FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2014, 21:10

de se malo smirite...sta ste svi ko cavke napali druga krpotica...kakav je,da je..nas je :D :D ....kad smo ledenog i anonimnog izgurali i njega cemo....prenese ga malo i to je to ;) ....on vjerovatno konta da ga crnimo bez razloga a stvarnost je takva da navijamo za scenarij koji je iznjeo :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jun 2014, 21:27

staragarda je napisao/la:de se malo smirite...sta ste svi ko cavke napali druga krpotica...kakav je,da je..nas je :D :D ....kad smo ledenog i anonimnog izgurali i njega cemo....prenese ga malo i to je to ;) ....on vjerovatno konta da ga crnimo bez razloga a stvarnost je takva da navijamo za scenarij koji je iznjeo :D
Ma ja ba sta su se dali na krpotica! Mnogima je krivo sto covjek ima izvore bliske strukturama kluba.
krpoticu prijatelju samo dolmi sa informacijama, a vrijeme ce reci svoje. Ja pazljivo slusam sta pricas.
Reci mi znas li sta je sa Pasana, ne vidim ga nesto na Tusnju?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 10 jun 2014, 21:42

pravda za @krmpotich !!!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2014, 21:51

dali je banovicki vizionar krenuo put brazila....sigurno ce dole imati sta da objasni trenerskoj eliti...blater da ima gram mozga zavrsio bi mu neko predavanje i seminar za trenere ekipa koje su u brazilu...projektor,klimatizirana ,zamracena sala i VIZIONAR...slusali bi ga otvorenih usta :o :o

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jun 2014, 22:06

staragarda je napisao/la:dali je banovicki vizionar krenuo put brazila....sigurno ce dole imati sta da objasni trenerskoj eliti...blater da ima gram mozga zavrsio bi mu neko predavanje i seminar za trenere ekipa koje su u brazilu...projektor,klimatizirana ,zamracena sala i VIZIONAR...slusali bi ga otvorenih usta :o :o
Odbio je da otputuje u Brazil. Kaze svetinja mu je vaznija i ocekuje poziv da zamjeni Ciru na uzarenoj stolici.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2014, 22:16

Probisvjet je napisao/la:
staragarda je napisao/la:dali je banovicki vizionar krenuo put brazila....sigurno ce dole imati sta da objasni trenerskoj eliti...blater da ima gram mozga zavrsio bi mu neko predavanje i seminar za trenere ekipa koje su u brazilu...projektor,klimatizirana ,zamracena sala i VIZIONAR...slusali bi ga otvorenih usta :o :o
Odbio je da otputuje u Brazil. Kaze svetinja mu je vaznija i ocekuje poziv da zamjeni Ciru na uzarenoj stolici.
steta...nisam to znao..u svakom slucaju svijet ce ostat uskracen legendarne i vec sada slobodno mogu reci mitske fudbalske filozofije zasnovane na forsiranju 2 ekipe..jedne za domace a jedne za gostujuce utakmice...nas mozda 1000 sretnika koji su to osjetili na svojoj kozi i psihi mozemo samo biti zahvalni na nezaboravnim trenutcima provedenim na tribinama stadiona Tusanj...ONO SE VISE NIKAD NECE PONOVIT..STETA :cry: :cry: :cry:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 jun 2014, 22:25

onaj mali iz banovica nas pojaca,i usuti se sve,gledam drugi se maksimalno pojacavaju,imal sta kod nas,imal kakva insajderska :urnebes:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 10 jun 2014, 22:26

Slobodas je napisao/la:[youtube][/youtube]

nije loše, moglo je još bolje, dodat neke efekte i te zezancije.
Mogo bi ovaj NKMramor odradit nesto uz ovu pjesmu ? :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 jun 2014, 22:27

Kod nas je odmor boli nas qrac :mrgreen: .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 jun 2014, 22:28

Zodiac je napisao/la:Kod nas je odmor boli nas qrac :mrgreen: .
:mrgreen: :urnebes:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 10 jun 2014, 22:28

Skver je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:Koliko voli sport Azmir je nedavno ponudio Kantonalnim čelnicima da ulete milion KM, on ce isto toliko iz svog dzepa da se zavrse te dvije tribine, jer zeli da vidi repku BiH u Tuzli u predstojecim kvalifikacijama. Cisto sumnjam da ce ovi smradovi dat i marke ali eto cisto da se zna koliko covjek zeli i voli sport u ovom gradu.
Super informisani,to ti rekao brat koji je u UO ?
P.S. Pitaj brata, koliko trener ima pravo da zamijeni igraca u jednoj fudbalskoj utakmici i koliko ima tribina na stadionu Tusanj, al da ne trazi odgovor preko Google-a.
Aj upali google i pogadjaj:

https://imageshack.com/i/ndp568uj" onclick="window.open(this.href);return false;

1. Ko je lik u gro planu??
2. Čije boje je trenerka na njemu??
3. Čiji je autobus iza igrača??
4. Ko osim Slobode moze samo koristiti ovaj bus??

Kad se sve sabere i oduzme, on ima puno vise tacnih informacija nego ti i takvi kao ti koji govore "SVIJU MI" sto pljuju i prde gdje stignu. Aj sad zdr'ao...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 jun 2014, 22:36

krmpotich je napisao/la:
Skver je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:Koliko voli sport Azmir je nedavno ponudio Kantonalnim čelnicima da ulete milion KM, on ce isto toliko iz svog dzepa da se zavrse te dvije tribine, jer zeli da vidi repku BiH u Tuzli u predstojecim kvalifikacijama. Cisto sumnjam da ce ovi smradovi dat i marke ali eto cisto da se zna koliko covjek zeli i voli sport u ovom gradu.
P.S. Pitaj brata, koliko trener ima pravo da zamijeni igraca u jednoj fudbalskoj utakmici i koliko ima tribina na stadionu Tusanj, al da ne trazi odgovor preko Google-a.

https://imageshack.com/i/ndp568uj" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad se sve sabere i oduzme, on ima puno vise tacnih informacija nego ti i takvi kao ti koji govore "SVIJU MI" sto pljuju i prde gdje stignu. Aj sad zdr'ao...
krmpotichu karaj ih brate,šta oni znaju,samo drkat po forumu :tralala: :tralala: :tralala: što više informacija objavljuj :opaopa: :opaopa:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2014, 22:42

krmpotich je napisao/la:
Skver je napisao/la:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: ..mene si kupio...od sad ti sve vjerujem..znaci :tokralju: :tokralju: :tokralju:
;) :D :D :D :D :D :D :D :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 jun 2014, 23:05

krmpotich je napisao/la:
Skver je napisao/la:

I sta ti je taj lik u gro planu rekao? :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 jun 2014, 23:09

ljudi kada je prozivka kod nas,nisam upratio da je neko zakazo prozivku :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 jun 2014, 23:12

20 cini mi se ,tako je Azmir rekao na onom klipu igracima odmorite se do 20-og

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 jun 2014, 23:16

Zodiac je napisao/la:20 cini mi se ,tako je Azmir rekao na onom klipu igracima odmorite se do 20-og
aha,ugovori za neke igrace su vec spremni,ponudili su valjda redzepiju ugovor novi,pa da vidimo,rece mi prijatelj predsjednika,inace moj dobar prijatelj od brata mi,koji je inace u upravi,ali nebi mu ime odavo,zbog njeg samoga,razumite me :urnebes: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 11 jun 2014, 00:41

wienultras je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:20 cini mi se ,tako je Azmir rekao na onom klipu igracima odmorite se do 20-og
aha,ugovori za neke igrace su vec spremni,ponudili su valjda redzepiju ugovor novi,pa da vidimo,rece mi prijatelj predsjednika,inace moj dobar prijatelj od brata mi,koji je inace u upravi,ali nebi mu ime odavo,zbog njeg samoga,razumite me :urnebes: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

:clap: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jun 2014, 01:41

ti prvo ne znas koliko po projektu kosta samo istocna tribina ispod koje je planiran trzni centar ,svlacionice itd... kakva crna dva miliona ,ni pola sjevera ovog ne bi mogao napraviti :D :roll:
po projektu citav stadion tusanj bi trebao kostati od 22-24 miliona KM a sama istocna tribina bi trebala kostat oko 14 miliona a ti bi sve da zavrsis za 2 miliona :D

eto ta dva miliona taman da kupe armature za tribine :urnebes:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 11 jun 2014, 01:47, ukupno mijenjano 2 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 11 jun 2014, 01:42

Da li ovaj od burazera buraz zna koliko autobus bez igraca trosi na otvorenom putu? Ili ako ne zna da nam sazna iz prve ruke pa priopci bez odavanja izvora! Unaprijed hvala :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.