11 još 2minnoviclan je napisao/la:Gentile 8 na poluvremenuzgmiky je napisao/la:pucaj tko te zanimanoviclan je napisao/la:zna li neko live stats (poeni) na utakmici Sassari - Milano
treba preko 13,5
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
11 **** mu mater jbgnoviclan je napisao/la:Gentile 8 na poluvremenuzgmiky je napisao/la:pucaj tko te zanimanoviclan je napisao/la:zna li neko live stats (poeni) na utakmici Sassari - Milano
treba preko 13,5
stavio petobanku na pobjedu milana langford preko i gentile g.ovno preko 

Peruanska liga
UTC - Sporting Cristal (zp) - zp2+ @3,10
UTC - Sporting Cristal (-3+) - zx2 @1,95
Premier
Primamljiva mi kvota,, pa cu pokusati ovo dvoje,, ulog srednji
Premier
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Gana - J. Koreja 1 koef. 2,4
Gana po meni jedna od jacih africkih reprezentacija, imaju dosta dobrih igraca i vecina ih igra po evropskim klubovima, a s obzirom da im je grupa na SP dosta teska, potrebna im je doza samopuzdanja koju mislim da ce veceras traziti...
tako da cu ovo singlirati na neki srednji ulog... 
Gana po meni jedna od jacih africkih reprezentacija, imaju dosta dobrih igraca i vecina ih igra po evropskim klubovima, a s obzirom da im je grupa na SP dosta teska, potrebna im je doza samopuzdanja koju mislim da ce veceras traziti...

složio bih se a probati i 1/1 4.20 te rezultat 1-0 ili 2-0ACM3022 je napisao/la:Gana - J. Koreja 1 koef. 2,4
Gana po meni jedna od jacih africkih reprezentacija, imaju dosta dobrih igraca i vecina ih igra po evropskim klubovima, a s obzirom da im je grupa na SP dosta teska, potrebna im je doza samopuzdanja koju mislim da ce veceras traziti...tako da cu ovo singlirati na neki srednji ulog...
a sa mmislis na zX2ACM3022 je napisao/la:Gana - J. Koreja 1 koef. 2,4
Gana po meni jedna od jacih africkih reprezentacija, imaju dosta dobrih igraca i vecina ih igra po evropskim klubovima, a s obzirom da im je grupa na SP dosta teska, potrebna im je doza samopuzdanja koju mislim da ce veceras traziti...tako da cu ovo singlirati na neki srednji ulog...
moze bit' svasta, al' ovo mi je sigurnije nekako..noviclan je napisao/la:a sa mmislis na zX2ACM3022 je napisao/la:Gana - J. Koreja 1 koef. 2,4

@zgmiky ti to bas ambiciozno

nema, u glavu i gotovoACM3022 je napisao/la:moze bit' svasta, al' ovo mi je sigurnije nekako..noviclan je napisao/la:a sa mmislis na zX2ACM3022 je napisao/la:Gana - J. Koreja 1 koef. 2,4
![]()
@zgmiky ti to bas ambicioznosretno nam
@novi ne vjerujem da bude puno golova jedan ili dva ali ako ti misliš da će biti igraj
vidim da nemamo nikoga za baseball barem nisam primjetio, isprike ako ima netko...pa da se izglupiram možda prođe, sve je na osnovu statistike
LA Angels(8,5)-Oakland over 1.90
Arizona(8,5)-Houston over 1.80
Toronto(9,5)-Minnesota under 1.80
@6.16

LA Angels(8,5)-Oakland over 1.90
Arizona(8,5)-Houston over 1.80
Toronto(9,5)-Minnesota under 1.80
@6.16

New York Rangers-Los Angeles Kings 1 2.10
Texas-St.Johns 1 2.0
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Texas-St.Johns 1 2.0
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gana - J. Koreja 1
prodje lakse nego sto sam mislio..
@zgmiky 1/1 dobar, nadam se da je bio sto veci ulog..
@novi prodje i tvoje..
prodje lakse nego sto sam mislio..

@zgmiky 1/1 dobar, nadam se da je bio sto veci ulog..

@novi prodje i tvoje..

Dajte malo tenisa za jutarnji tiket. Evo Roddick Zna izbacio
12:00 Gasquet - Haase 1 1.20
12:20 Dzumhur - Smirnov 1 1.25
14:00 Anderson - Evans ( 1. Set Zbroj Gemova 9.5 ) Vise 1.5
kvota 2,4 premier, a wwin 2,32
Ulog 100 Eura
12:00 Gasquet - Haase 1 1.20
12:20 Dzumhur - Smirnov 1 1.25
14:00 Anderson - Evans ( 1. Set Zbroj Gemova 9.5 ) Vise 1.5
kvota 2,4 premier, a wwin 2,32
Ulog 100 Eura
-
- Kontakt:
Gasquet-Hasse 1
Guez-Sakharov 1
Rogger -Vasselin -Donskoy 1
Guez-Sakharov 1
Rogger -Vasselin -Donskoy 1
Nisu mogli dati gol u drugom pol.. pa da prodje svegonzales je napisao/la:Peruanska liga
Premier

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Koliko je siguran Gasquet?
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
0%Billy je napisao/la:Koliko je siguran Gasquet?
Znao sam da će izgubiti, zbog njegove neuravnotežene igre, a Hasse se raspuco pravo.edo1X2 je napisao/la:0%Billy je napisao/la:Koliko je siguran Gasquet?
Evo od mene nešto za danas.

Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
-
- Kontakt:
Tulsa Shock -New York Liberty H2 WNBA
Ovdje igram 2 u hendikepu na New York ,znaci poraz manji od 5 poena.
Rijetko igram zensku košarku ali Liberty mi je omiljena ekipa zbog trenera Bila Laimbeera nekada cuvenog centra Detroit Pistonsa.
Zanimljivo da je upravo on vodio tim Detroit Shock sa kojom je 3 puta osvojio WNBA ligu,ta ekipa je prestala da postoji a njen nasljednik je upravo vecerašnji protivnik New Yorka Tulsa Shock.
Tulsa zadnjih godina tavori na dnu,trenutno imaju skor 1-5,Liberty je na 3-5.
Tulsa je poznata jedino po Skylar Diggins po mnogima najzgodnijoj I najljepšoj WNBA igracici.
Ne vidim razloga da ovdje ne dodje i cista 2,ali ovo nije za veci ulog ipak su u pitanju zene.
Ako i ne prodje ovaj prijedlog,bar ce mnogi zahvaljujuci meni upoznati Skylar Diggins
Ovdje igram 2 u hendikepu na New York ,znaci poraz manji od 5 poena.
Rijetko igram zensku košarku ali Liberty mi je omiljena ekipa zbog trenera Bila Laimbeera nekada cuvenog centra Detroit Pistonsa.
Zanimljivo da je upravo on vodio tim Detroit Shock sa kojom je 3 puta osvojio WNBA ligu,ta ekipa je prestala da postoji a njen nasljednik je upravo vecerašnji protivnik New Yorka Tulsa Shock.
Tulsa zadnjih godina tavori na dnu,trenutno imaju skor 1-5,Liberty je na 3-5.
Tulsa je poznata jedino po Skylar Diggins po mnogima najzgodnijoj I najljepšoj WNBA igracici.
Ne vidim razloga da ovdje ne dodje i cista 2,ali ovo nije za veci ulog ipak su u pitanju zene.
Ako i ne prodje ovaj prijedlog,bar ce mnogi zahvaljujuci meni upoznati Skylar Diggins

Smijel se ovde sta cackat?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.