Upadaj u kolo, da i tebe izrafalam, kad me krenulo, ovima ponestalo argumenatalegenda reala je napisao/la:joj ovih plaćenika, sve vas treba banovati, samo zagađujete forum

Ti uvijek imaš Jahu i Pirića kao džokere iz rukava

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Upadaj u kolo, da i tebe izrafalam, kad me krenulo, ovima ponestalo argumenatalegenda reala je napisao/la:joj ovih plaćenika, sve vas treba banovati, samo zagađujete forum

Drago mi je da smo u historiji pod Safetom odigrali cak cetiri utakmice u 4-2-3-1 sistemu od koje je zadnja barem godinu i pol dana staraVirtu4l je napisao/la: Uživam, samo nastavite
 .
 . .
 . .
 . 

Pa i mene je odusevio protiv Obale i Meksika. I onda odjednom protiv ovih amatera ispadne dva puta. A ja sam mislio da je to iza njega. I odma sam se sjetio one utakmice protiv Grcke i Samarasa, kada smo imali srecu. Sto se tice Sunjica nisam ga nikad ni pratio ali u ove tri utakmice sam uvidio da nije to to protiv najboljih ekipa. Ja sam ga isto pomalo forsirao prije ove zadnje utakmice. Slazem se da je svima lakse igrati pored Spahica. Tako i Vranjesu. Ali bi sigurno meni zaigrao Kolasinac prije Vranjesa na stoperu. Jedino pitanje je daii da igra oporavljeni Bicakcic ili neiskusni Kolasinac. Jeste lakse svima pored Spahica igrat. Ali protiv Argentine bi trebali dva Spahica. Argentina je nesto posebno. Najbolja napadacka momcad na prvenstvu. Po meni bi trebali imati poseban plan protiv njih. Jer ce vjerovatno iskoristiti svaki nedostatak u nasoj zadnjoj liniji.Virtu4l je napisao/la:Ajax, i mene je Vranješ sinoć razočarao, ali protiv Obale Slonovače me je oduševio, jbg, crno bijeli svijet. Prvo su se kleli u njega, a danas ga vrijeđaju i tjeraju iz reprezentacije, malo licemjerno zar ne? Možda mu je lakše igrati kad pored sebe ima Spahića i Kolašinca a ispred sebe Pjanića i Bešića? Šta ti misliš, meni bi bilo lakše...
Ipak, ovih dana su mi puno draži tekstovi ovog tipa, nego žalopojke i mudrosti onih koji uvijek znaju bolje,
https://sports.yahoo.com/blogs/soccer-d ... 58112.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaš i sam da ovi nisu moj nivo što se tiče poznavanja materije, ja sam ipak genijalac tipa Osima i slVirtu4l je napisao/la:Upadaj u kolo, da i tebe izrafalam, kad me krenulo, ovima ponestalo argumenatalegenda reala je napisao/la:joj ovih plaćenika, sve vas treba banovati, samo zagađujete forum
Ti uvijek imaš Jahu i Pirića kao džokere iz rukava

Slazem se da je bila potpuno legitimna odluka. Niti me zanima previse proslost. Niti buducnost ( vidis da ne diskutujem o potencialnim igracima vise nista). Mene zanima sadasnjost. Kako izvuci maksimum ( rezultatski ) u ove 3+ utakmice.calcio je napisao/la:
Ne mogu ni zamisliti koliko bi kritikovali Susica da ga je ostavio na klupi. Ista stvar ako bi ostavio Dzeku na klupi, igraca koji je bio u vrhu liste strijelaca tokom cijelih kvalifikacija i koji je nas najkompletniji napadac, koji uvijek odvlaci paznju protivnika itd. Znaci igranje sa dva napadaca je po svemu sudeci u tom trenutku bila ispravna odluka.
 .
 .pa dobro ti i Virtu ste nivo, forumski stručnjaci, ne možete s vi porediti sa mnom i Safetom mi smo ipak genijalci, jes da smo nepismeni al imamo oko za loptu jbgDonCorleone je napisao/la:Legenda o nifou.

Meni je drago da si baš od mene to saznao i u buduće ću ti izlaziti u susret, samo pitaj, od Tirane do MarakaneDonCorleone je napisao/la:Drago mi je da smo u historiji pod Safetom odigrali cak cetiri utakmice u 4-2-3-1 sistemu od koje je zadnja barem godinu i pol dana stara

legenda reala je napisao/la:Znaš i sam da ovi nisu moj nivo što se tiče poznavanja materije, ja sam ipak genijalac tipa Osima i sl

Ako sam nivo ko Virtu onda yebi taj nifolegenda reala je napisao/la:pa dobro ti i Virtu ste nivo, forumski stručnjaci, ne možete s vi porediti sa mnom i Safetom mi smo ipak genijalci, jes da smo nepismeni al imamo oko za loptu jbgDonCorleone je napisao/la:Legenda o nifou.

.
 .Evo Virtu^2, hajde zajedno ponovite 100 puta da Safet nije mogao igrati u 4-2-3-1 formaciji, mozda vam zaista neko i povjerujecalcio je napisao/la:@DonCorleone bi ostavio Vedada na klupi iako je u kolu prije zabio hat trick.
Po uzoru na svog idola Mancinija. This is football and it's straaaaaaaaaangeeeeeee
 .
 . 
   jbg s tim se rodiš, to se ne može naučiti džaba vama dvojici kursevi, a ni ja ni Safet nismo raspoloženi da prodajemo svoju genijalnost
  jbg s tim se rodiš, to se ne može naučiti džaba vama dvojici kursevi, a ni ja ni Safet nismo raspoloženi da prodajemo svoju genijalnost  
Prestao sam citati nakon Safet i ispisalilegenda reala je napisao/la:Evo npr. ja i Safet za tri godine ne bi ispisali ovo što ste vas dvojica ispisali večeras, al jbg mi to sve imamo u glavi zabilježeno samo sjedemo i bacimo se u razmišljanje i na svaki problem nađemo rješenje
 .
 .legenda reala je napisao/la:i bacimo se u razmišljanje

Pa dobro jaro. To je sada proslost komu je to bitno. Svaki trener radi greske. Ako bude imao adekvatan rezultat ja mu sve oprastam. Bitnija je sada sadasnjost odnosno SP. Cak ni nepozvani igraci meni nisu bitni osim jednog kvalitetnog stopera ( ko god on bio Zukanovic, Arslanagic neko treci ) koji nadam se da nam nece faliti.DonCorleone je napisao/la:Evo Virtu^2, hajde zajedno ponovite 100 puta da Safet nije mogao igrati u 4-2-3-1 formaciji, mozda vam zaista neko povjerujecalcio je napisao/la:@DonCorleone bi ostavio Vedada na klupi iako je u kolu prije zabio hat trick.
Po uzoru na svog idola Mancinija. This is football and it's straaaaaaaaaangeeeeeee.
Pa da je stavio Vedada (koji je bio u strasnoj formi) ili Edina (prvog strijelca kvalifikacija) na klupu ti bi ga danas kritikovao zbog toga. Sta god da uradi, pogrijesio jeDonCorleone je napisao/la:Evo Virtu^2, hajde zajedno ponovite 100 puta da Safet nije mogao igrati u 4-2-3-1 formaciji, mozda vam zaista neko i povjerujecalcio je napisao/la:@DonCorleone bi ostavio Vedada na klupi iako je u kolu prije zabio hat trick.
Po uzoru na svog idola Mancinija. This is football and it's straaaaaaaaaangeeeeeee.

To ti zavisi od vjetraAjax je napisao/la:Nego reci ti meni jesi li jos uvjek za to da Kolasinac pocne na stoperu ili Bicakcic ??
 ako krene jugo, belaj
 ako krene jugo, belaj  
To je to, tako mi zavaravmo protivnike, ono kad nas vide kažu kako će ovaj smoto sklopiti tim da nas pobjedi, a mi onda skontamo neki fazon i poderemo protivnike, onda se oni ljute plaču al ko ih jbeDonCorleone je napisao/la:Prestao sam citati nakon Safet i ispisalilegenda reala je napisao/la:Evo npr. ja i Safet za tri godine ne bi ispisali ovo što ste vas dvojica ispisali večeras, al jbg mi to sve imamo u glavi zabilježeno samo sjedemo i bacimo se u razmišljanje i na svaki problem nađemo rješenje
.

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, UtdBiH21, zikerrz21 i 34 gosta.