Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Belmin6
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Belmin6 » 10 jun 2014, 23:16

legenda reala je napisao/la:pa nema Ole onako dobrih rodica :mrgreen: :P
ma ima, samo šupak nece da kaže. :cry:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jun 2014, 23:17

zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca
Slazem se druze. Mozda zaigra nekad za Austriu ili Rapid Wien in future.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jun 2014, 23:18

Odo ako je uvijet povratak na temu :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 jun 2014, 23:21

DonCorleone je napisao/la:Odo ako je uvijet povratak na temu :mrgreen: .
Ma nema se šta pisat više, sve se zna, momak je superstar. Naš novi Ronaldinho :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jun 2014, 23:28

Unofficialpage je napisao/la:
Ma nema se šta pisat više, sve se zna, momak je superstar. Naš novi Ronaldinho :mrgreen:
Nego da li ce se legenda ljutit na moj potpis :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jun 2014, 23:32

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:rol: :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jun 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jun 2014, 23:37

zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..
:lol:

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 10 jun 2014, 23:50

zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..
Otkud ti pravo da nešto lijepo kažeš o Tinu Sušiću ? ;) Moja strina se ne slaže stobom.Čim je on Sušić tu NJešta smrdi.Prema mišljenju Muje Mujića,taksiste iz Čevljanovića Sušić plaća da igra za Hajduk,plaća Tudoru.Tino nikad ne bi mogao biti na tribinama jakog Bohuma,niti bi mogao igrati u Drugoj Turskoj ligi.Dimnjačar iz Kaknja maestralno zaključuje da je neviđeni bezobrazluk nepozvati u repku napadača iz Turske koji je čak 6 golova postigao kao napadač.Zec je zvijezda u Turskoj,kao što je i Prcić u Sošou koji umalo da ne ispadne iz lige.Moramo nastaviti kolektivno pljuvanje po Tinu sve dok bar prezime ne promijeni ;)

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 jun 2014, 00:04

Realist je napisao/la:
Otkud ti pravo da nešto lijepo kažeš o Tinu Sušiću ? ;) Moja strina se ne slaže stobom.Čim je on Sušić tu NJešta smrdi.Prema mišljenju Muje Mujića,taksiste iz Čevljanovića Sušić plaća da igra za Hajduk,plaća Tudoru.Tino nikad ne bi mogao biti na tribinama jakog Bohuma,niti bi mogao igrati u Drugoj Turskoj ligi.Dimnjačar iz Kaknja maestralno zaključuje da je neviđeni bezobrazluk nepozvati u repku napadača iz Turske koji je čak 6 golova postigao kao napadač.Zec je zvijezda u Turskoj,kao što je i Prcić u Sošou koji umalo da ne ispadne iz lige.Moramo nastaviti kolektivno pljuvanje po Tinu sve dok bar prezime ne promijeni ;)
Ne mora mijenjati prezime, dovoljno da bude van repke dok ne zasluzi kvalitetom da bude njen clan. :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jun 2014, 00:12

Sinoć nije bio uopšte loš. Ali kakvo su mjerilo omladinci Santosa...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 11 jun 2014, 00:13

Daj ba :rol: :rol: :rol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 02:16

,
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 jun 2014, 03:45, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jun 2014, 02:16

Zasluzeno zaigrao ispred Kolasinca. Nas najbolji...DM.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 02:40

Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 02:42

Ovom momku želim sve najbolje. Nije on kriv što mu je stric debil i što mu je natovario toliki pritisak na leđa.
Trudio se, borio, i to se cijeni. Kvalitet je već neka druga priča, ali kažem, za to treba krivit' onog debila.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 22 jun 2014, 02:45

Amar Dzeko je napisao/la:Ovom momku želim sve najbolje. Nije on kriv što mu je stric debil i što mu je natovario toliki pritisak na leđa.
Trudio se, borio, i to se cijeni. Kvalitet je već neka druga priča, ali kažem, za to treba krivit' onog debila.
+1

TSS-u se jednostavno ništa ne može zamjeriti, ali teletini na klupi...

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 22 jun 2014, 02:54

rammstein je napisao/la:Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
Pa normalno da plače kad zna da će mu strikan dobiti nogu, i da broji zadnje minute u državnom dresu

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 03:27

Astren je napisao/la:
rammstein je napisao/la:Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
Pa normalno da plače kad zna da će mu strikan dobiti nogu, i da broji zadnje minute u državnom dresu
Ovaj poraz bi mogao znaciti kraj Germanske ofanzive u NFSBIH-u

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 03:28

Astren je napisao/la:
nema to nikakve veze.... bitan je odnos prema dresu, a ako jedan TSS moze zaplakati, onda je krajnje degutantno gledati amrinog kako se keseri dok pola Bosne u koju se NAVODNO kune plače... FUJ

NADAM S DA JE KRAJ GERMANSKE OFANZIVE I AMRINE PUDLICE I DUBROVAČKOG RUTINERA!

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 jun 2014, 03:30

Ma TSS je sad totalno nebitan..nije on problem, iskreno i nije bio los kad je uso..borio je se, pokusao nesto napraviti..ne trebamo grijesiti dusu i.njega kriviti.za poraz, jer nije tako..njegov Amidza je najglavni krivac!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot] i 22 gosta.