zaboli.
Inače, Balo nam se ženi. Ovo je mislim treći put kako se ženi sa onom Fanny
Samo da mu ne bude sretno k'o Montolivu. Tek što se oženio, čovjek nogu slomi.

Ne sviđa se ni meni, ali bože moj. Kako rekoh, neka oni igraju dobro i neka izbore Evropu, za dres i grb me živo zaboli.
Inače, Balo nam se ženi. Ovo je mislim treći put kako se ženi sa onom Fanny

Samo da mu ne bude sretno k'o Montolivu. Tek što se oženio, čovjek nogu slomi.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja ne vjerujem da bi neko ponudio 25 miliona za Balotellija.
Znači da se ja pitam odmah ga prodati jer on je igrač koji može riješiti utakmicu potezom ali su za to šanse na jednoj tekmi 30% a 70% da neće ništa uraditi osim malo trčkarati, padati i dobiti žuti eventualno crveni. Za te pare se može pronaći odlična zamjena.
Što se tiče ovih grbova, tri dresa tri različita grba
Ovaj drugi crveno-crni mi je bolji od ovog grba Engleske. Iako znam da je to historijski grb al' je ružan u p'ičku materinu. Čak ne bih imao ništa da je na prvom dresu normalan grb a na ovom bijelom ovaj grb Casa Milana.

Znači da se ja pitam odmah ga prodati jer on je igrač koji može riješiti utakmicu potezom ali su za to šanse na jednoj tekmi 30% a 70% da neće ništa uraditi osim malo trčkarati, padati i dobiti žuti eventualno crveni. Za te pare se može pronaći odlična zamjena.
Što se tiče ovih grbova, tri dresa tri različita grba

Ovaj drugi crveno-crni mi je bolji od ovog grba Engleske. Iako znam da je to historijski grb al' je ružan u p'ičku materinu. Čak ne bih imao ništa da je na prvom dresu normalan grb a na ovom bijelom ovaj grb Casa Milana.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Evo jedne vijesti za koju se nadam da će se obistiniti
Suso !!
Suso's agent: "Two Italian cubs are interested in my client: Milan and Fiorentina."
Mladi španac, igra na sredini terena. Ima sjajnu tehniku a specijalnost mu je pass igra. Ima 20 godina. Igrač je Liverpoola a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Almeriji.

[youtube][/youtube]

Suso !!
Suso's agent: "Two Italian cubs are interested in my client: Milan and Fiorentina."
Mladi španac, igra na sredini terena. Ima sjajnu tehniku a specijalnost mu je pass igra. Ima 20 godina. Igrač je Liverpoola a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Almeriji.

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Gledao sam momka par puta. Ima dobru tehniku i dribling. Sad koliko će mu odgovarati Seria A to je pitanje. Bojim se da ne bude kao sa Bojanom.IlPrincipe je napisao/la:Evo jedne vijesti za koju se nadam da će se obistiniti![]()
![]()
![]()
Suso !!
[youtube][/youtube]
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nešto se kuha ..
Inzaghi, Galliani and Sacchi are currently having dinner at the Consolare restaurant in Milano.
Inzaghi, Galliani and Sacchi are currently having dinner at the Consolare restaurant in Milano.
Pa ako je toliko dobar, što ga Liverpul prodaje? Nije baš da je i njima bajna situacija što se klupe tiče.
Uostalom, momak igra na krilnoj poziciji, a to je nešto gdje smo najpopunjeniji. Dakle, Suso out. Ima i pametnijih načina trošiti pare.
Što se tiče klasičnog veznjaka, možda bi najbolje bilo dovesti onog Casemira kao zamjenu Montolivu, ali na posudbu bez da ga kupujemo na kraju.
Možda tu fali koji ofanzivni veznjak, ali s obzirom da se kani igrati 4-3-3, dosta nam je trojka Cristante-De Jong-Montolivo pozadi. U slučaju promjene formacije, poslužit će Honda, Kaka i Saponara.
Inače, sve više se spominje da bi mogao Mandžukić doći. Šta ja znam, nije da bih imao nešto protiv, ali bi radije nekog drugog.
Uostalom, momak igra na krilnoj poziciji, a to je nešto gdje smo najpopunjeniji. Dakle, Suso out. Ima i pametnijih načina trošiti pare.

Što se tiče klasičnog veznjaka, možda bi najbolje bilo dovesti onog Casemira kao zamjenu Montolivu, ali na posudbu bez da ga kupujemo na kraju.
Možda tu fali koji ofanzivni veznjak, ali s obzirom da se kani igrati 4-3-3, dosta nam je trojka Cristante-De Jong-Montolivo pozadi. U slučaju promjene formacije, poslužit će Honda, Kaka i Saponara.
Inače, sve više se spominje da bi mogao Mandžukić doći. Šta ja znam, nije da bih imao nešto protiv, ali bi radije nekog drugog.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma šuplja priča je to za Mandžukića ljudi moji ..
nema od toga ništa.
a ovaj Suso bi nam odlično došao kao zamjena za Kaku koji najvjerovatnije odlazi u Sao Paolo.
Suso ne ostaje u Liverpoolu jer želi mjesto u prvom timu, a tamo pored Sturridgea,Sterlinga i Coutinha nema mjesta..
Suso je mlad, talentovan a ima još mjesta za napredak.

a ovaj Suso bi nam odlično došao kao zamjena za Kaku koji najvjerovatnije odlazi u Sao Paolo.
Suso ne ostaje u Liverpoolu jer želi mjesto u prvom timu, a tamo pored Sturridgea,Sterlinga i Coutinha nema mjesta..
Suso je mlad, talentovan a ima još mjesta za napredak.
Fora je sto Liverpool izgleda zeli da potrosi veci novac ovo leto, i vec se dovode igraci koji bi bili prva postava i ujedno napravili dubinu, a za Susa kao mladog igraca nema mesta, pa cak ni u toj rotaciji u tom slucaju, gde bi verovatno stagnirao.rope11 je napisao/la:Pa ako je toliko dobar, što ga Liverpul prodaje? Nije baš da je i njima bajna situacija što se klupe tiče.
Uostalom, momak igra na krilnoj poziciji, a to je nešto gdje smo najpopunjeniji. Dakle, Suso out. Ima i pametnijih načina trošiti pare.![]()
A prodaja je zato sto ne moze vise na pozajmicu, posto mu istice ugovor na kraju sledece godine, pa LFC zeli da uzme koji dinar dok je jos moguce. Dakle to je vrlo delikatna situacija, jer mu LFC ne moze pruziti dovoljan broj minuta, a na pozajmicu opet ne moze.
Sto se tice njega kao samog igraca, cenim da poseduje enorman potencijal, a i trenutni skill mu je izuzetan, medjutim momku nesto ocigledno fali da bi postao bas vrhunski igrac. Adaptacija na novu ligu, takodje je presudna.
Ja bi voleo da on ostane u LFC, ali momku izuzetno treba playing time, a to u LFC nece dobiti sigurno.
Sacchi-trener Primavere?
Baresi? Maldini? Zar nema znacajnog mjesta za 2 apsolutno najvece legende kluba?
Ne vjerujem da je Pippo kao trener ni sekunde bolji od Seedorfa (koji je btw bio solidan, ocigledno je nesto debelo ukakio cim su ga ovako nogirali, bice zanimljivo cuti Profinu verziju). Ovo nimalo dobro ne izgleda, Alex i Menez nisu ono sto nam treba na duze staze, iako su solidni igraci. Treba prvenstveno cistku napraviti, sto je Seedorf i najavio. Prije nego sto dovedemo vise otpada (dok Berlusca ne proda klub pisi propalo).
Baresi? Maldini? Zar nema znacajnog mjesta za 2 apsolutno najvece legende kluba?
Ne vjerujem da je Pippo kao trener ni sekunde bolji od Seedorfa (koji je btw bio solidan, ocigledno je nesto debelo ukakio cim su ga ovako nogirali, bice zanimljivo cuti Profinu verziju). Ovo nimalo dobro ne izgleda, Alex i Menez nisu ono sto nam treba na duze staze, iako su solidni igraci. Treba prvenstveno cistku napraviti, sto je Seedorf i najavio. Prije nego sto dovedemo vise otpada (dok Berlusca ne proda klub pisi propalo).
Problem A) Nista konkretno se ne poduzima po pitanju dugorocnog plana, vizije i ambicije kluba. Ni na nebu ni na zemlji
Problem B) tona otpada u rosteru, barem 10 igraca su zalutali u ovaj novi, luzerski Milan koji mjenja Ibru,Nestu,T.Silvu,Gattusa,Seedorfa,Inzaghija sa polovnim Zaccardom,Zapatom,Birsom,Matrijem i Robinhom koji se vuce ko polumrtva macka godinama po Via F. Turati
Problem C) No money, no party. Zbog ovoga je Serie A stagnirala drasticno. Berlusca treba pratiti Morattijev primjer i prodati strancu klub, iako su talijani ponosna nacija i zato radije jedu ***** nego da prodaju klubove strancima
Problem B) tona otpada u rosteru, barem 10 igraca su zalutali u ovaj novi, luzerski Milan koji mjenja Ibru,Nestu,T.Silvu,Gattusa,Seedorfa,Inzaghija sa polovnim Zaccardom,Zapatom,Birsom,Matrijem i Robinhom koji se vuce ko polumrtva macka godinama po Via F. Turati
Problem C) No money, no party. Zbog ovoga je Serie A stagnirala drasticno. Berlusca treba pratiti Morattijev primjer i prodati strancu klub, iako su talijani ponosna nacija i zato radije jedu ***** nego da prodaju klubove strancima
-
- Kontakt:
Pošto nema nekih značajnih vijesti a kamoli dobrih vijesti, samo da kažem i da vam čestitam pošto ja ne pišem tako često, broj stranica o našem klubu je došao na okruglih 2000. Još jednom čestitam.
Nije Saki nego Broki 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Menez will have dinner with Galliani and Inzaghi tonight at Giannino.
Tognaccini is one of the people that Ibra blamed for all the muscular injuries that Milan had back in the 2011-2012 season.
Tognaccini will, as expected, return to being the head athletic trainer. He had that role until he was replaced by Folletti in June 2012.
The goalkeeping coach Alfredo Magni (from Brescia) signed a contract with Milan yesterday.
The meeting between Galliani and Chievo, in order to discuss the co-ownership of Paloschi, will take place on Friday.
Galliani will soon meet with Parma to renew the co-ownership of Saponara for 1 year.
Tognaccini is one of the people that Ibra blamed for all the muscular injuries that Milan had back in the 2011-2012 season.
Tognaccini will, as expected, return to being the head athletic trainer. He had that role until he was replaced by Folletti in June 2012.

The goalkeeping coach Alfredo Magni (from Brescia) signed a contract with Milan yesterday.
The meeting between Galliani and Chievo, in order to discuss the co-ownership of Paloschi, will take place on Friday.
Galliani will soon meet with Parma to renew the co-ownership of Saponara for 1 year.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Šta vi mislite o Abate i De Sciglio OUT Darmian i Santon IN ?? nisam nigdje pročitao da bi se to moglo desiti već samo me zanima vaše mišljenje ..
Galliani: "I don't think that Matri will play for Sampdoria next season."
Abate out - Darmian in slažem seIlPrincipe je napisao/la:Šta vi mislite o Abate i De Sciglio OUT Darmian i Santon IN ?? nisam nigdje pročitao da bi se to moglo desiti već samo me zanima vaše mišljenje ..

A ovo De Sciglio-Santon mislim da Santon nije bolji igrač od Šilje, tako da prije nek' ostane Šiljo

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja bih to odmah potpisao pogotovo sto bi i ostalo loveIlPrincipe je napisao/la:Šta vi mislite o Abate i De Sciglio OUT Darmian i Santon IN ?? nisam nigdje pročitao da bi se to moglo desiti već samo me zanima vaše mišljenje ..

A pošto se Real spominje kao zainteresovani klub za Silju nebi imao ništa ni protiv trampe Siljo-Marcelo
Il Club più titolato al mondo!