O ovom i ja već neko vrijeme razmišljam.Fali mu veliki rezultat sa Argentinom i mislim da je odlučio sve karte bacit na SP.Hoće li mu uspijeti ili ne doseći ono najbolje izdanje ne znam,ali nadam se da hoće pošto mi je Argentina jedan od favorita,a bez njega neće moći predaleko.Consigliere je napisao/la:Da, cuvao se! Iako je na prvu izgledalo da ima nevjerovatan pad forme, tek je kasnije postalo jasno da lik zeli samo da odradi utakmicu i da ga slucajno ko ne udari po nogama. U zavrsnici sezone je trcao 5 kilometara za 90 minuta, samo 2 manje od golmana! Igrac koji zeli da vrati formu ce pokusati trkom da nadomjesti nedostatke na terenu, a Messi je radio suprotno jer nije zelio neku glupu povredu. Ovo prvenstvo je njegovo tamicenje.
I kako se bliži SP proučio sam malo i reprezentaciju BiH i evo mojeg idealnog sastava (u trenutnoj situaciji i da je imalo realan)

Begović-Salihović,Kolašinac,Spahić,Mujdza-Bešić,Medunjanin-Lulić,Pjanić,Hajrović-Dzeko
Možda je malo tanko ovo sa Salihovićem na beku,ali posto Bicakcic izgleda neće biti spreman (pa Kolašinac mora na stopera) ne vidim tko bi drugi tu mogao ići.Lulić možda,ali mislim da nije baš realno da ga Sušić tu postavi.
Isto tako Medunjanin uz Bešića nije najsretnije rješenje,ali jbg kad sam morao Salihovića na beka stavit

Simpatična reprezentacija,nakon što prođe prvo kolo navijam za vas