Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

kupus army
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la kupus army » 09 jun 2014, 13:58

amerosm je napisao/la:Markovica zajedno sa reprezentativcima treba da bude stid zbog izjava kada je posjeta u pitanju...
Do jucer su ih kantali svijetske sile u vidu Estonije, Grcke i ostalih PM-a, i isti onda sebi daju za pravo da nakon jedne kvalitetne utakmice kritikuju publiku, bez toga da se zapitaju koji je razlog slabe posjete.

Neko ko nije upucen u situaciju mogao bi pomisliti da su prethodnih godina imali uspjehe kao Hrvatska pa da su razocarani posjetom.

PS: Svaka im cast na prikazanom angaznamu, zelji i borbenosti u Subotu, ali ipak mislim da su nam sanse i dalje minimalne za odlazak na SP.
Inace uz reprezentaciju treba biti samo kad pobjedjuje i kad ima uspjehe ko Hrvatska?Da su u savezu pametni ljudi davno su se trebali Gorazde ili Cazin odrediti kao dom rukometne reprezentacije,nesto kao Zenica u fudbalu,jer je Sarajevo prezasiceno sportskim dogadjajima,a i razmazeno previse,tako da je ogromna greska bila staviti baraz u Sarajevo.Sto se tice igre mislim da je ovo maximum ove ekipe,revans probati ponoviti ovu igru,sto ce biti veoma tesko,ne treba se predavati unaprijed.Ako je moguce stisnuti jos malo odbranu,a u napadu se nadati da ce Prce I Karacic biti na nivuo iz prve tekme,a desni bekovi malo jos raspolozeniji,smanjiti broj tehnickih gresaka i sta nam Bog da.Hrabro i muski,pa sta bude.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2014, 14:08

@ kupus army

posjeta jeste bila mizerna za grad kakav je Sarajevo, ali ne mozes nakon utakmice i drvljem i kamenjem na publiku, a sa druge strane svjesno ne izkazujes cinjenice koje su dovole do slabije posjete.

Nadam se da si me shvatio sta svojim postom zelim reci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 jun 2014, 14:19

Jest da se rukometna i fudbalska reprezentacija ne mogu porediti, ali evo prije ovog SP smo uvijek podržavala momke i u baražu protiv portugala i svaki put kad smo bili na pragu i svaki put se zanoći čekajući karte. I ovo je na neki način isto, drugi sport ali jedna je nacionalna selekcija.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jun 2014, 14:31

@Vedo ima i tenis, SP imaš ti posla :mrgreen:

ne znam koje me je više tekme strah, zbog koje me već nervoza uhvati ,zbog oe ili zbog Argentina vs BiH. :D

Znam samo da će sljedeća nedjelja, što se tiče sporta to jest naše repke, biti paklena :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 jun 2014, 14:50

da li ce biti prijenos iz Reykjavika ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 jun 2014, 15:00

amerosm je napisao/la:Markovica zajedno sa reprezentativcima treba da bude stid zbog izjava kada je posjeta u pitanju...
Do jucer su ih kantali svijetske sile u vidu Estonije, Grcke i ostalih PM-a, i isti onda sebi daju za pravo da nakon jedne kvalitetne utakmice kritikuju publiku, bez toga da se zapitaju koji je razlog slabe posjete.

Neko ko nije upucen u situaciju mogao bi pomisliti da su prethodnih godina imali uspjehe kao Hrvatska pa da su razocarani posjetom.

PS: Svaka im cast na prikazanom angaznamu, zelji i borbenosti u Subotu, ali ipak mislim da su nam sanse i dalje minimalne za odlazak na SP.
mi smo prije svega nula u rukometu,nista nismo bolji od Estonije,Grcka je pojam za nas
I oni imaju pravo da kritikuju,i trebali su jos vise kritikovati.Ono je bruka i sramota.
I nemojte uopce pokusavati sa pravdanjem kako je bilo malo publike zbog losih rezultata.Mi nikada nismo ni imali neke rezultate,i plus na ogroman broj ljudi iz Sarajeva,a i drugih gradova, nije ni znalo da drzavna reprezentacija igra baraz utakmicu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jun 2014, 15:03

Ma reprezentacija sta je trazila to je i dobila, godine vucanja, kriminal u savezu, evo i sad misteriozni igraci, nedolasci i slicno.
Ako je Markovic vec karakter sto ih nije odveo u BL pa bi dobio 'punu dvoranu'. Pusti suplju.
Rukometasi su protiv Madjara imali krcatu veliku Skenderiju pa sta bi, cucnuli ko i vazda, igraju 6 puta baraz i nikad im se ne da, tambura ih ko stigne

Sto se tekme tice, pobjeda koja je izvojevana srcem, istorijska, do sada najveca i na zalaganju im se samo moze cestitati.
Sto se ostalog tice, ne vjerujem da imamo sanse za prolaz dalje, gore nam je desetka u papir jer nemamo uticaj na sudije, na federaciju, nismo zanimljivi, rukometno smo mikronacija.

Dobro je neko napisao gore, sto se organizovanja tekmi tice:
Bilino Polje - Fudbalski hram
Mejdan - Hram kosarke
Cazin/Gorazde - Hramovi rukometa.

Sarajevo je takvo, cijeni samo sampione i vrhunsko pa djaba ti. To se jednostavno prihvata ili ne.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 jun 2014, 15:12

bhsport je napisao/la:Ma reprezentacija sta je trazila to je i dobila, godine vucanja, kriminal u savezu, evo i sad misteriozni igraci, nedolasci i slicno.
Ako je Markovic vec karakter sto ih nije odveo u BL pa bi dobio 'punu dvoranu'. Pusti suplju.
Rukometasi su protiv Madjara imali krcatu veliku Skenderiju pa sta bi, cucnuli ko i vazda, igraju 6 puta baraz i nikad im se ne da, tambura ih ko stigne

Sto se tekme tice, pobjeda koja je izvojevana srcem, istorijska, do sada najveca i na zalaganju im se samo moze cestitati.
Sto se ostalog tice, ne vjerujem da imamo sanse za prolaz dalje, gore nam je desetka u papir jer nemamo uticaj na sudije, na federaciju, nismo zanimljivi, rukometno smo mikronacija.

Dobro je neko napisao gore, sto se organizovanja tekmi tice:
Bilino Polje - Fudbalski hram
Mejdan - Hram kosarke
Cazin/Gorazde - Hramovi rukometa.

Sarajevo je takvo, cijeni samo sampione i vrhunsko pa djaba ti. To se jednostavno prihvata ili ne.
koji misteriozni igraci?
Zar trener odlucuje gdje ce se igrati?
Znas li koliko ima struja u savezu,dobro je da se ikako mogu dogovoriti.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jun 2014, 15:15

moj jarane danas je u rukometu kod nas sve mito i korupcija...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 jun 2014, 15:21

Rule_hz je napisao/la:moj jarane danas je u rukometu kod nas sve mito i korupcija...
ja ne branim nikoga iz saveza,samo ne mogu ove price kako smo imali lose rezultate pa publika nije dosla.
Ja sam stalno kritikovao savez,ako se uopste mogu nazvati savezom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 jun 2014, 16:41

Rule_hz je napisao/la:moj jarane danas je u rukometu kod nas sve mito i korupcija...
Samo je u rukometu kod nas mito i korupcija.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 09 jun 2014, 16:59

bhsport je napisao/la:
Sarajevo cijeni samo ovaj dio na klixu

slika

i nista vise....
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jun 2014, 17:13

Sta ti ba imas protiv Grada koji je tu medju prvima u svemu jes li i ti iz maglaja i okolnih gradova koji se sa trwbom voda i sjedi dok ti sarajlije grad ciste smiri se ba davno je grad sarajevo pokazalo kakve se atmostfere prave u zetri na kosevu grbavici i skenderiji zato ne peglaj ujedno ti decko pojma nemas sta se desava u bh sportu prema tome nisu gradjani krivi sto ne mozemo meda sto bjeze od nas dobri igraci i guraju se talovi i mitovi da neko zaigra za repku i slicno ocito ti krivo sto ne mozes izac u hacijendu jez i slicno pa postavljas slike mozda drugarica iz tvog grada koje su ovdje i promovisu se
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 09 jun 2014, 17:22

Rule_hz je napisao/la:Sta ti ba imas protiv Grada koji je tu medju prvima u svemu jes li i ti iz maglaja i okolnih gradova koji se sa trwbom voda i sjedi dok ti sarajlije grad ciste smiri se ba davno je grad sarajevo pokazalo kakve se atmostfere prave u zetri na kosevu grbavici i skenderiji zato ne peglaj ujedno ti decko pojma nemas sta se desava u bh sportu prema tome nisu gradjani krivi sto ne mozemo meda sto bjeze od nas dobri igraci i guraju se talovi i mitovi da neko zaigra za repku i slicno ocito ti krivo sto ne mozes izac u hacijendu jez i slicno pa postavljas slike mozda drugarica iz tvog grada koje su ovdje i promovisu se
Opusteno, nisam iz Maglaja kako ti mislis. Iz TK sam, Gracan'ca staaariiii :mrgreen: i zabole me kurko za Hacijendom, Jezom i slicnim buharama...
Cuj krivo mi :rol:
Buhare obicne od kafica i treba da mi bude krivo BUAAHAHAHAHHAHAHAHHAAHA Tugo moja :urnebes:

Ovdje je ocito da si se nasao u postu, a mozda te ima negdje u ovim kl(A)bing albumima. Da nije tako, ne bi se ovako upalio ko kvaran zub. :mrgreen:

A to da li imam pojma ili nemam o tome sta je kod nas u sportu i kako je, to je drugi par cipela.

Eto samo vi uSaraj'vu imate pojma o tome sta se kod nas desava u sportu i niko vise...
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 09 jun 2014, 19:20

IronMany je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Sarajevo cijeni samo ovaj dio na klixu

slika

i nista vise....

Dobra ova, dobra, dobra. Kraj rasprave na ovu temu, prekuco si ga s ovim. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 jun 2014, 19:59

Nemogu da vijerujem da neki ovdje opravdavau mali odaziv navijaca , :oops: :oops: Sramota za vas da na taj nacin opravdavate Sarajevo??? Pa ako mi kojim slucajem izbacimo Island , onda iduci 10 godina kod njih nebi trebao ni jedan navijac doci :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 10 jun 2014, 07:53

Ljudi moji igrale su se dodatne kvalifikacije. Naravno da je posjeta sramota i da se trebalo igrati u Tuzli ili Zenici, eventualno u Goraždu, Vitezu ili Cazinu gdje je atmosfera do sada bila vrhunska, ali tema bi ipak trebala biti vrhunska utakmica i uzvrat u nedjelju. Mislim da je prepucavanje suvišno.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 jun 2014, 14:35

hoce li biti prijenos iz Reykjavika ??
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 10 jun 2014, 14:48

Hajd ne kenjajte da mi nemamo utjecaj na sudije bla, bla, bla.. jedna velika istina je da ukoliko želimo na SP ili EP jednom moramo pobijediti najkvalitetnije! Makedonci su to davno učinili, Crnogorci su na prvenstva išli preko Njemaca.. Sad da li smo dovoljno kvalitetni za te stvari, mislim da nismo, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da želimo i nadamo se nekoj ludoj utakmici, sa preraspoloženim golmanima i lucidnim idejama u napadu. Bilo bi fantazija plasirati se na SP i u toj atmosferi čekati Argentinu! :bih:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 jun 2014, 15:08

Tko je predsjednik rukometnog saveza BiH?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.