FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 jun 2014, 19:32

Vec si napisao jedan takav post, pa te niko ne benda ni 1%, ne budi papagaj...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jun 2014, 19:34

Alipasino je napisao/la:Ok vidim ima i pozitive to je fino ja ipak ostajem misljenja da smo slabiji nego prosle sezone i da cemo zavrsit izmedju 5-7 mjesta.Ako nebude tako cestitam ovim sto imaju optimizam da ce bit bolje.Meni je napad prelos sa Selimocicem,Bajicem,Ramicem,Bucanom pa eto i tim Turkovicem.
Vec godinama ti pises samo u negativnom smislu, kad se samo sjetim tvog posta od prije par mjeseci kako ce sarajevo sig biti prvak.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 jun 2014, 19:36

Alipasino je napisao/la:Ok vidim ima i pozitive to je fino ja ipak ostajem misljenja da smo slabiji nego prosle sezone i da cemo zavrsit izmedju 5-7 mjesta.Ako nebude tako cestitam ovim sto imaju optimizam da ce bit bolje.Meni je napad prelos sa Selimocicem,Bajicem,Ramicem,Bucanom pa eto i tim Turkovicem.
naravno, to je tvoje licno mišljenje - koje treba forumski poštovati, ali koje nema veze sa realnošću :shock:

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 09 jun 2014, 19:44

Odakle Vama ta prica da ubacujete Bogija u tim a uopce nije potpisao, niti bio na pregovorima ??
Mićo je Fićo!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 jun 2014, 19:46

Nije tacno ja sam za proslu sezonu napiso da cemo zavrsit 4 kolko me sjecanje sluzi i bilo je tako.To sto ja mozda vidim vise od navijackog to mi dozvoljava iskustvo jer sam se nagledo utakmica od moje nes vjerovat 4 godine na Grbavici a sad mi cak 44 pa ti skontaj.Negativno pisat neznaci manje volit klub ali oprezan moras uvjek bit.Ja sam nakon Njukastla ovo sve zamisljo drugacije a sto nije tako razmislite malo.A za pitare jesam mislio da ce bit prvi ali eto zajeba ih Zrinjski .

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 jun 2014, 19:48

Dalje kako se moze dozvolit da jedan Olimpik kupi prije od nas nekog igraca kojeg smo mozda mi htjeli.To klub kao Zeljo nesmije sebi dozvolit jer mu opada nivo.Gledajte malo sa druge strane a ne samo sa tribine.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 jun 2014, 19:52

Ove sezone si jači za 2 beka, 2 zadnja vezna,i 2 krila, a slabiji za napadaca.
NO PYRO NO PARTY

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 09 jun 2014, 19:55

Alipasino je napisao/la:Dalje kako se moze dozvolit da jedan Olimpik kupi prije od nas nekog igraca kojeg smo mozda mi htjeli.To klub kao Zeljo nesmije sebi dozvolit jer mu opada nivo.Gledajte malo sa druge strane a ne samo sa tribine.
Nikome se ne smije desiti Gojak. Pogotovo klubovima koji imaju tradiciju OP-a.

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 jun 2014, 20:01

pitar079 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Dalje kako se moze dozvolit da jedan Olimpik kupi prije od nas nekog igraca kojeg smo mozda mi htjeli.To klub kao Zeljo nesmije sebi dozvolit jer mu opada nivo.Gledajte malo sa druge strane a ne samo sa tribine.
To nije do klubova vec do nogometnog saveza i nakaradnog pravila. Bilo koji klub za 330k maraka moze kupiti kompletan prvi tim juniora, a klub koji ih je pravio igracima moze usima mahati

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 jun 2014, 20:04

Opet o Gojaku, ALLAHU DRAGI...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 09 jun 2014, 20:22

Bezpotrebno polemišemo jer još uvijek niko, pa ni sam Amar, ne zna ko će sve činiti ekipu. Vjeruj, ja sam pesimista veći nego ti ali, trenutno stanje uopšte nije toliko loše, još kad bi nekim čudom Bogičević došao ...
.................. Antolović ...................
Čolić ... Zeljković ... Bogičević ... Kvesić
.............. Zolotić ... Tomić ..............
Stanić ....... Jamak/ Svraka ....... Bučan
................... Selimović .................. Vjeruj da bi se ovi i za titulu mogli boriti!
Ali ti vjerovatno misliš na onu ekipu koja bi nam ostala kad bi svi otišli ...
..................... Antolović ......................
Čolić .... Zeljković .... Bogdanović .... Kvesić
........... E. Sadiković ... Hasanović ............
Bajić ............ D. Sadiković ............ Bučan (ili Alibašić / Dedić i sl. na nekom od krila)
................. Ramić / Turković .................
Ako si na ovo mislio, slažem se da nema šanse da budemo iznad 5-og mjesta.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 09 jun 2014, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 09 jun 2014, 20:25

SarajlijaTM je napisao/la:
pitar079 je napisao/la:
To nije do klubova vec do nogometnog saveza i nakaradnog pravila. Bilo koji klub za 330k maraka moze kupiti kompletan prvi tim juniora, a klub koji ih je pravio igracima moze usima mahati
Vise puta izgovoreno postaje istina.Sve sto je dopusteno Vama dopustite i nama.Bukvic i Pehilj su uzeti od Olimpica i vukli su se visegodisnjim amaterskim ugovorima samo da se ne bi platila naknada za skolovanje.Mi Vam uzeli dva mladja igraca i platili naknadu.Pristupi nam ipak nisu isti.Malo korektnije posmatrajmo ne samo iz navijackog ugla.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 09 jun 2014, 20:29

O ćemu ste pisali cijelo vrijeme? Odakle ovoliko stranica ispisanih dnas :O
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2014, 20:31

lupus je napisao/la:Vise puta izgovoreno postaje istina.Sve sto je dopusteno Vama dopustite i nama.Bukvic i Pehilj su uzeti od Olimpica i vukli su se visegodisnjim amaterskim ugovorima samo da se ne bi platila naknada za skolovanje.Mi Vam uzeli dva mladja igraca i platili naknadu.Pristupi nam ipak nisu isti.Malo korektnije posmatrajmo ne samo iz navijackog ugla.
Niste vi nista uzeli vi ste bili posrednik agencije koja vodi klince vani i vi tu sluzite samo da se ne lati velika cifra jer je ogromna razlika u tome jel igrac ide u klub u nasoj ligi ili ide vani.Drugim rijecima vi ste nebitni jer niste klub.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 09 jun 2014, 20:31

SarajlijaTM je napisao/la:
pitar079 je napisao/la:
Vidi. Bio je u opciji i da dodje u Sarajevo i fakat je zalosno da se "desio" vama, a mi to nismo iskoristiki nego iskoristi Nijaz. Meni je to porazavajuce i za vas i za nas.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 jun 2014, 20:56

Upravo tako adviser mislim na tu drugu opciju i bas zato i jesam oprezan.ako bude ta prva e onda je druga prica.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 09 jun 2014, 21:01

VIDEO: Hodžić: Talenat je samo pola uspjeha

http://fkzeljeznicar.ba/video-hodzic-ta ... jeha/9044/" onclick="window.open(this.href);return false;

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 09 jun 2014, 21:02

Alipasino je napisao/la:Upravo tako adviser mislim na tu drugu opciju i bas zato i jesam oprezan.ako bude ta prva e onda je druga prica.
Nisi mi odgovorio šta gubiš s tim ako odu Svraka, Jamaka, Tomić, Kerla ?? Mislim koliko se ja sjecam s tim igračima smo završili na četvrtom mjestu i nece biti nikakav hendikep.

I s nasom djecom a bez ovih igraca cemo opet biti u vrhu. Džaba se nerviraš bez razloga. Da žališ za Zebom, Bekrićem pa hajd...ovako ...
Mićo je Fićo!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 jun 2014, 21:24

Ne ja sam samo protiv ove druge opcije a to je napad u kojem su Selimovic,Bajic,Ramic .Sto se tice Svrake i jamaka mogu odma ic ja sam protiv odlaska Tomica i Zolotica.

ljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la ljoze1987 » 09 jun 2014, 21:38

Selimovic, od igraca za deportaciju iz zemlje nakon Veleza, do solidnog rjesenja u napadu... Svasta

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mavi i 9 gostiju.