FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kako ti ga neće biti žao? Koji to još napadač igra onakvu defanzivu i vrši presing na suparničke igrače, a pritom mu i statistika prvu sezonu nije bila nimalo loša.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
a ti si ovaj skroz desno, ili?Nerminovic je napisao/la:
Kako prodje tvoja karijera?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
roma odbila 33 m eura od bayerna za benatiju
http://www.transfermarkt.de/as-rom-lehn ... ews/162346" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/as-rom-lehn ... ews/162346" onclick="window.open(this.href);return false;
FC BAYERN
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da, La Gazzetta Dello Sport kaze da je Roma odbila 33M € i da trazi 60M €. Mislim da je Benatia dobar igrac ali 60M €, boli me glava.sanmia je napisao/la:roma odbila 33 m eura od bayerna za benatiju
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/09 ... 6228.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ma i 40 je previše za njega, što su se povampirili. Ono sranje od kluba da za Luiza 50 miliona i sad svaki stoper na svijetu toliko vrijedi. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma Italijani i njihovo dizanje cijena. Bayi treba stoper to je evidentno pa zato su i ponudili ovih 33 miliona sto je i samo po sebi mnogo. Samo da Badstubera zaobidju povrede pa mogu zabiti tih 60 miliona tamo gdje sunce ne sija.FRANK RIBERY je napisao/la:Ma i 40 je previše za njega, što su se povampirili. Ono sranje od kluba da za Luiza 50 miliona i sad svaki stoper na svijetu toliko vrijedi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nema smisla, Dante je opet sezonu 11/12 bio bolji i taj transfer je bio 5M €. Hajde ti sad meni reci kako da je Benatia vrijedan 33M €? 
BackSpace United
BackSpace United
- Centre forward
- Kontakt:
Prvo velkom međ' najbolju raju na forumu a i šire.Nerminovic je napisao/la:Nema smisla, Dante je opet sezonu 11/12 bio bolji i taj transfer je bio 5M €. Hajde ti sad meni reci kako da je Benatia vrijedan 33M €?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
Bundesliga
- Kontakt:
@ Nerminovic
I od mene dobro dosao medju raju
S Benatiom je slicna situacija kao s Martinezom, pa je zbog toga uprava spremna ponuditi enormnu kolicinu novca kako bi se pojacala ekipa. Sto se tice vrijednosti igraca, nema to veze s vrijednoscu, to je samo ono sto traze u Romi. Ne moze me niko ubijediti da jedan stoper ma kako se on zvao vrijedi vise od jednog Riberya ili Robbena. Kao sto rece kolega Centre, potraznja za Benatiom omogucava Romi da podize cijenu igracu. Ja sam uvjeren da Badstuber moze da se odlicno uklopi na stopera samo da ga zaobidju povrede, ali to je najveci problem. Koljeno je labilno i kada se jednom povrijedi ta povreda se vraca.
I od mene dobro dosao medju raju
S Benatiom je slicna situacija kao s Martinezom, pa je zbog toga uprava spremna ponuditi enormnu kolicinu novca kako bi se pojacala ekipa. Sto se tice vrijednosti igraca, nema to veze s vrijednoscu, to je samo ono sto traze u Romi. Ne moze me niko ubijediti da jedan stoper ma kako se on zvao vrijedi vise od jednog Riberya ili Robbena. Kao sto rece kolega Centre, potraznja za Benatiom omogucava Romi da podize cijenu igracu. Ja sam uvjeren da Badstuber moze da se odlicno uklopi na stopera samo da ga zaobidju povrede, ali to je najveci problem. Koljeno je labilno i kada se jednom povrijedi ta povreda se vraca.
I am not yet born; O hear me.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da, ovaj mali.sekerbay je napisao/la:a ti si ovaj skroz desno, ili?Nerminovic je napisao/la:
Kako prodje tvoja karijera?
Dobro je, mislim igram u 2. ligi U19 i sad se nadam da ce biti nesto poslje ljeta oko prvom timu. Jos sam U19 igrac samo mjesec dana znaci kad se vracam kuci iz Bosne bice interesantno.
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bundesliga je napisao/la:@ Nerminovic
I od mene dobro dosao medju raju![]()
Vielen dank.Centre forward je napisao/la:Prvo velkom međ' najbolju raju na forumu a i šire.Nerminovic je napisao/la:Nema smisla, Dante je opet sezonu 11/12 bio bolji i taj transfer je bio 5M €. Hajde ti sad meni reci kako da je Benatia vrijedan 33M €?A za to drugo se može izdvojit' par razloga. Dante je već bio u BL i odmah je bilo lakše. Dante je WC jer je cijela naša ekipa WC, al' ruku na srce momak je uistinu bio odličan,i na kraju krajeva naša uprava je pogodila sa njim al' baš. A za ovo drugo, možeš da dodaš poremećen sistem vrijednosti uopšte. Ne može ti u normalnom svijetu k'o što kolega reče Luiz imat' vrijednost od 50 milki, to nikako, msm vide to i 'talijani i odmah zaključuju mogu oni možemo i mi. Ovog Benatiu haman traži pola Evrope te mu cijena i iz tog razloga enormno raste. Msm, volio bih da dodje kod nas al' za neku normalnu cijenu, možda se u upravi razmišlja i o nekoj razmjeni igrača.
BackSpace United
BackSpace United
Pa jesi li ovaj crnac ili ovaj najmanji?Nerminovic je napisao/la:Da, ovaj mali.
Mislim da si rekao da si ovaj najmanji, pa nam onda reci jesi li uzrast'o išta?
Da pišem nešto, nemam šta...
da ti nadjem posla...Klare je napisao/la:Da pišem nešto, nemam šta...
gledo sam spot pjesme around town od the kooks i mogu ti rec da mi se yebeno svidio.
ako su scene iz nekog filma, vjerujem da je odlican film.
ja sam googlo i nisam nish naso
a evo i spota
https://screen.yahoo.com/around-town-183644560.html" onclick="window.open(this.href);return false;
helem, je l iz nekog filma il jok
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Nije film, to je uradjeno samo za spot
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidi Rome.
E bas su prave cige.
Odbiti 33 miliona za nezadovoljnog igraca je ravno samoubistvu.
60 miliona nece dobiti nikad, pa makar se radilo i o ponudama Citya ili Monaca.
E bas su prave cige.
Odbiti 33 miliona za nezadovoljnog igraca je ravno samoubistvu.
60 miliona nece dobiti nikad, pa makar se radilo i o ponudama Citya ili Monaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Klare je napisao/la:Pa jesi li ovaj crnac ili ovaj najmanji?Nerminovic je napisao/la:Da, ovaj mali.![]()
Mislim da si rekao da si ovaj najmanji, pa nam onda reci jesi li uzrast'o išta?![]()
Da pišem nešto, nemam šta...
1.83 cm sam danas.
BackSpace United
BackSpace United
Žabari vidjeli da je Chelsea dobio 50 mil za Luiza pa i oni misle da mogu izvući sličnu cifru za Benatiu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad imaš klubove, tačnije vlasnike istih, koji ne pitaju za cijenu, onda razumijem ovaj pokušaj Sabatinija da im Benatiju proda za 50-60 miliona. On ima ugovor još četiri godine i fantastičnu sezonu iza sebe.
Daleko od toga da je realno, ali ni Luiz, koji nema neku hvale vrijednu sezonu iza sebe, ne vrijedi 50 miliona pa su ga za te pare prodali u PSG.
Ne očekujem da će preći u bilo koji klub za odštetu manju od 35 miliona, a samim time mi je teško povjerovati da bi mogao doći u Bayern. Volio bih kad bi došao, ali samo za neku razumnu cifru.
Dante je imao još godinu ugovora prije prelaska u Bayern i upravo je zbog toga došao za tako male pare. Vjerujem da je imao i veliku želju da zaigra za Bayern.
Što se Mandžukića tiče, žao mi je što odlazi ali ga i razumijem. Iako je imao dosta dobru sezonu iza sebe, ali vidjelo se da mu ovaj sistem daleko manje odgovara nego onaj u kojem je igra sezonu prije.
Sretno mu u nastavku karijere i hvala mu za sve. Mene je kupio svojom borbenošću i igrom za ekipu, svakom navijaču Bayerna će ostati u sjećanju kao jedan od najvažnijih igrača u onoj mašineriji koja je pokorila Evropu.
Daleko od toga da je realno, ali ni Luiz, koji nema neku hvale vrijednu sezonu iza sebe, ne vrijedi 50 miliona pa su ga za te pare prodali u PSG.
Ne očekujem da će preći u bilo koji klub za odštetu manju od 35 miliona, a samim time mi je teško povjerovati da bi mogao doći u Bayern. Volio bih kad bi došao, ali samo za neku razumnu cifru.
Dante je imao još godinu ugovora prije prelaska u Bayern i upravo je zbog toga došao za tako male pare. Vjerujem da je imao i veliku želju da zaigra za Bayern.
Što se Mandžukića tiče, žao mi je što odlazi ali ga i razumijem. Iako je imao dosta dobru sezonu iza sebe, ali vidjelo se da mu ovaj sistem daleko manje odgovara nego onaj u kojem je igra sezonu prije.
Sretno mu u nastavku karijere i hvala mu za sve. Mene je kupio svojom borbenošću i igrom za ekipu, svakom navijaču Bayerna će ostati u sjećanju kao jedan od najvažnijih igrača u onoj mašineriji koja je pokorila Evropu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
steta. Imam osjecaj da bi bio filmcina.Klare je napisao/la:Nije film, to je uradjeno samo za spot
ozalosceni ubica uzima sinovljevu djevojku za ucenika i ona ga na kraju ubija. Sad, da li iz samilosti kako bi mu ptekratila muke, ili je to zbog toga sto ga smatra krivim za pogibiju momka.
nego, ima li neki film slicne radnje?
Iznenada i senzacionalno produženi ugovori s naše dvije velike zvijezde: Lahmom i Mullerom. S Lahmom do 2018. godine, a s Mullerom čak do 2019. godine.
I eto toliko o silnim špekulacijama (da ne kažem glupostima) da će Muller otići.....
I eto toliko o silnim špekulacijama (da ne kažem glupostima) da će Muller otići.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.