Nema vise,bio prije rata,cak bio i dobar klub,zato Željovci nisu nikad ni navijali za "studente" nakon rata je malo postojao pa se ugasio,nije im se izaslo u susret sa placanjem dvorane,onima jeste,valjda ce se nekada reaktivirati,lijepih sam se prica naslusao o KK željo...edotm87 je napisao/la:ja cu poluditi, treba osnovati muški KK Željezničar (ako vec nema), da pratimo preko zime...CLS je napisao/la:nego da ja vas sve iskreno nesto pitam imali kraja ovoj nasoj pauzi ??![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kk bosna je institucija za kk zeljeznicar realno i nikad nebi navijo za njih jer samo je jedan pravi kk
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel klub RK ŽEljezničar imao kakav uspjeh u europi, ja mislim da je bio nesto osvajao?bistrikboy je napisao/la:Nema vise,bio prije rata,cak bio i dobar klub,zato Željovci nisu nikad ni navijali za "studente" nakon rata je malo postojao pa se ugasio,nije im se izaslo u susret sa placanjem dvorane,onima jeste,valjda ce se nekada reaktivirati,lijepih sam se prica naslusao o KK željo...edotm87 je napisao/la:ja cu poluditi, treba osnovati muški KK Željezničar (ako vec nema), da pratimo preko zime...CLS je napisao/la:nego da ja vas sve iskreno nesto pitam imali kraja ovoj nasoj pauzi ??![]()
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- bistrikboy
- Kontakt:
Naravno bili sampioni Jugoslavije 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
prvaci jugoslavije u sezoni 1977./1978.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel klub RK ŽEljezničar imao kakav uspjeh u europi, ja mislim da je bio nesto osvajao?
finalisti prvog izdanja EHF kupa (sezona 1981./1982.), u finalu izgubili od gummersbacha.

http://bs.wikipedia.org/wiki/Rukometni_ ... ni%C4%8Dar
ma mogli bi ovu pauzu skratiti dugo traje pa nismo na sibiru pa da cekamo proljece za pocetak drugog dijela sezone 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Evo jedan s istoka snimljen

Napravite više taj web portal, majka mu mlada!!! 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
sta znaci uz dobro navijanje i krovTeroweNth je napisao/la:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pitaj HZ oni dobro navijaju (al samo uz krov).19TM87 je napisao/la:sta znaci uz dobro navijanje i krovTeroweNth je napisao/la:
jeli to neko naš snimo ili mozda torcidas znam da smo u neki trenutcima bili preglasni pa su dalmoši komentarisali **** zajebani ovi ManijaciTeroweNth je napisao/la:

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Hamo je napisao/la:jeli to neko naš snimo ili mozda torcidas znam da smo u neki trenutcima bili preglasni pa su dalmoši komentarisali **** zajebani ovi ManijaciTeroweNth je napisao/la:
Evo jedan s istoka snimljen(baš sam ja tu negdje sjedio)
Nemam tu informaciju

Ljudi ovaj klip je da se najezis...svaka cast momci...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Akobogda do ljeta protiv njih u ligi europe
[youtube][/youtube]
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Nemam komentara, samo sam se najezio...TeroweNth je napisao/la:
Mozda nekad i zaigramo u nekoj zajednickoj ligi...
Bilo bi lijepo za promjenu, za razliku od tekmi sa zrinjskima, modricama i sl...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
TeroweNth je napisao/la:
dobar dobar svaka cast

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
prvo budite dobri u našoj ligi a ne da jedva preživljavate i vucarate se po donjem dijelu ljestvice pa onda sanjajte o nekim regionalnim ligamaackeey je napisao/la:Nemam komentara, samo sam se najezio...TeroweNth je napisao/la:
Mozda nekad i zaigramo u nekoj zajednickoj ligi...
Bilo bi lijepo za promjenu, za razliku od tekmi sa zrinjskima, modricama i sl...
To si nam mogao reci prosle sezone, ove bas i nemozes 
Za one koji ne znaju, ljestvice su male ljestve

Za one koji ne znaju, ljestvice su male ljestve

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
portal ce bit najvjerovatnije pocetkom iduce sedmiceAYAN je napisao/la:Napravite više taj web portal, majka mu mlada!!!
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 28 gostiju.