Bas me zanima sta bi rekli za njega kad bi presudio Argentini u prvoj utakmici, mislim da ni Dzeko vise ne bi bio glavni igrac repke.Bosniacum Lilium je napisao/la:Visca je odlican back-up. Za sada samo to i nista vise

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bas me zanima sta bi rekli za njega kad bi presudio Argentini u prvoj utakmici, mislim da ni Dzeko vise ne bi bio glavni igrac repke.Bosniacum Lilium je napisao/la:Visca je odlican back-up. Za sada samo to i nista vise
Hajrovic je donio Brazil pa ne mislim da je glavnisigurnoable je napisao/la:Bas me zanima sta bi rekli za njega kad bi presudio Argentini u prvoj utakmici, mislim da ni Dzeko vise ne bi bio glavni igrac repke.Bosniacum Lilium je napisao/la:Visca je odlican back-up. Za sada samo to i nista vise
Momku krijesta pocinje od polovine glaveHariTz je napisao/la:K'o da se petardama češlj'o
Ma momak je nevjerovatno brz! On bar ima muda da potegne, ja iskreno Lulića nisam vidio u repci nikad da potegne ovako pored protivničkog beka, nije bilo hljeba da to uradiszlaja je napisao/la:Nek kaze ko sta hoce, al usudio bi se reci da je trenutno u vecoj formi od Lulica. Nekad treba zaboraviti ko u kojem klubu igra i objektivno pogledati neke utakmice. Momak je nevjerovatno koristan...
Slicno smo vidjeli neke stvari. Mene je Lulic odusevio protiv Belgije, mislim da mu je to utakmica karijere. Bio sam uvjeren da ce samo jos vise da napreduje. Posle je uslijedila neka povreda i nakon toga Lulic nikad nije odigrao na onom nivou. Koliko ga god gotivio i cijenio, nije to to, a i Lazio je ekipa qrac. Kao sto kazes, nije vise konkretan, agilan i okomit, za razliku od Visce. Visca ide ko lud, ne prodje svaki put ali u prosjeku svakom pravi puno problema, sto u presingu, sto u probojima, ali bogami i svojim jakim sutem. Mislim da definitivno zasuzuje ligu petice, al nema svako srece da ima namazanog managera.ZahaKING je napisao/la:Ma momak je nevjerovatno brz! On bar ima muda da potegne, ja iskreno Lulića nisam vidio u repci nikad da potegne ovako pored protivničkog beka, nije bilo hljeba da to uradiszlaja je napisao/la:Nek kaze ko sta hoce, al usudio bi se reci da je trenutno u vecoj formi od Lulica. Nekad treba zaboraviti ko u kojem klubu igra i objektivno pogledati neke utakmice. Momak je nevjerovatno koristan...Na stranu što je možda tehnički igračina za Edina, ali bgm po zalaganju je slabiji
![]()
Uostalom imamo Hajrovića na desnoj strani, Višću na lijevoj, jedan nek probija, drugi nek protrčava, taman!nemoraju obojca imat haubice u nozi
Mozda grijesim, al cini mi se da je Belgija u pitanju... Nebitno sadundefined007 je napisao/la:Kakve Belgije ? Valjda Rumunije u Zenici 2-1 ako se ne varam.
Zar je Lulić igrao protiv Belgije?szlaja je napisao/la:Slicno smo vidjeli neke stvari. Mene je Lulic odusevio protiv Belgije, mislim da mu je to utakmica karijere. Bio sam uvjeren da ce samo jos vise da napreduje. Posle je uslijedila neka povreda i nakon toga Lulic nikad nije odigrao na onom nivou. Koliko ga god gotivio i cijenio, nije to to, a i Lazio je ekipa qrac. Kao sto kazes, nije vise konkretan, agilan i okomit, za razliku od Visce. Visca ide ko lud, ne prodje svaki put ali u prosjeku svakom pravi puno problema, sto u presingu, sto u probojima, ali bogami i svojim jakim sutem. Mislim da definitivno zasuzuje ligu petice, al nema svako srece da ima namazanog managera.ZahaKING je napisao/la:Ma momak je nevjerovatno brz! On bar ima muda da potegne, ja iskreno Lulića nisam vidio u repci nikad da potegne ovako pored protivničkog beka, nije bilo hljeba da to uradiszlaja je napisao/la:Nek kaze ko sta hoce, al usudio bi se reci da je trenutno u vecoj formi od Lulica. Nekad treba zaboraviti ko u kojem klubu igra i objektivno pogledati neke utakmice. Momak je nevjerovatno koristan...Na stranu što je možda tehnički igračina za Edina, ali bgm po zalaganju je slabiji
![]()
Uostalom imamo Hajrovića na desnoj strani, Višću na lijevoj, jedan nek probija, drugi nek protrčava, taman!nemoraju obojca imat haubice u nozi
Nije mogla biti Belgija to su bile kvalifikacije za SP 2010, a ako se sjećam Lulić je debitovao u utakmicama za EP 2012 ?szlaja je napisao/la:Mozda grijesim, al cini mi se da je Belgija u pitanju... Nebitno sadundefined007 je napisao/la:Kakve Belgije ? Valjda Rumunije u Zenici 2-1 ako se ne varam.
Upravu si, sad sam provjerio. Hebes ga ne mogu se sjetit, pomijesaju se sve te utakmice. Sjecam se samo da sam bio na zapadu a Lula je ko lud probijao po strani, kao na motoru. Bili smo odusevljeni da smo dobili takvog igraca u repku.undefined007 je napisao/la:Nije mogla biti Belgija to su bile kvalifikacije za SP 2010, a ako se sjećam Lulić je debitovao u utakmicama za EP 2012 ?szlaja je napisao/la:Mozda grijesim, al cini mi se da je Belgija u pitanju... Nebitno sadundefined007 je napisao/la:Kakve Belgije ? Valjda Rumunije u Zenici 2-1 ako se ne varam.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Brazzzoo123, Goalgetter, HariTz, hurem, Kaunas, L-Train, Mostarska, Normus90, Rimes87, rishovski, soko i 73 gosta.