FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 10 jun 2014, 11:33

terabajt je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:I sta onda,kad' SH udje u 1 federalnu.
azmirov je olan tu gurat igrace koji ne mogu igrat za Slobodu u PL I uz to nece mu nikad biti cilj uci u PL nego ce ko ovi ostali biti pri vrhu i prodavat tekme donosit lovu u Slobodu :)..pametan potez ha ja levatima uzimat pare ebiga
Odjednom uredu i pametan potez a sta je bilo prije 2 godine kakvu ste pricu pricali.
tetrabajtu koja je to pricana prica?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jun 2014, 11:39

hahah, baš tako, čitam i ne vjerujem šta frajer piše :lol:

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 jun 2014, 11:39

@terabajt;
Tacno bi se dali probrat tvoji postovi na temi Slobode i na ostalim, vezano za Slobodu, Tuzlu i Fukare...govori li ti to nesto? :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 jun 2014, 11:58

VolimTz je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Husić će već u ljeto 2015. imati federalnog prvoligaša (Sloga iz Simin Hana).
Ja mislim da je to bio plan b od početka. :)
Nesto kontam (ne prizivam, naravno!), pa on bi mogao Slogu gurati i do Premijer Lige, a onda ponuditi Slobodi fuziju. Znam koliko su ovdje ljudi protiv toga i sve, ali klub bez dugova sa Azmirom na celu bi harao ovom ligom... No naravno da ne ocekujem nesto takvo od Azmira, samo razmisljam naglas.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 10 jun 2014, 12:02

ma nemojte bezveze da nagađate. Predsjednik je lijepo rekao idemo sada na odmor. i to je to. Svi su na odmoru i predsjednik i trener (Ćiro) i igrači. A mi ovdje pravimo teorije zavjere :mrgreen: :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 jun 2014, 12:03

_dreamer_ je napisao/la: Nesto kontam (ne prizivam, naravno!), pa on bi mogao Slogu gurati i do Premijer Lige, a onda ponuditi Slobodi fuziju. Znam koliko su ovdje ljudi protiv toga i sve, ali klub bez dugova sa Azmirom na celu bi harao ovom ligom... No naravno da ne ocekujem nesto takvo od Azmira, samo razmisljam naglas.

Nema od toga ništa,Sloga može biti jedino kao što je Olimpic Sarajevu/Želji ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 jun 2014, 12:13

Mehidic guzi trebu u Astriji trenutno a vi ovdje razglabate o treneru i igracima to je sto ja znam :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 jun 2014, 12:14

azmirov je olan tu gurat igrace koji ne mogu igrat za Slobodu u PL I uz to nece mu nikad biti cilj uci u PL nego ce ko ovi ostali biti pri vrhu i prodavat tekme donosit lovu u Slobodu :)..pametan potez ha ja levatima uzimat pare ebiga[/quote]
Odjednom uredu i pametan potez a sta je bilo prije 2 godine kakvu ste pricu pricali.[/quote]
tetrabajtu koja je to pricana prica?[/quote]
Pa priča kako ste neregularno ispali, prodaji, puštanju ovo ono a sada je sve to ok (uzimanje para levatima) pošto ste vi u pitanju.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jun 2014, 12:24

joj lika, poredi neuporedivo :facepalm:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2014, 12:34

terabajt je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:I sta onda,kad' SH udje u 1 federalnu.
azmirov je olan tu gurat igrace koji ne mogu igrat za Slobodu u PL I uz to nece mu nikad biti cilj uci u PL nego ce ko ovi ostali biti pri vrhu i prodavat tekme donosit lovu u Slobodu :)..pametan potez ha ja levatima uzimat pare ebiga
Odjednom uredu i pametan potez a sta je bilo prije 2 godine kakvu ste pricu pricali.

Da tako je pamrtan potez za federalnu ligu..da si vidjeo sta se radi znao bi da ce preko Sloge Azmir i Sloboda u prvoj federalnoj dobro proci...sto reko dosta yu nas ucjenjivali a doce vrijeme mad ce i Azmir u toj ligi ih ucjenjivat
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 jun 2014, 13:27

Ja sam svaki drugi dan na "gradilištu" u Simin Hanu, pratim kako napreduje stadion i slušam malo šta se priča. Neko pametan od ljudi reče da nikad neće vratiti ove novce što je uložio u SIogu. A ovaj lik što je glavni na gradilištu, inače blizak sa Azmirom, kaže da je glavni cilj da ostane nešto iza njega. Pa sad s tom idejom je krenuo, a šta se može iskombinovat vidjet ćemo.

Ja bi lično volio vidjeti jedan gradski derbi, ako ništa bar u kupu. :)
_dreamer_ je napisao/la: Nesto kontam (ne prizivam, naravno!), pa on bi mogao Slogu gurati i do Premijer Lige, a onda ponuditi Slobodi fuziju. Znam koliko su ovdje ljudi protiv toga i sve, ali klub bez dugova sa Azmirom na celu bi harao ovom ligom... No naravno da ne ocekujem nesto takvo od Azmira, samo razmisljam naglas.
Zna on da to tako ne može ići, inače bi napravio fuziju davno.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 jun 2014, 14:19

Kad će neka novost oko kluba, k'o da su me navikli stalno neke vijesti i novosti :D

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 10 jun 2014, 14:28

ovde nista pametno :S
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 jun 2014, 14:36

nikakvih vijesti ali opet ne treba panicariti :D Barisic napustio Zrinjski, njegovo dovodjenje bi bilo kao dobitak na lutriji :cool:
Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 jun 2014, 14:47

Cudi me da Husić još uvijek nije dobio papire, kao Šaćiri, haman konta i dalje plazat dupe po klupi a štekat keš. :)
Nego, izgleda da su naši malci opet dominirali U17 protiv Škotske. Dobili smo 4-3 :cool:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 jun 2014, 14:47

Ne znam koliko pratite ostale klubove u Premijer ligi, ali neki su napravili dobar posao ovih dana, recimo Olimpic koji je doveo Rowena Muscata, koji je blago rečeno Ronaldo za našu ligu. :D Sada je red na Slobodi da ulovi kvalitetno pojačanje u što ne sumnjam, Barišić bi bio solidno pojačanje. Danas ističe rok za dobijanje licence, ima li neko informacije šta se dešava? :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 jun 2014, 14:53

Ti se ne brigaj NKMramor nego pravi sezonske za narednu sezonu :P

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 10 jun 2014, 14:54

fukara87 je napisao/la:Mehidic guzi trebu u Astriji trenutno a vi ovdje razglabate o treneru i igracima to je sto ja znam :mrgreen:
Ne guzi u Austriji nego u Svici ! :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 jun 2014, 15:01

Coraco je napisao/la:Ti se ne brigaj NKMramor nego pravi sezonske za narednu sezonu :P
Radim svakodnevno na tome, međutim trenutno nemam ni ideja ni inspiracije :D Nadam se da ću uspjeti nešto završiti u nekom razumnom vremenskom periodu, kako bih to mogao predložiti na vrijeme :D Bitno je da se nešto radi... :kralj:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 jun 2014, 15:16

NKMramor je napisao/la:Ne znam koliko pratite ostale klubove u Premijer ligi, ali neki su napravili dobar posao ovih dana, recimo Olimpic koji je doveo Rowena Muscata, koji je blago rečeno Ronaldo za našu ligu. :D Sada je red na Slobodi da ulovi kvalitetno pojačanje u što ne sumnjam, Barišić bi bio solidno pojačanje. Danas ističe rok za dobijanje licence, ima li neko informacije šta se dešava? :D
Ne znam za tog Muscata vidim igro na Malti negdje, sumnjam da je neko pojacanje, da je onaj Muscat pa aj :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.