Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mene interesuje ako ce kostati do 130 KM. Vise od 130 ne dam.anonimni je napisao/la:Nisam gledao stranicu, iskreno me to i ne interesuje nesto, samo da odgovorim momcima koje je ovo interesovalo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
anonimni je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:Radi, al' Adidasovu opremu ja ne vidjeh (doduse, nisam ni ulazio, samo sam prolazio pored shopa danas), zato je pola radnje zauzeto Legeinim trenerkama, dresovima itd.isx je napisao/la:
Šta je sa ovim radili ovo i sad može li se ovdje kupiti ovaj adidasov dres. Na sav glas je pred Grčku prošle godine ova prodavnica otvorena
Sent from my SM-N9005 using TapatalkVFC89 je napisao/la:Bice naredne sedmice pise na bh fan shop facebook stranici.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sta ces kad su svi otisli u Brazil i oni sto su trebali i oni sto nisu trebali.Fantasista je napisao/la:Kakva bruka jbm ti život, prvi put idemo na SP i par dana prije početka istog ti nemaš gdje u državi da kupiš dres, tugo moja!
Jbg kad nemam zvanicnog adidasovog predstavnistva, valjda se otvori koje sad kad su nam sponzoriFantasista je napisao/la:Kakva bruka jbm ti život, prvi put idemo na SP i par dana prije početka istog ti nemaš gdje u državi da kupiš dres, tugo moja!
jel mislis na dizajn logoa, ili na njegov kvalitet na dresu?isx je napisao/la:Jadno je ovaj logo urađen.
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, zgembo89, Zglavkar i 11 gostiju.