Kako bi ga samo Favre isklesao, to bi bio pun pogodak..Wels i Bizantija nee dolaze u obzir, to definitivno nisu zdrave sredine za mladog igrača
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jao dobro si... ne mogu vjerovati da sam Sejada zaboraviobeka23 je napisao/la:Gdje ti je Sejo bola'?
Sheyi je napisao/la:I ovi turski klubovi su mi se na ***** popeli, ima i drugih igraca u Svijet osim naših
+1Astren je napisao/la:Gladbach![]()
![]()
Kako bi ga samo Favre isklesao, to bi bio pun pogodak..Wels i Bizantija nee dolaze u obzir, to definitivno nisu zdrave sredine za mladog igrača
Pa, uvjeren sam da će se Cardiff odmah vratiti u Premiership.plavipatriota je napisao/la:u Gladbach samo, koja logika da ide u Cardiff, u drugu ligu?
primjetio sam da to pišu pitari, pa ću to smatrati pristrasnim
Jarane al ti laprdas bezze. Pa nije valjda lud iz Madjarske preci u drugu englesku ligu, koji iskorak bi tu napravio u karijeri?? On ako odigra dobro SP ne gine mu liga 5.Edol je napisao/la:Pa, uvjeren sam da će se Cardiff odmah vratiti u Premiership.plavipatriota je napisao/la:u Gladbach samo, koja logika da ide u Cardiff, u drugu ligu?
Da je ofanzivan igrač ili da je puno mlađi pa bi možda i Njemačka bila bolja za razvoj, ali njemu kao defanzivcu od 22 godine (uskoro) je za razvoj jednostavno bolje da igra protiv što kvalitetnijih igrača... A nijedna liga nije puna jakih ekipa kao Premier liga - Manchester United, City, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Everton, Liverpool. I igra se čvršće pa bi i on sam, htio to ili ne, morao očvrsnuti, što je za defanzivnog igrača dodatni plus.
Pa Championship je jači od prve mađarske lige, mada mu ni ja ne bih preporučio da ide tamo jer će vjerovatno imati bolje opcije.Samo ne bih otišao u Tursku a ne vidim ni da je Anderlecht nešto atraktivan zadnjih godina.Bundeska je najbolji izbor ali i da ode u Cardiff bi isto bio korak naprijed.ARGUMENT je napisao/la:Jarane al ti laprdas bezze. Pa nije valjda lud iz Madjarske preci u drugu englesku ligu, koji iskorak bi tu napravio u karijeri?? On ako odigra dobro SP ne gine mu liga 5.Edol je napisao/la:Pa, uvjeren sam da će se Cardiff odmah vratiti u Premiership.plavipatriota je napisao/la:u Gladbach samo, koja logika da ide u Cardiff, u drugu ligu?
Da je ofanzivan igrač ili da je puno mlađi pa bi možda i Njemačka bila bolja za razvoj, ali njemu kao defanzivcu od 22 godine (uskoro) je za razvoj jednostavno bolje da igra protiv što kvalitetnijih igrača... A nijedna liga nije puna jakih ekipa kao Premier liga - Manchester United, City, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Everton, Liverpool. I igra se čvršće pa bi i on sam, htio to ili ne, morao očvrsnuti, što je za defanzivnog igrača dodatni plus.
Bolji jeste ali kakav je to iskorak u karijeri?? I ako se vrate u Premier League opet ce se boriti za opstanak..a siguran sam da on ima dovoljno kvaliteta da nadje sebi angazman u nekom srednjem klubu u Premieru..ili jednostavno Njemacka Bundes, zakon liga!!BeyKopites je napisao/la: Pa Championship je jači od prve mađarske lige, mada mu ni ja ne bih preporučio da ide tamo jer će vjerovatno imati bolje opcije.Samo ne bih otišao u Tursku a ne vidim ni da je Anderlecht nešto atraktivan zadnjih godina.Bundeska je najbolji izbor ali i da ode u Cardiff bi isto bio korak naprijed.
Vladika87 je napisao/la:prvo malo u Sarajevo...
Pa ako ode u Cardiff sigruno ce tako i biti, dzabe se smijesNerminovic je napisao/la:Vladika87 je napisao/la:prvo malo u Sarajevo...![]()
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hightower, kakarut, Kaunas, Kobayashi, MostarNeretva, Normus90, Sheyi, Slobodanpad1945 i 101 gost.