pusti ga, lik poredi lumiu 920 od 300-400 maraka sa androidima od skoro nekih 1000Thorin je napisao/la:A spomenes 1520, 930 i Lumia Icon i diskusija prestaje..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pusti ga, lik poredi lumiu 920 od 300-400 maraka sa androidima od skoro nekih 1000Thorin je napisao/la:A spomenes 1520, 930 i Lumia Icon i diskusija prestaje..
Probao, nije za mene, prezatvoren i nedovoljno prilagodljiv korisniku, custom options nula, sto mi je najvaznije sto se tice OS-a.schweinsteiger je napisao/la:Ja imam S3 i sad bih ga mijenjao za lumiu 925,ko nije probao wp,ne zna o cemu prica,vjerujte mi.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6144" onclick="window.open(this.href);return false;Thorin je napisao/la:A spomenes 1520, 930 i Lumia Icon i diskusija prestaje..
Care pored lumie ti razmisljas o LG-u?ilijasmusic je napisao/la:Sta mislite od LG G2 planiram da ga kupim
Odlican telefon ako mozes pazari.ilijasmusic je napisao/la:Sta mislite od LG G2 planiram da ga kupim
Te Lumie ko blata na piku, sto polovnih, sto novih.....LenBias je napisao/la:uzeo bi on lumiu ali nema ih vise nigdje na stanju, vjerovatno su rasprodate zato sto su lose
koja je poanta napisanog?IronMany je napisao/la:Te Lumie ko blata na piku, sto polovnih, sto novih.....LenBias je napisao/la:uzeo bi on lumiu ali nema ih vise nigdje na stanju, vjerovatno su rasprodate zato sto su lose
22 stranice lumie, kakve hoces ....
Pametan si ti, skontat ces ti to.LenBias je napisao/la:koja je poanta napisanog?IronMany je napisao/la:Te Lumie ko blata na piku, sto polovnih, sto novih.....LenBias je napisao/la:uzeo bi on lumiu ali nema ih vise nigdje na stanju, vjerovatno su rasprodate zato sto su lose
22 stranice lumie, kakve hoces ....
De skontaj se sta si napisao bolan ne bio.LenBias je napisao/la:napisao bi ti da je ima, nema veze hajde
bas kao sto i ja ne bih na android se vratio s wpGunnerS je napisao/la:Nebi svoj M7 dao za 5 nokia i android za wp. Sestra mi ima nokiu 920 i meni je srqnjeAl Bože moj, hiljadu ljudi hiljadu čudi
Sent from my HTC One using Tapatalk
A to Androida nema na piku?IronMany je napisao/la:De skontaj se sta si napisao bolan ne bio.LenBias je napisao/la:napisao bi ti da je ima, nema veze hajde
Toliko ti je lumia dobra da je nema nigdje za kupit, a po piku visi oglasa mali milion za svaku je.benu lumiu koja je izasla.
Smijesan si.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 6 gostiju.