Što, ne znam.
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Ja mislim da sam jedini na svijetu koji misli da Costa nije neki igrač
Što, ne znam.
Što, ne znam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:![]()
uvijek ista prica. Te umor, te zasicenost, te svadje, te ovo, te ono... A vec 8 godina niti jedna druga reprezentacija nije svojila ni Svjetsko ni Euro
Nema razloga da dominacija sada stane
![]()
Torres naravno ide na prvenstvo
Brko rutinski, kako se i ocekivalo. Ipak su Torres i Villa njegovi vojnici.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nije uopće da je Negredo bio out i loš drugu polusezonu, više je da je Džeko bio odličan i da pored Džeke nije mogao biti u prvoj postavi.Consigliere je napisao/la:Consigliere je napisao/la:![]()
uvijek ista prica. Te umor, te zasicenost, te svadje, te ovo, te ono... A vec 8 godina niti jedna druga reprezentacija nije svojila ni Svjetsko ni Euro
Nema razloga da dominacija sada stane
![]()
Torres naravno ide na prvenstvo![]()
![]()
![]()
Brko rutinski, kako se i ocekivalo. Ipak su Torres i Villa njegovi vojnici.Llorente je bio ocekivano prekobrojan, dok uopste ne iznenadjuje sto je Negredo out, jer je imao ocajan drugi dio sezone... Da je svjetsko bilo prije 4-5 mjeseci bio bi prvi izbor, al yebiga sad. Uglavnom, VAMOS ESPANA (osim
, naravno
)
Da nije bilo Džeke, Negredo bi zabio 15-20 godina.
Ko da Del Bosque nije svjestan da su Llorente odnosno Negredo bili bolji od Torresa.Covjek se jednostavno odlucio za nekog koji je odigrao preko 100 utakmica za reprezentaciju i koji je igrao u svim dosadasnjim trijumfalnim pohodima Spanije.Negredo i Llorente imaju haman po 29 godina,a zajedno nemaju 50 nastupa.Covjek nastavlja da gura tim koji mu je donio sve.
Sta veli @Johny, Torres bi u drugom klubu bio ponajbolji napadac svijeta.rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
rispekt za lob
Realno Negredo i Llorente ne mogu vezati pertle velikom Ninhu! 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Kako ovo nisam prije vidio jbt.geoxx je napisao/la:Sta veli @Johny, Torres bi u drugom klubu bio ponajbolji napadac svijeta.rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
rispekt za lob
Kakav lob stare mi, epic!
Tanko ovo koliko sam upratio zadnjih 20-tak minuta. Cesc promasi penal, fakat lose izvedeno.
Nesto je ljut.
Nesto je ljut.
Brko daj Torresa da pokaze Diegu kako se igra 
xabi im pola ekipe 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ramos je "u modi" ovih dana.rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
rispekt
- Consigliere
- Kontakt:
Gledam malo ponudu, Spanija tek cetvrti favorit prvenstva
kvota oko 8
Hvala naivnim kladionicama 
Fit Tony: I keep my friends close...
Jbt koliko svi seru Spanci procitani ovo,ono ko da je Brko levat prve klase i ko da su odjednom zaboravili igrati fudbal.Consigliere je napisao/la:Gledam malo ponudu, Spanija tek cetvrti favorit prvenstvakvota oko 8
Hvala naivnim kladionicama
Uz sve to,za dosta igraca ovo ce biti posljednje svjetsko (a i veliko takmicenje uopste) i prilika da se na najbolji nacin oproste od Furije.
Ako tome pridodamo par novih imena koja iza sebe imaju fenomenalne sezone nebih se uopste cudio da uzmu i cetvrto veliko takmicenje za redom.
Osim ako ne nalete na nas,naravno.
Boske kao da nije gledao Barsu u ovoj sezoni.
Od ovih veterana u veznom redu, trebao je igrati samo Iniesta. Njemu dodati igrace Atletika i Bilbaoa koji bi sigurno grizli teren.
Anemicno, apaticno, potroseno.
Trebao je uigravati novu ekipu za ovo prvenstvo. On se odlucio da ispostuje 'stare zasluge'.
Od ovih veterana u veznom redu, trebao je igrati samo Iniesta. Njemu dodati igrace Atletika i Bilbaoa koji bi sigurno grizli teren.
Anemicno, apaticno, potroseno.
Trebao je uigravati novu ekipu za ovo prvenstvo. On se odlucio da ispostuje 'stare zasluge'.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Jednom riječju bruka i sramota!Sve na stranu ali da ga onako nadmudri protivnički selektor.Katastrofa!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A što je najgore sada će obrisati pod Brkom španski novinari.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
eh da malo zubato sebicno **** doda loptu Costi Spanija bi isla na poluvrijeme sa sigurnih 2:0
al' SBBKBB
al' SBBKBB
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A što je najsmiješnije imao je dvije velike šanse ali ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.