isx je napisao/la:Jadno je ovaj logo urađen.

Pa skoro svakoj repki je isto urađen logo, pa čak i Nemačkoj.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
isx je napisao/la:Jadno je ovaj logo urađen.
Legeu ce rasprodati samo ako stave bas niske cijene, recimo 30-40 KMsanelmasetic je napisao/la:Bilo bi pozeljno da neko odgovara zbog ovog, dali iz saveza ili iz Adidasa , mada mi je isto bezze da na oficijelnoj Adidas stranici nemozes kupit nas dres a sve ostale mozes, a sto se tice saveza oni ce to tek narucit kad sve zalihe Legea -e rasprodaju ...
ProvidniBigDaddy je napisao/la:Ovi bijeli dresovi rinaKa, isto pidzame. A sad me kritikujte do mile volje
dobro bi dosli zenskoj reprezentaciji, posebno kad kisa padaVFC89 je napisao/la:ProvidniBigDaddy je napisao/la:Ovi bijeli dresovi rinaKa, isto pidzame. A sad me kritikujte do mile volje
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Od sada intenzivnije cemo pratiti i zensku repku BiHBigDaddy je napisao/la:dobro bi dosli zenskoj reprezentaciji, posebno kad kisa padaVFC89 je napisao/la:ProvidniBigDaddy je napisao/la:Ovi bijeli dresovi rinaKa, isto pidzame. A sad me kritikujte do mile volje
VFC89 je napisao/la: Od sada intenzivnije cemo pratiti i zensku repku BiH
Naručite isti dres kod momka iz Travnika, Jasmin se zove, košta 90KM sa bilo kojim imenom i brojem od reprezentativacaNerminovic je napisao/la:![]()
AdidasConsigliere je napisao/la:U kojoj opremi cemo igrati utakmice? Zna li se to?
jel s 4 linije? ako nije, onda to nije originalsagitarius je napisao/la:AdidasConsigliere je napisao/la:U kojoj opremi cemo igrati utakmice? Zna li se to?
+1rope11 je napisao/la:Kakav je ovo brate materijal, nose i drugi bijele dresove pa nisam primjetio da su providni. Znam da adidas nije imao vremena napraviti posebne dresove, ali nisu bas morali fuseraj uvaliti.
Plavi grmi, najbolje bi bilo da samo u njemu igraju