Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
moraću ih nazvat da prozborimo koju 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja imam i tv i resiver, al mi ne pada napamet da dajem pet maraka, tamam ga gledo na onom zemaljskom s ribljom kosti
a imam i ZDF,ARD

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma vala drago mi je zbog ovog BHT HD-a pravo. Jest da ništa ne plaćam (tu uslugu konkretno) ali bih vjerovatno platio kad ne bi imao, da konačno pogledam utakmicu naše reprezentacije u HD-u na državnoj televiziji sa komentatorom koji se prvenstveno bazira na fudbal a ne na neke gluposti kao Marjan recimolegenda reala je napisao/la:Ma ja imam i tv i resiver, al mi ne pada napamet da dajem pet maraka, tamam ga gledo na onom zemaljskom s ribljom kosti![]()
a imam i ZDF,ARD

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- exorciiist
- Kontakt:
Tv mi je povezan sa resiverom od Moje TV preko scarta a ne preko HDMI.
Da nabavim HD paket, hoce li biti bolje ili se ne moze prikazati pravi hd preko ovog kabla?
Da nabavim HD paket, hoce li biti bolje ili se ne moze prikazati pravi hd preko ovog kabla?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Za HD ti treba HD kabal,HD resiver i Lcd tv koji podrzava HD,Scart je najgori kabal sto si tice kvalitete...exorciiist je napisao/la:Tv mi je povezan sa resiverom od Moje TV preko scarta a ne preko HDMI.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- exorciiist
- Kontakt:
A koji kabal da koristim? pokusao sam HDMI i rekli su mi da ne moze hdmi u ovaj Motora resiver..Ponos Torina je napisao/la:Za HD ti treba HD kabal,HD resiver i Lcd tv koji podrzava HD,Scart je najgori kabal sto si tice kvalitete...exorciiist je napisao/la:Tv mi je povezan sa resiverom od Moje TV preko scarta a ne preko HDMI.
Tačnije na kanalu 330. Bilo obavještenje na njihovoj stranici.FaraonTM je napisao/la:Koliko upratih ti si na Telemachu..Armala je napisao/la:Taj portal postoji zbog takvih stvari.
BHT HD ubacen u ponudu, u cetvrtak krece sa radom.
A evo info za ove što su poTelemahnitali. Danas mi dolazio momak (iz Telemacha) kući da vidi nešto oko ovog D3 recivera (yebavao me signal) i pitam ga ja ovo za BHT HD hoće li biti u ponudi Telemacha. I kaže on da mu je baš danas neki kolega rekao da će biti BHT HD za sve koje imaju ovaj D3 reciver i HD tv naravno. Biće tamo oko broja 300 zajedno sa Face HD I SK 1 HD (u osnovnoj ponudi), ko ima Telemach zna o čemu pričam
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Jeste, vidio sam to pa sam napisao u postu kasnije.revan je napisao/la:Tačnije na kanalu 330. Bilo obavještenje na njihovoj stranici.FaraonTM je napisao/la:Koliko upratih ti si na Telemachu..Armala je napisao/la:Taj portal postoji zbog takvih stvari.
BHT HD ubacen u ponudu, u cetvrtak krece sa radom.
A evo info za ove što su poTelemahnitali. Danas mi dolazio momak (iz Telemacha) kući da vidi nešto oko ovog D3 recivera (yebavao me signal) i pitam ga ja ovo za BHT HD hoće li biti u ponudi Telemacha. I kaže on da mu je baš danas neki kolega rekao da će biti BHT HD za sve koje imaju ovaj D3 reciver i HD tv naravno. Biće tamo oko broja 300 zajedno sa Face HD I SK 1 HD (u osnovnoj ponudi), ko ima Telemach zna o čemu pričam
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa treba ti drugi resiver koji podrzava HD taj motorolin ocigledno ne podrzava...exorciiist je napisao/la:A koji kabal da koristim? pokusao sam HDMI i rekli su mi da ne moze hdmi u ovaj Motora resiver..Ponos Torina je napisao/la:Za HD ti treba HD kabal,HD resiver i Lcd tv koji podrzava HD,Scart je najgori kabal sto si tice kvalitete...exorciiist je napisao/la:Tv mi je povezan sa resiverom od Moje TV preko scarta a ne preko HDMI.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- exorciiist
- Kontakt:
?exorciiist je napisao/la:A koji kabal da koristim? pokusao sam HDMI i rekli su mi da ne moze hdmi u ovaj Motora resiver..Ponos Torina je napisao/la:Za HD ti treba HD kabal,HD resiver i Lcd tv koji podrzava HD,Scart je najgori kabal sto si tice kvalitete...exorciiist je napisao/la:Tv mi je povezan sa resiverom od Moje TV preko scarta a ne preko HDMI.
- legenda reala
- Kontakt:
treba ti ovaj novi Albis resiver iz telecoma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma oni sada koriste 512x360 4:3 aspect ratio rezoluciju, ala početak 1990tih. Da je barem ona DVD rezolucija (740x468) bilo bi gledljivo.DukeOfWellington je napisao/la:Možeš očekivat' 4K, možeš očekivat' i 8K, stereo. Da ne kažem šta K.nedim93 je napisao/la:pa mi sa mojom tv hoćemo li regularno imat HD il će se nešto plaćat![]()
ja očekivo' 4K od telekoma, razočarali su me
Moraćeš uključit HD paket, kako stvari stoje.
@Ponos Torina
Ono ako je 480p ja sam reinkarnacija Freda Perryja. 480p je DVD kvalitet, dakle filmovi sa DVD-a od prije 5-6 godina, to je odličan kvalitet. Teško da je i 360p, možda kad nema puno kretanja.
A ovaj HD će biti 720p, kao što i sve komercijalne i državne stanice u svijetu imaju. Ne očekujte 1080p.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- exorciiist
- Kontakt:
e jbg ne mogu se time zamarati,..legenda reala je napisao/la:treba ti ovaj novi Albis resiver iz telecoma
jel mi vrijedi taj hd paket ako imam full hd tv ali ovaj resiver http://www.gnetagalten.se/images/00034/ ... talbox.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i spojen sa skartom?
- JoseMourinho
- Kontakt:
NE, moras spojit resiver sa TVom preko HDMI kabla da bi imo hd sliku, preko skarta ne mozeexorciiist je napisao/la:e jbg ne mogu se time zamarati,..legenda reala je napisao/la:treba ti ovaj novi Albis resiver iz telecoma
jel mi vrijedi taj hd paket ako imam full hd tv ali ovaj resiver http://www.gnetagalten.se/images/00034/ ... talbox.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i spojen sa skartom?

- legenda reala
- Kontakt:
Ma oni dobijaju 16:9, ali zbog zastarjele opreme oni nisu u mogućnosti to primiti i poslati korisnicima, pa reprodukuju u 4:3, sad su kao promjenili opremu i više neće morati reprodukovati, pa bi svi trebali osjetiti napredak
- exorciiist
- Kontakt:
pa kako cu spojiti kada ne podrzava resiver Hdmi?JoseMourinho je napisao/la:NE, moras spojit resiver sa TVom preko HDMI kabla da bi imo hd sliku, preko skarta ne mozeexorciiist je napisao/la:e jbg ne mogu se time zamarati,..legenda reala je napisao/la:treba ti ovaj novi Albis resiver iz telecoma
Pa hoce li biti ikakve promjene ako budem gledao taj BHT HD..
- legenda reala
- Kontakt:
pa zovi 1444, reci hoću da prijavim HD, ali mi je resiver star, ne podržava HD, reci treba ti za SP, pa ti možda ubrzaju i drugo kolo budeš gledo u HD-u 

- exorciiist
- Kontakt:
To je dobra ideja,a i da potraje malo duze necu se protiviti jer nije samo SP u hd-u, ima i arena sport kanala i tako dalje...Ajd probat cu sutra to rijesitilegenda reala je napisao/la:pa zovi 1444, reci hoću da prijavim HD, ali mi je resiver star, ne podržava HD, reci treba ti za SP, pa ti možda ubrzaju i drugo kolo budeš gledo u HD-u
Jedno kratko
Moja tv je u pitanju. Hoce li slika biti bolja na ovom obicnom Bht-, bar da bude SD?
Ako hoce da ne prijavljujem Hd paket
Moja tv je u pitanju. Hoce li slika biti bolja na ovom obicnom Bht-, bar da bude SD?
Ako hoce da ne prijavljujem Hd paket

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.