Ovdje imam 1, jel može ovo doći ili da bacim listić u smeće?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Eto, vode barem.donCorleone1892 je napisao/la:Imal' šanse da ovaj Molde pobijedi?
Dobar dobarKrokodil je napisao/la:Eto, vode barem.donCorleone1892 je napisao/la:Imal' šanse da ovaj Molde pobijedi?
Ovo je prekinuto iz nepoznatog razloga? Zna li neko zašto? Kiša možda?Krokodil je napisao/la:Cilic M. / Sa A. - Monroe N. / Pospisil V.
Ovdje imam 1, jel može ovo doći ili da bacim listić u smeće?
Jel zna neko kad će se ovo nastaviti?Krokodil je napisao/la:Ovo je prekinuto iz nepoznatog razloga? Zna li neko zašto? Kiša možda?Krokodil je napisao/la:Cilic M. / Sa A. - Monroe N. / Pospisil V.
Ovdje imam 1, jel može ovo doći ili da bacim listić u smeće?![]()
Sutra nekada u večernjem terminuKrokodil je napisao/la:Jel zna neko kad će se ovo nastaviti?Krokodil je napisao/la:Ovo je prekinuto iz nepoznatog razloga? Zna li neko zašto? Kiša možda?Krokodil je napisao/la:Cilic M. / Sa A. - Monroe N. / Pospisil V.
Ovdje imam 1, jel može ovo doći ili da bacim listić u smeće?![]()
na 11 koševa promašio slobodno bacanje i dva zadnja napada nije ni šutnuo na koš, 20 sec prije kraja ga izvadio...noviclan je napisao/la:stavio petobanku na pobjedu milana langford preko i gentile g.ovno preko
Kod: Označi sve
Kolo:
24
Uplatni broj:
99000 08258
Ukupni ulog:
9,52 kn
Ukupni MT:
0,48 kn
Ukupna uplata:
10,00
Ukupni koeficijent:
6,502750
Ev. dobitak
61,91 kn
Ev. isplata
61,91 kn
Odigrani događaji
1. 11376 157,5/Sassari-E.A. Milano 09.06.2014. u 20:30
ZBROJ POENA - više 2 1,90
rezultat: 171 KOŠ.
2. 1144 16,5/Langford K. (Sassa-Milan) 09.06.2014. u 20:30
BROJ POENA IGRAČA - više 2 1,85
3. 1138 16,5/C.Green (Sassa-Milan) 09.06.2014. u 20:30
BROJ POENA IGRAČA - više 2 1,85
Ne znam koliko ti je blizu onaj Robot na Socijalnom, imaš u njemu BH Play na III spratu.arelinho je napisao/la:Zna li neko ima li gdje blizu Grbavice bh play kladionica ?
Eh to mi je mjera pravo,hvala drug na infuJanez je napisao/la:Ne znam koliko ti je blizu onaj Robot na Socijalnom, imaš u njemu BH Play na III spratu.arelinho je napisao/la:Zna li neko ima li gdje blizu Grbavice bh play kladionica ?
johnnyyK je napisao/la:Gdje mogu pratiti Portugal-Norveska U18 ?Mislim da nema na rezultatima
https://www.germaniasport.hr/hr/teletext" onclick="window.open(this.href);return false;jasko_juve je napisao/la:a Galata-Fener strijelci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.