15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Citavo vrijeme razmisljam o tekmi kao da se u najmanju ruku igra sutra 
Btw: Ovo je vrh
https://www.youtube.com/watch?v=ltOGu665QIA#t=63

Btw: Ovo je vrh

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Iduće sedmice u ovim momentima će početi drugo poluvrijeme utakmice BiH - Argentina. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Samo da pitam zna li neko hoce li biti organizovano gledanje ispred BBI centraa
Ja sam vidio da će biti neka fan zona na Vilsonovom iza Muzeja, a vjerovatno će biti i ispred BBI.roleeee je napisao/la:Samo da pitam zna li neko hoce li biti organizovano gledanje ispred BBI centraa
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
Jos ne mogu da vjerujem sta smo napravili i sta nas ocekuje...Amar Dzeko je napisao/la:Iduće sedmice u ovim momentima će početi drugo poluvrijeme utakmice BiH - Argentina.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jedva cekam da krene "JEDNA SI JEDINA..."Consigliere je napisao/la:Jos ne mogu da vjerujem sta smo napravili i sta nas ocekuje...Amar Dzeko je napisao/la:Iduće sedmice u ovim momentima će početi drugo poluvrijeme utakmice BiH - Argentina.![]()
Kraaaaj! 1-1
Imam neki los osjecaj, da cemo jedva dobit argentinu tj. na veguz 

Ovu utakmicu dobija, Bosna je pod musom. Procice kao Grcka u Zenici. Uopste ne sumnjam u taktiku, koju ce jedini uspjesni BiH selektor postaviti. Ode proucit stogod u njegovu zdravlje i u zdravlje sviju reprezentativaca. Volim te Bosno. M a vise od zene ...
Upravu si jbt. Cijelu utakmicu drze X i jos Argentina imala posjed lopte i stvarala sanse i u zadnjim minutama povedemo i kraaaj.. stvarno nije zasluzeno, al eto igra se zaboravlja rezon se pamtiKvota je napisao/la:Imam neki los osjecaj, da cemo jedva dobit argentinu tj. na veguz

Avdukicu ce trebati navigacija da se ne izgubi.Goalgetter je napisao/la:Svlacionica u Maracáni:
1946
- IlPrincipe
- Kontakt:
Evo postava koja se nazire ..
_____________Begović
__Mujdža__Spahić__Kolašinac__Salihović
__________Pjanić__Bešić
___Hajrović___Misimović___Lulić
_____________Džeko
_____________Begović
__________Pjanić__Bešić
_____________Džeko
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
zna li se ko ce od forumasa u Brzil

IlPrincipe je napisao/la:Evo postava koja se nazire ..
_____________Begović
__________Pjanić__Bešić
_____________Džeko

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- sigurnoable
- Kontakt:
Ja se nadam divljanju Argentinskih navijača i prekidu utakmice nakon čega nam se upisuju tri boda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sigurnoable je napisao/la:Ja se nadam divljanju Argentinskih navijača i prekidu utakmice nakon čega nam se upisuju tri boda

Samo ti masi, ali Safet ce 99% izvesti tu formaciju protiv Argentine, jer Bico nije 100% spreman.nedim93 je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:Evo postava koja se nazire ..
_____________Begović
__________Pjanić__Bešić
_____________Džeko
![]()
Volio bih i ja Kolasinca na beku, ali mislim da Vranjes nije taj koji moze odgovoriti zadatku u ovoj tekmi...a s druge strane sejo i lulic se vrlo dobro nadopunjuju i saradjuju po toj lijevoj strani, evo vec godinama, a ako neko i prodje seju, tu je Seo...Spaha bi u takvoj formaciji igrao desnog stopera...
protiv meksika se dobro vidjelo kako se i sam spaha u nekoliko navrata zadivio reakciji Kolasinca, pogotovo u jednom trenutku kada mehikanac prodje spahu, a seo niotkuda doleti i pocisti loptu...to recimo vranjesu nikad ne bi uspjelo...
moje misljenje...
mujdza i vranjes se ne mogu porediti na desnom beku, ovaj drugi zaista jeste borben, ali kada sam protiv bjelokosti vidio kako ga u nekoliko navrata onaj niger pretrca, i to ne samo da ga pretrca, nego u sekundi ga ostavi 2m iza sebe....lijepi nas Mujdza...
Miske takodjer mora igrati, da smiri malo strasti - loptu
Ta postava je trenutno najbliže što možemo naslutiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OnlyUnited
- Kontakt:
S obzirom na okolnosti i nemamo boljeg izbora. Mislim da bi mogao biti upravo ovaj sastav...IlPrincipe je napisao/la:Evo postava koja se nazire ..
_____________Begović
__________Pjanić__Bešić
_____________Džeko
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.