ma ima, samo šupak nece da kaže.legenda reala je napisao/la:pa nema Ole onako dobrih rodica![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma ima, samo šupak nece da kaže.legenda reala je napisao/la:pa nema Ole onako dobrih rodica![]()
Slazem se druze. Mozda zaigra nekad za Austriu ili Rapid Wien in future.zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca
Ma nema se šta pisat više, sve se zna, momak je superstar. Naš novi RonaldinhoDonCorleone je napisao/la:Odo ako je uvijet povratak na temu.
Nego da li ce se legenda ljutit na moj potpisUnofficialpage je napisao/la:Ma nema se šta pisat više, sve se zna, momak je superstar. Naš novi RonaldinhoDonCorleone je napisao/la:Odo ako je uvijet povratak na temu.
[youtube][/youtube]DonCorleone je napisao/la:Odo ako je uvijet povratak na temu.
zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..
Otkud ti pravo da nešto lijepo kažeš o Tinu Sušiću ?zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..
Ne mora mijenjati prezime, dovoljno da bude van repke dok ne zasluzi kvalitetom da bude njen clan.Realist je napisao/la:Otkud ti pravo da nešto lijepo kažeš o Tinu Sušiću ?zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..Moja strina se ne slaže stobom.Čim je on Sušić tu NJešta smrdi.Prema mišljenju Muje Mujića,taksiste iz Čevljanovića Sušić plaća da igra za Hajduk,plaća Tudoru.Tino nikad ne bi mogao biti na tribinama jakog Bohuma,niti bi mogao igrati u Drugoj Turskoj ligi.Dimnjačar iz Kaknja maestralno zaključuje da je neviđeni bezobrazluk nepozvati u repku napadača iz Turske koji je čak 6 golova postigao kao napadač.Zec je zvijezda u Turskoj,kao što je i Prcić u Sošou koji umalo da ne ispadne iz lige.Moramo nastaviti kolektivno pljuvanje po Tinu sve dok bar prezime ne promijeni
Daj bazgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..
+1Amar Dzeko je napisao/la:Ovom momku želim sve najbolje. Nije on kriv što mu je stric debil i što mu je natovario toliki pritisak na leđa.
Trudio se, borio, i to se cijeni. Kvalitet je već neka druga priča, ali kažem, za to treba krivit' onog debila.
Pa normalno da plače kad zna da će mu strikan dobiti nogu, i da broji zadnje minute u državnom dresurammstein je napisao/la:Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
Ovaj poraz bi mogao znaciti kraj Germanske ofanzive u NFSBIH-uAstren je napisao/la:Pa normalno da plače kad zna da će mu strikan dobiti nogu, i da broji zadnje minute u državnom dresurammstein je napisao/la:Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
nema to nikakve veze.... bitan je odnos prema dresu, a ako jedan TSS moze zaplakati, onda je krajnje degutantno gledati amrinog kako se keseri dok pola Bosne u koju se NAVODNO kune plače... FUJAstren je napisao/la:Pa normalno da plače kad zna da će mu strikan dobiti nogu, i da broji zadnje minute u državnom dresurammstein je napisao/la:Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.