FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vec si napisao jedan takav post, pa te niko ne benda ni 1%, ne budi papagaj...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Vec godinama ti pises samo u negativnom smislu, kad se samo sjetim tvog posta od prije par mjeseci kako ce sarajevo sig biti prvak.Alipasino je napisao/la:Ok vidim ima i pozitive to je fino ja ipak ostajem misljenja da smo slabiji nego prosle sezone i da cemo zavrsit izmedju 5-7 mjesta.Ako nebude tako cestitam ovim sto imaju optimizam da ce bit bolje.Meni je napad prelos sa Selimocicem,Bajicem,Ramicem,Bucanom pa eto i tim Turkovicem.
naravno, to je tvoje licno mišljenje - koje treba forumski poštovati, ali koje nema veze sa realnošćuAlipasino je napisao/la:Ok vidim ima i pozitive to je fino ja ipak ostajem misljenja da smo slabiji nego prosle sezone i da cemo zavrsit izmedju 5-7 mjesta.Ako nebude tako cestitam ovim sto imaju optimizam da ce bit bolje.Meni je napad prelos sa Selimocicem,Bajicem,Ramicem,Bucanom pa eto i tim Turkovicem.

- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Odakle Vama ta prica da ubacujete Bogija u tim a uopce nije potpisao, niti bio na pregovorima ??
Mićo je Fićo!
Nije tacno ja sam za proslu sezonu napiso da cemo zavrsit 4 kolko me sjecanje sluzi i bilo je tako.To sto ja mozda vidim vise od navijackog to mi dozvoljava iskustvo jer sam se nagledo utakmica od moje nes vjerovat 4 godine na Grbavici a sad mi cak 44 pa ti skontaj.Negativno pisat neznaci manje volit klub ali oprezan moras uvjek bit.Ja sam nakon Njukastla ovo sve zamisljo drugacije a sto nije tako razmislite malo.A za pitare jesam mislio da ce bit prvi ali eto zajeba ih Zrinjski .
Dalje kako se moze dozvolit da jedan Olimpik kupi prije od nas nekog igraca kojeg smo mozda mi htjeli.To klub kao Zeljo nesmije sebi dozvolit jer mu opada nivo.Gledajte malo sa druge strane a ne samo sa tribine.
Ove sezone si jači za 2 beka, 2 zadnja vezna,i 2 krila, a slabiji za napadaca.
NO PYRO NO PARTY
Nikome se ne smije desiti Gojak. Pogotovo klubovima koji imaju tradiciju OP-a.Alipasino je napisao/la:Dalje kako se moze dozvolit da jedan Olimpik kupi prije od nas nekog igraca kojeg smo mozda mi htjeli.To klub kao Zeljo nesmije sebi dozvolit jer mu opada nivo.Gledajte malo sa druge strane a ne samo sa tribine.
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
To nije do klubova vec do nogometnog saveza i nakaradnog pravila. Bilo koji klub za 330k maraka moze kupiti kompletan prvi tim juniora, a klub koji ih je pravio igracima moze usima mahatipitar079 je napisao/la:Nikome se ne smije desiti Gojak. Pogotovo klubovima koji imaju tradiciju OP-a.Alipasino je napisao/la:Dalje kako se moze dozvolit da jedan Olimpik kupi prije od nas nekog igraca kojeg smo mozda mi htjeli.To klub kao Zeljo nesmije sebi dozvolit jer mu opada nivo.Gledajte malo sa druge strane a ne samo sa tribine.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Opet o Gojaku, ALLAHU DRAGI...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bezpotrebno polemišemo jer još uvijek niko, pa ni sam Amar, ne zna ko će sve činiti ekipu. Vjeruj, ja sam pesimista veći nego ti ali, trenutno stanje uopšte nije toliko loše, još kad bi nekim čudom Bogičević došao ...Alipasino je napisao/la:Ok vidim ima i pozitive to je fino ja ipak ostajem misljenja da smo slabiji nego prosle sezone i da cemo zavrsit izmedju 5-7 mjesta.Ako nebude tako cestitam ovim sto imaju optimizam da ce bit bolje.Meni je napad prelos sa Selimocicem,Bajicem,Ramicem,Bucanom pa eto i tim Turkovicem.
Ali ti vjerovatno misliš na onu ekipu koja bi nam ostala kad bi svi otišli ..................... Antolović ...................
Čolić ... Zeljković ... Bogičević ... Kvesić
.............. Zolotić ... Tomić ..............
Stanić ....... Jamak/ Svraka ....... Bučan
................... Selimović .................. Vjeruj da bi se ovi i za titulu mogli boriti!
Ako si na ovo mislio, slažem se da nema šanse da budemo iznad 5-og mjesta...................... Antolović ......................
Čolić .... Zeljković .... Bogdanović .... Kvesić
........... E. Sadiković ... Hasanović ............
Bajić ............ D. Sadiković ............ Bučan (ili Alibašić / Dedić i sl. na nekom od krila)
................. Ramić / Turković .................
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 09 jun 2014, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Vise puta izgovoreno postaje istina.Sve sto je dopusteno Vama dopustite i nama.Bukvic i Pehilj su uzeti od Olimpica i vukli su se visegodisnjim amaterskim ugovorima samo da se ne bi platila naknada za skolovanje.Mi Vam uzeli dva mladja igraca i platili naknadu.Pristupi nam ipak nisu isti.Malo korektnije posmatrajmo ne samo iz navijackog ugla.SarajlijaTM je napisao/la:To nije do klubova vec do nogometnog saveza i nakaradnog pravila. Bilo koji klub za 330k maraka moze kupiti kompletan prvi tim juniora, a klub koji ih je pravio igracima moze usima mahatipitar079 je napisao/la:Nikome se ne smije desiti Gojak. Pogotovo klubovima koji imaju tradiciju OP-a.Alipasino je napisao/la:Dalje kako se moze dozvolit da jedan Olimpik kupi prije od nas nekog igraca kojeg smo mozda mi htjeli.To klub kao Zeljo nesmije sebi dozvolit jer mu opada nivo.Gledajte malo sa druge strane a ne samo sa tribine.
O ćemu ste pisali cijelo vrijeme? Odakle ovoliko stranica ispisanih dnas :O
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Niste vi nista uzeli vi ste bili posrednik agencije koja vodi klince vani i vi tu sluzite samo da se ne lati velika cifra jer je ogromna razlika u tome jel igrac ide u klub u nasoj ligi ili ide vani.Drugim rijecima vi ste nebitni jer niste klub.lupus je napisao/la:Vise puta izgovoreno postaje istina.Sve sto je dopusteno Vama dopustite i nama.Bukvic i Pehilj su uzeti od Olimpica i vukli su se visegodisnjim amaterskim ugovorima samo da se ne bi platila naknada za skolovanje.Mi Vam uzeli dva mladja igraca i platili naknadu.Pristupi nam ipak nisu isti.Malo korektnije posmatrajmo ne samo iz navijackog ugla.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vidi. Bio je u opciji i da dodje u Sarajevo i fakat je zalosno da se "desio" vama, a mi to nismo iskoristiki nego iskoristi Nijaz. Meni je to porazavajuce i za vas i za nas.SarajlijaTM je napisao/la:To nije do klubova vec do nogometnog saveza i nakaradnog pravila. Bilo koji klub za 330k maraka moze kupiti kompletan prvi tim juniora, a klub koji ih je pravio igracima moze usima mahatipitar079 je napisao/la:Nikome se ne smije desiti Gojak. Pogotovo klubovima koji imaju tradiciju OP-a.Alipasino je napisao/la:Dalje kako se moze dozvolit da jedan Olimpik kupi prije od nas nekog igraca kojeg smo mozda mi htjeli.To klub kao Zeljo nesmije sebi dozvolit jer mu opada nivo.Gledajte malo sa druge strane a ne samo sa tribine.
Upravo tako adviser mislim na tu drugu opciju i bas zato i jesam oprezan.ako bude ta prva e onda je druga prica.
-
- Kontakt:
VIDEO: Hodžić: Talenat je samo pola uspjeha
http://fkzeljeznicar.ba/video-hodzic-ta ... jeha/9044/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/video-hodzic-ta ... jeha/9044/" onclick="window.open(this.href);return false;
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio šta gubiš s tim ako odu Svraka, Jamaka, Tomić, Kerla ?? Mislim koliko se ja sjecam s tim igračima smo završili na četvrtom mjestu i nece biti nikakav hendikep.Alipasino je napisao/la:Upravo tako adviser mislim na tu drugu opciju i bas zato i jesam oprezan.ako bude ta prva e onda je druga prica.
I s nasom djecom a bez ovih igraca cemo opet biti u vrhu. Džaba se nerviraš bez razloga. Da žališ za Zebom, Bekrićem pa hajd...ovako ...
Mićo je Fićo!
Ne ja sam samo protiv ove druge opcije a to je napad u kojem su Selimovic,Bajic,Ramic .Sto se tice Svrake i jamaka mogu odma ic ja sam protiv odlaska Tomica i Zolotica.
Selimovic, od igraca za deportaciju iz zemlje nakon Veleza, do solidnog rjesenja u napadu... Svasta