Opis naseg grada u samo jednoj recenici

Ma kakvo kaljenje. Sumnjam da bi Feja dovodio malog da nije snimio neki kvalitetpravnik1981 je napisao/la:e nez sta bi vam rekao za ovog Dusana mlad dobar.. ali imamo bekova...Letic jos nije otiso a dok ne bude na oficijalnoj necu da vjerujem nikom..Mozda ga poslat na kaljenje malo (Lokomotiva,Blagaj,Bjelopoljac)
Druze jos jednom procitaj tekst i skontat ces da je Letic vec sada bivsi. Ovaj mali spominje jaku konkureciju na bekovskim pozicijama. Maletica i Pejica a ni rijeci o Leticu. Ja sam ubjedjen da Letic odlazi.pravnik1981 je napisao/la:e nez sta bi vam rekao za ovog Dusana mlad dobar.. ali imamo bekova...Letic jos nije otiso a dok ne bude na oficijalnoj necu da vjerujem nikom..Mozda ga poslat na kaljenje malo (Lokomotiva,Blagaj,Bjelopoljac)
Ako Letić ode i mi ćuknemo neku lovu, ma kolika ona god bila napravili smo dobar posao.Ako je Feja snimio ovog malog a mislim da jest onda od njega možemo očekivati da bude novi Letić, Hajdarović, Hebibović, Okić, ....vm22 je napisao/la:Letić ima ugovor do 2015. godine, ako ide znači dobit ćemo nešto za njega![]()
Drago mi je da su se počeli potpisivati ugovori na 2 godine.
drakensang je napisao/la:O Obradoviću smo diskutovali koliko ja znam, dečko dokazao da može igrati ovdje, Partizanova škola ne može da ne valja.
Ali, Igor Radovanović se meni užasno sviđa kao pojačanje. Prvo, nećemo Slaviji morati ništa dati jer je vezan ugovorom do 30.6.2014.godine. Odigrao sezonu ovdje u vrlo lošoj Slaviji i stigao uvaliti sedam komada (naš najbolji strijelac Okić za cijelu sezonu dao 10 a kakve suigrače ima) Drugo, gledao sam momka i nije baš toliko star 28 godina, 1.90 baš što nama treba, neko ko zna skočiti i zabiti glavom jer imamo najjača krila u ligi koja proizvode mnogo mnogo šansi. Dalje, iako je relativno visok, užasno pokretljiv, zna da izbjegne ofsajd i što je najvažnije - zna lopte igrati. Imali smo mi razbijača tipa Bajro Spahić koji bi tri metra drva iscijepao za dvaes minuta ali mu nije pilo vode ..
Ako je istina to za Radovanovića, odmah bi ga ja danas potpisao, provjeren igrač sa inostranim iskustvom, a ovdje dominirao ja mislim 2010-2012, a i ove sezone pokazao kako to rade majstori ..
I da, evo je jedna za kraj, što sam je iščupao
Ma dovesti obadvojicu, i Radovanovica i Obradovica, da naprave redaljku nad susjedima. Evo vidim Radovan im ga je vec zabijao.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije mi Radovanovic neka opcija za napadaca. Ne uklapa se konstitucijom u brzu igru koju smo igrali. Vise bi volio nekog prgavca,lisicu prosjecne visine da je brza i da ima osjecaj za prostor. Mada ako i ovaj dodje opet Feji vjerujem. Ima on neku racunicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.