Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Vratite nam majstora evo vam svi iz gay družine poznatije kao "Navijači Real Madrida". 

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
večeras neki mladi talentovani Brazilac završava karijeru, nažalost
ali tako je to, najjači opstaju 

jedino ih Sušić može spasiti tako što bi ostavio momčiluka na klupiChinaglia je napisao/la:večeras neki mladi talentovani Brazilac završava karijeru, nažalostali tako je to, najjači opstaju

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
jako volim ovog igrača, mislim na Sea
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Onaj komentator nesto govorio da je bila zvanicna ponuda za Seu od Manche i da je odbijeno jel to tacno?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne svidja mi se nimalo ta ideja da Seo ide na stopera. Tolike smo muke mucili s lijevim bekom, i kada smo ga konacno dobili, gura se na poziciju stopera. E moj Sajo, pamtit ces ti Zuku.
-
- Kontakt:
Rušilac na beka 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pala tema na drugu stranicu. Brze bolje da je vratimo na top da Seo ovo ne primjeti...

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
nikada zaboravljenPirke je napisao/la:Pala tema na drugu stranicu. Brze bolje da je vratimo na top da Seo ovo ne primjeti...![]()

Bilo bi dobro kada bi navijaci mogli glasati za novog kapitena, ko da naslijedi Spahu, sta mislite ko bi bio prvi?
Seo ili Seo?
Seo ili Seo?

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
upravo tako. a u zadnje vrijeme svi misle da smo prenatrpani stoperima.. i evo kako smo se opustili odmah došla situacija kada nemamo drugog stopera da nam igra.. doduše ima vranješ koji je sasvim solidan, ne znam zašto ga svi stavljaju na klupu.MP8 je napisao/la:Ne svidja mi se nimalo ta ideja da Seo ide na stopera. Tolike smo muke mucili s lijevim bekom, i kada smo ga konacno dobili, gura se na poziciju stopera. E moj Sajo, pamtit ces ti Zuku.

15.10.2013.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Joj "osmijeha" na ovoj donjoj slici.
Ne, ne smijem mu to reći u lice.

Ne, ne smijem mu to reći u lice.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Opet legenda zaboravljena. Mislim na Sea. 

dres rušioca napokon naručen, nadam se da ću kroz par dana imati i sliku koja to dokazuje.
za nezaborav

za nezaborav
Kladim se da će na tebi izgledati kao Legein dres na PjanićuChapman je napisao/la:dres rušioca napokon naručen, nadam se da ću kroz par dana imati i sliku koja to dokazuje.![]()
za nezaborav

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
aj al ubode buraz, aferim momcilukoFaraonTM je napisao/la:Kladim se da će na tebi izgledati kao Legein dres na PjanićuChapman je napisao/la:dres rušioca napokon naručen, nadam se da ću kroz par dana imati i sliku koja to dokazuje.![]()
za nezaborav

Chapman je napisao/la:aj al ubode buraz, aferim momcilukoFaraonTM je napisao/la:Kladim se da će na tebi izgledati kao Legein dres na PjanićuChapman je napisao/la:dres rušioca napokon naručen, nadam se da ću kroz par dana imati i sliku koja to dokazuje.![]()
za nezaborav![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!