Utakmice SP-a na TV kanalima

O navijačima, zanimljivostima, sličice, TV prijenosi, prognoze, takmičenja forumaša i druge zabavne teme.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

nedim93
Kontakt:

Re: Utakmice SP-a na TV kanalima

Post Postao/la nedim93 » 10 jun 2014, 20:15

moraću ih nazvat da prozborimo koju :kafa:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 jun 2014, 20:17

vidi i HS stvarno potvrdio....fala qrcu xd
A.F.C. Bournemouth!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jun 2014, 20:22

Ma ja imam i tv i resiver, al mi ne pada napamet da dajem pet maraka, tamam ga gledo na onom zemaljskom s ribljom kosti :P :P a imam i ZDF,ARD
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2014, 20:26

legenda reala je napisao/la:Ma ja imam i tv i resiver, al mi ne pada napamet da dajem pet maraka, tamam ga gledo na onom zemaljskom s ribljom kosti :P :P a imam i ZDF,ARD
Ma vala drago mi je zbog ovog BHT HD-a pravo. Jest da ništa ne plaćam (tu uslugu konkretno) ali bih vjerovatno platio kad ne bi imao, da konačno pogledam utakmicu naše reprezentacije u HD-u na državnoj televiziji sa komentatorom koji se prvenstveno bazira na fudbal a ne na neke gluposti kao Marjan recimo :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 10 jun 2014, 20:41

Tv mi je povezan sa resiverom od Moje TV preko scarta a ne preko HDMI.
Da nabavim HD paket, hoce li biti bolje ili se ne moze prikazati pravi hd preko ovog kabla?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jun 2014, 20:47

exorciiist je napisao/la:Tv mi je povezan sa resiverom od Moje TV preko scarta a ne preko HDMI.
Da nabavim HD paket, hoce li biti bolje ili se ne moze prikazati pravi hd preko ovog kabla?
Za HD ti treba HD kabal,HD resiver i Lcd tv koji podrzava HD,Scart je najgori kabal sto si tice kvalitete...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 10 jun 2014, 20:50

Ponos Torina je napisao/la:
exorciiist je napisao/la:Tv mi je povezan sa resiverom od Moje TV preko scarta a ne preko HDMI.
Za HD ti treba HD kabal,HD resiver i Lcd tv koji podrzava HD,Scart je najgori kabal sto si tice kvalitete...
A koji kabal da koristim? pokusao sam HDMI i rekli su mi da ne moze hdmi u ovaj Motora resiver..

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 jun 2014, 20:51

FaraonTM je napisao/la:
Armala je napisao/la:Taj portal postoji zbog takvih stvari.

BHT HD ubacen u ponudu, u cetvrtak krece sa radom. :opaopa:
Koliko upratih ti si na Telemachu..

A evo info za ove što su poTelemahnitali :mrgreen: . Danas mi dolazio momak (iz Telemacha) kući da vidi nešto oko ovog D3 recivera (yebavao me signal) i pitam ga ja ovo za BHT HD hoće li biti u ponudi Telemacha. I kaže on da mu je baš danas neki kolega rekao da će biti BHT HD za sve koje imaju ovaj D3 reciver i HD tv naravno. Biće tamo oko broja 300 zajedno sa Face HD I SK 1 HD (u osnovnoj ponudi), ko ima Telemach zna o čemu pričam :D
Tačnije na kanalu 330. Bilo obavještenje na njihovoj stranici.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2014, 20:52

revan je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Armala je napisao/la:Taj portal postoji zbog takvih stvari.

BHT HD ubacen u ponudu, u cetvrtak krece sa radom. :opaopa:
Koliko upratih ti si na Telemachu..

A evo info za ove što su poTelemahnitali :mrgreen: . Danas mi dolazio momak (iz Telemacha) kući da vidi nešto oko ovog D3 recivera (yebavao me signal) i pitam ga ja ovo za BHT HD hoće li biti u ponudi Telemacha. I kaže on da mu je baš danas neki kolega rekao da će biti BHT HD za sve koje imaju ovaj D3 reciver i HD tv naravno. Biće tamo oko broja 300 zajedno sa Face HD I SK 1 HD (u osnovnoj ponudi), ko ima Telemach zna o čemu pričam :D
Tačnije na kanalu 330. Bilo obavještenje na njihovoj stranici.
Jeste, vidio sam to pa sam napisao u postu kasnije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jun 2014, 20:56

exorciiist je napisao/la:
A koji kabal da koristim? pokusao sam HDMI i rekli su mi da ne moze hdmi u ovaj Motora resiver..
Pa treba ti drugi resiver koji podrzava HD taj motorolin ocigledno ne podrzava...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 10 jun 2014, 20:56

?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jun 2014, 21:00

treba ti ovaj novi Albis resiver iz telecoma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 jun 2014, 21:01

DukeOfWellington je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:pa mi sa mojom tv hoćemo li regularno imat HD il će se nešto plaćat :lolno:

ja očekivo' 4K od telekoma, razočarali su me
Možeš očekivat' 4K, možeš očekivat' i 8K, stereo. Da ne kažem šta K.

Moraćeš uključit HD paket, kako stvari stoje.

@Ponos Torina

Ono ako je 480p ja sam reinkarnacija Freda Perryja. 480p je DVD kvalitet, dakle filmovi sa DVD-a od prije 5-6 godina, to je odličan kvalitet. Teško da je i 360p, možda kad nema puno kretanja.
Ma oni sada koriste 512x360 4:3 aspect ratio rezoluciju, ala početak 1990tih. Da je barem ona DVD rezolucija (740x468) bilo bi gledljivo.

A ovaj HD će biti 720p, kao što i sve komercijalne i državne stanice u svijetu imaju. Ne očekujte 1080p.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 10 jun 2014, 21:03

legenda reala je napisao/la:treba ti ovaj novi Albis resiver iz telecoma
e jbg ne mogu se time zamarati,..
jel mi vrijedi taj hd paket ako imam full hd tv ali ovaj resiver http://www.gnetagalten.se/images/00034/ ... talbox.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i spojen sa skartom?

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 10 jun 2014, 21:05

jel mi vrijedi taj hd paket ako imam full hd tv ali ovaj resiver http://www.gnetagalten.se/images/00034/ ... talbox.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i spojen sa skartom?
NE, moras spojit resiver sa TVom preko HDMI kabla da bi imo hd sliku, preko skarta ne moze ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jun 2014, 21:05

Ma oni dobijaju 16:9, ali zbog zastarjele opreme oni nisu u mogućnosti to primiti i poslati korisnicima, pa reprodukuju u 4:3, sad su kao promjenili opremu i više neće morati reprodukovati, pa bi svi trebali osjetiti napredak

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 10 jun 2014, 21:08

JoseMourinho je napisao/la:
NE, moras spojit resiver sa TVom preko HDMI kabla da bi imo hd sliku, preko skarta ne moze ;)
pa kako cu spojiti kada ne podrzava resiver Hdmi?
Pa hoce li biti ikakve promjene ako budem gledao taj BHT HD..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jun 2014, 21:10

pa zovi 1444, reci hoću da prijavim HD, ali mi je resiver star, ne podržava HD, reci treba ti za SP, pa ti možda ubrzaju i drugo kolo budeš gledo u HD-u :P

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 10 jun 2014, 21:13

legenda reala je napisao/la:pa zovi 1444, reci hoću da prijavim HD, ali mi je resiver star, ne podržava HD, reci treba ti za SP, pa ti možda ubrzaju i drugo kolo budeš gledo u HD-u :P
To je dobra ideja,a i da potraje malo duze necu se protiviti jer nije samo SP u hd-u, ima i arena sport kanala i tako dalje...Ajd probat cu sutra to rijesiti

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 jun 2014, 21:15

Jedno kratko
Moja tv je u pitanju. Hoce li slika biti bolja na ovom obicnom Bht-, bar da bude SD?
Ako hoce da ne prijavljujem Hd paket :nene:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.