Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
M'Gladbach 

Taman da nam privede HrgotuPerryFred je napisao/la:M'Gladbach

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I ovi turski klubovi su mi se na ***** popeli, ima i drugih igraca u Svijet osim naših
- legenda reala
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:I ovi turski klubovi su mi se na ***** popeli, ima i drugih igraca u Svijet osim naših

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Nadam se da će Švabo zasukati rukave do meča s Argentinom i pokupovati ove naše dragulje, inače ako budu čekali kraj meča s Argentinom neće imati para za njih
Hajrovića,Bešića,Višću sve ovo SP treba lansirati u Ligu petice po mogućnosti u Bundesligu 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Evolution87
- Kontakt:
cardiffphily je napisao/la:Za Bešića je interesovanje pokazalo nekoliko ekipa, a najozbiljnije su Fenerbahce, Cardiff, Borussija Moenchengladbach i belgijski Anderlecht.
Predstavnici ovih klubova pomno prate situaciju, te su već kontaktirali Bešićeve menadžera i njegovog oca vezano za mogući transfer

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Cardiff se vjerovatno vraca u Premiership sljedece sezone, a Solskjær voli mlade igrace, tako da to ne bi bilo toliko lose.
Moze i na posudbu u Sarajevo ako zatreba.
Moze i na posudbu u Sarajevo ako zatreba.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Imajte u vidu da treba gledati i u minutazu. Dzaba njemu da ga i real dovede ako ce ga postaviti na klupu i odigrati 2 tekme i onda se vucarat po nizeligaskim posudbama i propast. Tako da i toj njemackoj treba gledat gdje bi mogo kao prvo igrati, jer je on mlad i sigurno ga veliki klubovi nece pozvati da im odma igra standardnog uvijek. Gdje god ode morat ce se dobro namuciti da dobije povjerenje u prvih 11.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
MA IDE COVJEK U LIGU GDJE CE IGRATI PROTIV najvecih klubova i gdje ce imati platu kojom ce rijestii svako zivotno pitanje
toliko

Može li samo neko reći koji je izvor informacije? Nešto čisto sumnjam da je vjerodostojno, ali 'ajde... Hipotetički govoreći, kad bi mogao birati između ova četiri kluba, najbolje opcija je Cardiff. Imao bi godinu dana da se navikne i nametne, a onda gotovo sigurno u Premiership.
Samo nemoj u Tursku, grobnica za mlade igrače, ovo sve je pristojno i dobro
izvor koje informacije?Edol je napisao/la:Može li samo neko reći koji je izvor informacije? Nešto čisto sumnjam da je vjerodostojno, ali 'ajde... Hipotetički govoreći, kad bi mogao birati između ova četiri kluba, najbolje opcija je Cardiff. Imao bi godinu dana da se navikne i nametne, a onda gotovo sigurno u Premiership.

a da je Cardiff def. najbolja opcija to stoji

Iduce godine bi igrao sa Liverpoolom, celzijem, manutd, man.c, aresnalom, evertonom itd

Pa te, da ga traže ovi klubovi.
eeeEdol je napisao/la:Pa te, da ga traže ovi klubovi.

tako

samo Bundesliga
Gladbach je dobar izbor
Gladbach je dobar izbor

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
njemci su pokazali sta o njemu misleKaunas je napisao/la:samo Bundesliga
Gladbach je dobar izbor

Sheyi je napisao/la:I ovi turski klubovi su mi se na ***** popeli, ima i drugih igraca u Svijet osim naših

Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Čuj u Cadaif da ode da ga kantaju nekakvi Hullovi i Norviči, a da ne pričam šta bi mu City, Liverpool i ostali radili. Gladbach je odličan klub, igraće Europa ligu sljedeće sezone, daju priliku mladim igračima, i dodatni plus što Muhamed zna jezik, poznaje taj mentalitet i tamo će se sigurno najbrže i najbolje uklopiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
- tyler durden
- Kontakt:
plus ako ga ko sad pode davit, razbice mu Mume zubalobagrcavi je napisao/la:Sheyi je napisao/la:I ovi turski klubovi su mi se na ***** popeli, ima i drugih igraca u Svijet osim naših![]()
![]()
Čuj u Cadaif da ode da ga kantaju nekakvi Hullovi i Norviči, a da ne pričam šta bi mu City, Liverpool i ostali radili. Gladbach je odličan klub, igraće Europa ligu sljedeće sezone, daju priliku mladim igračima, i dodatni plus što Muhamed zna jezik, poznaje taj mentalitet i tamo će se sigurno najbrže i najbolje uklopiti.

Trenutno korisnika/ca: GG3, Mostarska, s4mke, tutankamon1905 i 19 gostiju.