Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la mirzatele » 10 jun 2014, 19:20

Dilaver nije neki igrač da nam gori pod nogama zbog njega, isto to se pisalo i o Hadžiću, pa momak ispade flop. Arslanagićevi roditelji su bili u Innsbrucku, sigurno nisu došli da se skijaju.
hahahahahaha...dobro druze nek je TSS igrac zbog kojeg nam je gorilo pod nogama,dobar si momak...Pricamo o nekoj konkurenciji na stoperskoj poziciji i kao visku igraca..Kakvom visku ? Osim kapitena,igracine,ponosa drzave imamo ebenog Vranjesa,Bicakcica,ili do sada Pandzu koji su miljama daleko od Spahe i od dobrih stopera..To je pozicija na kojoj se itekako mogao naci bolji igrac..cuvaj se druze,ajmo samo jako do 30 000 postova..AJDE AJDE :D

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 10 jun 2014, 19:23

Logično je da Kolašinac igra za Njemačku,tako bi bilo da se Pape pita... isto kao što je bila izjava i za Alena...
Da ne bi Spahića i Begića,Sajo bi se i dan danas šprdao na račun Kolašinca...

I ne vjerujem ni da će otići negdje iz repke,jer svakako Papeta ni jedan ozbiljan klub ne traži... Osim Arapa koji se ionako ne razumiju u fudbal... svakako ima 70.000 eura godišnje,a nekog pretjeranog posla i nema,10 utakmica uz poneku prijateljsku u skoro dvije godine ... On bolje trenutno i ne može naći... Ovo je njegov vrhunac i on je toga svjestan...
Šta god da napravimo i kako god da prođemo na SP njega samo može tražiti neki osrednji turski prvoligaš,ili davljenik u Francuskoj...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 10 jun 2014, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2014, 19:24

Za Tinu Sušića nam nije gorilo pod nogama, Pape je pozvao svog bratića, koji izgleda zna igrati lopte. Bilo je bar pet boljih igrača od njega, ali ne prezivaju se Sušić.
mirzatele je napisao/la:imamo ebenog Vranjesa,Bicakcica,ili do sada Pandzu koji su miljama daleko od Spahe i od dobrih stopera..
Jedino Arslanagić ima potencijal da bude bolji od navedenih, svi ostali su tu negdje, a Bičo je za klasu kvalitetniji igrač od Dilavera.

Sljedeći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 jun 2014, 19:27

Virtu4l je napisao/la:Za Tinu Sušića nam nije gorilo pod nogama, Pape je pozvao svog bratića, koji izgleda zna igrati lopte. Bilo je bar pet boljih igrača od njega, ali ne prezivaju se Sušić.
Ovo je sasvim dovoljno, vise nista ne trebas napisat.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jun 2014, 19:27

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Eto nije mogao izvesti ovu formaciju:

------------------Dzeko------------------------
--Lulic--------Misimovic------Hajrovic-----
--------Pjanic---------Zahirovic-------------
-Salihovic--Spahic--Bicakcic---Mujdza----
-----------------Begovic----------------------

Jedina razlika Zahirovic-Besic.
Mujdža povrijeđen, Vranješ bio bez kluba, Zahirović nije igrao, Hajrović tek dobio papire, niko ga ni u snu ne bi stavio u prvu postavu u finišu kvalifikacija, a Kolašinca nismo ni imali. Nije to baš tako mala razlika kako ti predstavljaš, plus Ibišević u odličnoj formi, a Džeko bio na klupi Cityja. Jeli trebam još da nacrtam?
Dakle, ti si zagovarao citavu sezonu Zahirovica za SP, a sada navodis kao opravdanje Safeta sto ga nije forsirao jer nije igrao? Joj Virtual, ko te ne zna, skupo bi te platio. Sta sada? Da ide na SP, ili da ga ne zove jer nije igrao?

Hajrovic tek dobio papire? I sta sada? To razlog sto smo igrali kao ludjaci protiv Slovacke i sto je momak grijao klupu? Dakle papiri su razlog sto ga Safet nije koristio a mogao je?

Kolasinca nismo imali, samo ja njega u svojoj formaciji uopste naveo nisam, mada si ti to sigurno uvidio.

Pokusao si ponovo da relativiras Safetove gluposti, nista vise. Nije mi uopste jasno zasto imas toliku potrebu svaki njegov korak da branis pokusajima relativiranja citave situacije. Skaces sam sebi u stomak, nista vise.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 jun 2014, 19:28

To za TSS-a si izgleda napokon dos'o pameti..
A jel vranjes bolji igrac od Dilavera ?
Da nam je selektor neki laf,frajer,motivator svi bi ti nabrojani igrali za BIH,pa bi i mi i taj selektor lako odlucili ko je bolji..Al imamo TG valja nam ga trpit do kraja SP-a

ajde sljedeci jos 10-ak hiljada,mozes ti to..Prepisacu ti ja ove 3 milje

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 10 jun 2014, 19:29

Pa Virtual bas se o tome i radi,što se borio za Tinu Sušića a za Arslanagića koji je ostao u Standardu i koji se pokazao kao talenat,i nakon omladinskih selekcija potpisao profesionalni ugovor nikad nije u avazu izjavio : Nek spredi papire i bice pozvan... I tako treba reći za svakog igrača,a ne ko da su ovce : Ko želi igrat nek sredi papire,nije niko lud,svi žele koliku toliku garanciju... I onda sutra kad Bunoza ode u Hrvatsku,ovdje ce mu forumasi yebat sve po spisku...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2014, 19:34

DonCorleone je napisao/la: Dakle, ti si zagovarao citavu sezonu Zahirovica za SP, a sada navodis kao opravdanje Safeta sto ga nije forsirao jer nije igrao? Joj Virtual, ko te ne zna, skupo bi te platio. Sta sada? Da ide na SP, ili da ga ne zove jer nije igrao?
Ko kaže da ga nije forsirao? Momak je jedan od onih koji su okrenuli meč protiv Slovačke, zatvorio Weissa koji nas je uništavao.
DonCorleone je napisao/la:Hajrovic tek dobio papire? I sta sada? To razlog sto smo igrali kao ludjaci protiv Slovacke i sto je momak grijao klupu? Dakle papiri su razlog sto ga Safet nije koristio a mogao je?
Naravno, tek dobio papire, ne znamo ni ko je ni šta je. Takav igrač se ne baca u prvu postavu u momentima kad se lomi kvalifikacioni ciklus
DonCorleone je napisao/la:Kolasinca nismo imali, samo ja njega u svojoj formaciji uopste naveo nisam, mada si ti to sigurno uvidio.
Nema veze, Kolašinac je jedan od bitnih razloga zbog kojih sad igramo kao preporođeni, i ponovo navodim da ga NISMO IMALI u kvalifikacijama. Isto tako si naveo Mujdžu, koji je bio povrijeđen, sve sa ciljem da bi tvoja 'postava' bila što ubjedljivija, a Mudjže nije bilo ni na mapi, povrijeđen je sjedio na klupi.
DonCorleone je napisao/la:Pokusao si ponovo da relativiras Safetove gluposti, nista vise. Nije mi uopste jasno zasto imas toliku potrebu svaki njegov korak da branis pokusajima relativiranja citave situacije. Skaces sam sebi u stomak, nista vise.
Ja ga ne branim, niti bilo šta relativiram, samo crno na bijelo dokazujem da pišete neistine i da glumite generale poslije bitke.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2014, 19:37

1988risha je napisao/la:I tako treba reći za svakog igrača,a ne ko da su ovce : Ko želi igrat nek sredi papire,nije niko lud,svi žele koliku toliku garanciju...
Garanciju dobijaš na veš mašinu, televizor i šporet, Beko daje pet godina. Poziv u reprezentaciju koja učestvuje na SP ti niko ne može garantovati.
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 10 jun 2014, 19:40

Virtu4l je napisao/la:
1988risha je napisao/la:I tako treba reći za svakog igrača,a ne ko da su ovce : Ko želi igrat nek sredi papire,nije niko lud,svi žele koliku toliku garanciju...
Garanciju dobijaš na veš mašinu, televizor i šporet, Beko daje pet godina. Poziv u reprezentaciju koja učestvuje na SP ti niko ne može garantovati.
Ok,pa ajde mi reci na osnovu čega je Hadžić ili Tino uletio na popis za SP ??? Na osnovu lijepog ponašanja ??? ili na osnovu ''Germanie'' ??? I germanija je firma,samo što ona prodaje igrače a Beko tehniku ;) A garanciju izdaje SAFET :)
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2014, 19:43

1988risha je napisao/la:Ok,pa ajde mi reci na osnovu čega je Hadžić ili Tino uletio na popis za SP ??? Na osnovu lijepog ponašanja ??? ili na osnovu ''Germanie'' ??? I germanija je firma,samo što ona prodaje igrače a Beko tehniku ;)
Tino je uletio na preporuku svog oca i Papetovog brata. Hadžić se od 2011 godine priziva u reprezentaciji, prelistaj temi 'Zaboravljeni i potencijalni reprezentativci' i sve će ti biti jasno. Dobio je šansu, nije je iskoristio i to je to. Igraće na SP, ali tražili smo ga, sad ga moramo gledati.
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 jun 2014, 19:44

odgovori trollu jel bolji vranjes od dilavera

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2014, 19:46

Kad prestaneš vrijeđati možda ću ti i odgovoriti.
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 10 jun 2014, 19:50

Virtu4l je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Ok,pa ajde mi reci na osnovu čega je Hadžić ili Tino uletio na popis za SP ??? Na osnovu lijepog ponašanja ??? ili na osnovu ''Germanie'' ??? I germanija je firma,samo što ona prodaje igrače a Beko tehniku ;)
Tino je uletio na preporuku svog oca i Papetovog brata. Hadžić se od 2011 godine priziva u reprezentaciji, prelistaj temi 'Zaboravljeni i potencijalni reprezentativci' i sve će ti biti jasno. Dobio je šansu, nije je iskoristio i to je to. Igraće na SP, ali tražili smo ga, sad ga moramo gledati.
Mi smo Hadžića tražili da ga isproba,jer nismo imali niti jednog drugog na toj poziciji DM,jer Pape navodno nije htio da se zamjeri Jagodiću za Bešića... I onda je kasnije dodao i TINU i predstavio ga kod Hadžifejzovića kao DM.... Nakon toga ta dvojica su odigrala onu crnu utakmicu u kojoj su svi podbacili osim novajlije Kolašinca...
I taj isti Pape njih uvrsti među 24 najbolja,na osnovu najgore utakmice repke još od Rumunije...

Ti možeš pisat šta hoćeš al i Tino i Hadžić su imali Germaniju kao GARANCIJU... u prevodu SEAD SUSIC...
Bešić i Kolašinac uz Hajrovića su poštenim putem došli do A tima i to su i dokazali... i to se vidi...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 jun 2014, 19:50

kad prestanes zasluzivati to,mozda cu i ja..srami se sta pises protiv kapitena i nekih momaka a kako neke branis pa da ne znam sta urade...nemam ja nista protiv tebe druze,nit koga vrijedjam,prelistaj moje komentare nijedan nije zlonamjeran,ali na takve kao ti sam alergican

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 10 jun 2014, 20:00

Kud da ode selektor? Za tu sicu sto on sad radi Bosna je napravila mega posao. EM ima strucnjaka na klupi, em je jefin. Pape kao da je u vojsci, samo ima za brijace i cigarete. Za tu crkavicu ni Barba nebi preuzeo repku. Ajd poslije SP nek savez odrijesi kesu i nek dovede neko zvucno ime , po mogucnosti stranca. Pa da onda vidimo tu ljepotu igre i setnje kroz kvalifikacije. Imamo sve, lijepu igru, najbolji ucinak u kvalifikacijama, plasirali se... Sta vise treba?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jun 2014, 20:04

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: Dakle, ti si zagovarao citavu sezonu Zahirovica za SP, a sada navodis kao opravdanje Safeta sto ga nije forsirao jer nije igrao? Joj Virtual, ko te ne zna, skupo bi te platio. Sta sada? Da ide na SP, ili da ga ne zove jer nije igrao?
Ko kaže da ga nije forsirao? Momak je jedan od onih koji su okrenuli meč protiv Slovačke, zatvorio Weissa koji nas je uništavao.
DonCorleone je napisao/la:Hajrovic tek dobio papire? I sta sada? To razlog sto smo igrali kao ludjaci protiv Slovacke i sto je momak grijao klupu? Dakle papiri su razlog sto ga Safet nije koristio a mogao je?
Naravno, tek dobio papire, ne znamo ni ko je ni šta je. Takav igrač se ne baca u prvu postavu u momentima kad se lomi kvalifikacioni ciklus
Dakle, ja kada sam napisao da je Zahirovic mogao igrati kod nas u 4-2-3-1 formaciji, ti si napisao da nije igrao redovno braneci Safetov postupak nepozivanja Zahirovica. Na temi Zahirovica si ipak njega zagovarao ispred drugih, jer je uvijek igrao "korektno i super se uklapao u tim i nikada nije razocarao".

Koja izjava je sada relevantna?

Ova da nije mogao igrati u mojoj formaciji jer nije igrao u klubu redovno? Ili je ipak ova druga dje konstatujes da je uvijek pruzao dobre partije dok je igrao za nas tim i pored toga sto nije igrao redovno za klub?

Molim jasan i precizan odgovor.

Ovo drugo za Hajrovica je neistina takodjer, jer je upravo on takav kako si ga nazvao rijesio nas plasman. Takodjer su svi navedeni mogli igrati protiv Amerike u 4-2-3-1 formaciji, protiv Slovacke i protiv Egipta?

Sto nismo protiv Egipta na primjer igrali onda ovako? Ima li smo cak i Kolasinca.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2014, 20:07

Risha, to je već spinovanje, rekao sam šta sam imao na tu temu.
mirzatele je napisao/la:kad prestanes zasluzivati to,mozda cu i ja..srami se sta pises protiv kapitena i nekih momaka a kako neke branis pa da ne znam sta urade...nemam ja nista protiv tebe druze,nit koga vrijedjam,prelistaj moje komentare nijedan nije zlonamjeran,ali na takve kao ti sam alergican
Sve po zaslugama, protiv Spahića sam od početka i neću promijeniti svoje mišljenje, ali evo već duže vrijeme ga nisam spomenuo, jer nam ne trebaju gluposti pred SP, a vi i dalje furate iste matrice, pa sad vidi ko je zlonamjeran a ko nije ;) ostale igrače ne spominjem u lošem kontekstu, nekad se našalim, ali ništa ozbiljno.
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 jun 2014, 20:13

To sto si protiv nekoga iz nejasnih razloga i neces promijeniti misljenje,sta god on uradi,iako je to covjek kojeg voli 95% ljudi u Bosni,to govori o tebi..Takodjer bez ikakve potrebe potpaljujes vatru sa nekim izjavama u rangu osmogodisnjaka na svim temama,valjda da iznerviras nekog ili ubiljezis jos 1 post..Al ok,cuvaj se ti,nemam se ja namjeru s tobom raspravljat,jer to ne vodi nigdje,kontradiktoran si i imas svoje stavove koje ne zelis ni pokusati mjenjati..Kao sto rekoh ne druzim se privatno i ne volim takve ljude tako da :wave:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2014, 20:25

DonCorleone je napisao/la: Dakle, ja kada sam napisao da je Zahirovic mogao igrati kod nas u 4-2-3-1 formaciji, ti si napisao da nije igrao redovno braneci Safetov postupak nepozivanja Zahirovica. Na temi Zahirovica si ipak njega zagovarao ispred drugih, jer je uvijek igrao "korektno i super se uklapao u tim i nikada nije razocarao".

Koja izjava je sada relevantna?

Ova da nije mogao igrati u mojoj formaciji jer nije igrao u klubu redovno? Ili je ipak ova druga dje konstatujes da je uvijek pruzao dobre partije dok je igrao za nas tim i pored toga sto nije igrao redovno za klub?

Molim jasan i precizan odgovor.
Gdje sam napisao da Zahirović nije mogao igrati u tvojoj formaciji? Zahirović je ostao bez kluba, imao je veoma malo utakmica u nogama i bez obzira na njegova partije u reprezentaciji, kao takav je vremenom postao rizičan igrač. Eventualni poziv na SP bi se lako mogao opravdati, ali selektor je ostao dosljedan svojoj izjavi da igrači koji ne igraju u svojim klubovima imaju manje šanse da se nađu na spisku. Međutim opet je pogazio svoju riječ i pozvao je Hajrovića, koji je skupio 300 minuta u dresu Galatasaraya, šta misliš o tome?

DonCorleone je napisao/la:Ovo drugo za Hajrovica je neistina takodjer, jer je upravo on takav kako si ga nazvao rijesio nas plasman. Takodjer su svi navedeni mogli igrati protiv Amerike u 4-2-3-1 formaciji, protiv Slovacke i protiv Egipta?

Sto nismo protiv Egipta na primjer igrali onda ovako? Ima li smo cak i Kolasinca.
U utakmici protiv SAD nismo imali ni Hajrovića ni Kolašinca, tako da nismo imali igrače za eksperiment. Prva postava je odigrala odličnu utakmicu, pad je nastao u drugom poluvremenu kad su izvršene izmjene i tu se vidjelo da npr. Zahirović polako pada u formi, ali izmjene su uradile svoje. Teren su napustili Spahić, Pjanić, Salihović, Ibišević...

Protiv Egipta nismo imali zadnjeg veznog, ali ekipa je odigrala lošu utakmicu, nema nikakvo opravdanje, svi su krivi, od Sušića do Džeke, ponovila nam se Rumunija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.