FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve 3 garniture su odlične.
Re: Odg: FK Željezničar
Ne znam brate, meni smeta ova zlatna podloga oko grba, i nekako me mnogo iritira. Al što se tiče dresova, odlični su.terabajt je napisao/la:Sve 3 garniture su odlične.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
bolje bi bilo bez ovoga, naročito ovo kako je ful zlatno na teget dresu. al' svejedno su odlični.
Hmm moze li nam neko od ovih "upucenijih" reci za ovog novog igraca (Pinjuh), jel klasicni napadac ili krilo, kakav je sta je...? Moze i na pp.
špica..prošao školu Širokog, prije 2 sezone bio prvi strijelac 1. lige FBiH...galeb je napisao/la:Hmm moze li nam neko od ovih "upucenijih" reci za ovog novog igraca (Pinjuh), jel klasicni napadac ili krilo, kakav je sta je...? Moze i na pp.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Jesi ga gledao kad, kako ti se čini?Kevin je napisao/la:špica..prošao školu Širokog, prije 2 sezone bio prvi strijelac 1. lige FBiH...galeb je napisao/la:Hmm moze li nam neko od ovih "upucenijih" reci za ovog novog igraca (Pinjuh), jel klasicni napadac ili krilo, kakav je sta je...? Moze i na pp.
Re: Odg: FK Željezničar
Taj lik došo na probu sa Nedom ili?fkzeljeznicarba je napisao/la:Jesi ga gledao kad, kako ti se čini?Kevin je napisao/la:špica..prošao školu Širokog, prije 2 sezone bio prvi strijelac 1. lige FBiH...galeb je napisao/la:Hmm moze li nam neko od ovih "upucenijih" reci za ovog novog igraca (Pinjuh), jel klasicni napadac ili krilo, kakav je sta je...? Moze i na pp.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Znaci Pinjuh i Turkovic su nova imena. Napad je valjda s ovim kompletiran. Sad jos jednog stopera dovest i cekati sta ce biti sa eventualnim odlascima.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
A sta je sa nuspahicem iz jedinstva??i za bogija??
-
- Kontakt:
Nedo je potpisao, Pinjuh treba uskoro, tj. malo da ga vide. Ima opcija za još jednog napadača koji bi vjerovatno išao u prvih 11.
Aha, hvala za info..Kevin je napisao/la:špica..prošao školu Širokog, prije 2 sezone bio prvi strijelac 1. lige FBiH...galeb je napisao/la:Hmm moze li nam neko od ovih "upucenijih" reci za ovog novog igraca (Pinjuh), jel klasicni napadac ili krilo, kakav je sta je...? Moze i na pp.
-
- Kontakt:
Jel Nedo potpis'o na 2 godine kao sto je receno?
Joj dresovi su drama, nadam se da ce nas ove sezone zaobici povrede, da cemo odradit dobre pripreme i sa ovakvom ekipom mozemo ici do 3 pretkola.
Joj dresovi su drama, nadam se da ce nas ove sezone zaobici povrede, da cemo odradit dobre pripreme i sa ovakvom ekipom mozemo ici do 3 pretkola.
Cim se pocnes hvatat za domace trenere i uzdat se u djecu od 18 g tu je kratko sa parama pricanje lijepih rijeci narodu da se ne buni al sve u svemu slaba vajda, pored Sarajeva, sirokog, zrinskog i mozda slobode sredina tabele vam ne gine jos kad dodas tome kakav je Velez bio pred kraj prvenstva..... al eto opet se iz toga moze izrodit da se proda koji taj klinjo pa se nesto zaradi, al tesko ce se ubost premija ko od Dzeke ali nikad se neznagaleb je napisao/la:Aha, hvala za info..Kevin je napisao/la:špica..prošao školu Širokog, prije 2 sezone bio prvi strijelac 1. lige FBiH...galeb je napisao/la:Hmm moze li nam neko od ovih "upucenijih" reci za ovog novog igraca (Pinjuh), jel klasicni napadac ili krilo, kakav je sta je...? Moze i na pp.
pa normalno da jesam, i u omladinskoj školi, a igrao je i za široki u prvoj ekipi,fkzeljeznicarba je napisao/la:Jesi ga gledao kad, kako ti se čini?Kevin je napisao/la:špica..prošao školu Širokog, prije 2 sezone bio prvi strijelac 1. lige FBiH...galeb je napisao/la:Hmm moze li nam neko od ovih "upucenijih" reci za ovog novog igraca (Pinjuh), jel klasicni napadac ili krilo, kakav je sta je...? Moze i na pp.

igrao je kad smo ispali od austrije beč, volejom sa vrha 16m je pogodio stativu u 90minuti za prolaz

nije se nametnuo bio u širokom što ne mora značiti da neće kod vas..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- BurningLegion
- Kontakt:
Wow, Pinjuh, stvarno?
Ah, tko zna, mozda i uspije. Meni osobno osrednji igrac, previse prilika za jedan pogodak, nedovoljno okomit, gradjenje i motorika upitna, agresivnost zadovoljavajuca, kao i igra glavom, ali eto, obicno nasi igraci igraju dobro u Zeljeznicaru.
Ah, tko zna, mozda i uspije. Meni osobno osrednji igrac, previse prilika za jedan pogodak, nedovoljno okomit, gradjenje i motorika upitna, agresivnost zadovoljavajuca, kao i igra glavom, ali eto, obicno nasi igraci igraju dobro u Zeljeznicaru.
nije potpisao,na probi je,ako zadovolji ostat će..BurningLegion je napisao/la:Wow, Pinjuh, stvarno?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Dresovi strasni, koliko ce para biti, zna li se konacno ? 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ma momak ce vjerovatno biti na klupi, ali sigurno nece biti prvi izbor i za nadati se da cemo uspijeti dovesti provjerenog spica koji ce donijeti rutinu u napadu...
Mićo je Fićo!
HercegovinaBosna je napisao/la:Ma momak ce vjerovatno biti na klupi, ali sigurno nece biti prvi izbor i za nadati se da cemo uspijeti dovesti provjerenog spica koji ce donijeti rutinu u napadu...
Pa ima Nedo.
-
- Kontakt:
Svidja mi se kako Osim razmislja, ''zelje i pozdravi'' moraju biti kompatibilni sa mogucnostima, tako je kako je i to je jedini ispravan nacin, jer drugacije ne moze
Trenutno korisnika/ca: b00t, dark44, Ferroviere1987, mavi, rimljanin90 i 66 gostiju.